Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
To se ještě dneska vyplácí, opravovat takto bouraná auta? Já když vidím ceny těchto starších aut v inzercích, tak už se snad i pomalu nevyplácí měnit kola
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
marty : jirik to ma jako konicek....tj. koupil to tak za bůra, pul roku to bude pytlikovat u schranek pak mesic pojezdi a za 20 proda..... prodela na tom kalhoty, ale rekni mi jakej konicek vydelava prachy....
ja mu drzim palce...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
JOE_Cik píše:marty : jirik to ma jako konicek....tj. koupil to tak za bůra, pul roku to bude pytlikovat u schranek pak mesic pojezdi a za 20 proda..... prodela na tom kalhoty, ale rekni mi jakej konicek vydelava prachy....
ja mu drzim palce...
ve finále kdyby to rozprodal na díly díky kvalitnímu motoru, tak vydělá víc
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Rudi : precti si to jeste jednou.... nepisu nic o tom ze by na tom mel vydelat ba naopak, pak jen dodavam ze to je konicek a ze skoro zadnej konicek nevydelava
Já myslím, že to byla spíš otázka na Jardu, který nedávno prodal svojí 9000
A NEVS prý chce, navzdory svému názvu, nejdřív začít výrobou nové benzínové 9-3
Presne tak, to bylo na Jardu, co koupi misto SAABa
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Beaver píše:Co ? Tys prodal Sierru ? A koupil SAABa ? Kua jsem zas něco prosral A SAAB je teda už zase pryč ? V čem tě potkám ráno ?
ha, bobr se probral po zimním spánku
teď leda v mastný tyči ...já už sem fakt tu ranní kolonu nedával, a hlavně teď už dělám na mendláku a ne v kampus squaru
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
JOE_Cik píše:Rudi : precti si to jeste jednou.... nepisu nic o tom ze by na tom mel vydelat ba naopak, pak jen dodavam ze to je konicek a ze skoro zadnej konicek nevydelava
však já ti tam taky nic nevyčítám, jenom říkám, že kdyby měl lepšího koníčka to třeba rozebírat a házet na chodbu, tak by to třeba i vynášelo
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ja nerikam ze mi neco vycitas.... ale nekdo to ma jinak ... nekdo ma konicka opravovat vraky nekdo hraje bedny nekdo ma kurvy.... kazdopadne mu to přejme
jj to je moje kurvicka.... ale zase má na zahrade bazen .... takze taky užitek...usetrim za koupani
indulonu pouzivaj opláci...... my na západě máme solvinu ....
Náhodou je to pěkná barva a auto parádní. Tvoje příspěvky jsou samá kritika, že to a to není tak a tak. Měl by jsi si zvyknout, že auta se nedělají jenom podle tvého vkusu
dneska bude asi zlomový den po zveřejnění této fotky , protože zatím jsem měl všechny auta tak krásný že mi nikdo kritiku nepsal , ale teď se obává že to prolomím a bude to tu plný negativ
Ritchma píše:škoda že nemá mr2ka jinou barvu. Tahle je ta barevná kombinace hodně zvláštní...
Škoda že všechno není tak, jak by se Ričmovi líbilo, to by byl svět dokonalej...
MR2 peckovní, proč je na prodej? Omrzela?
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Ritchma píše:Aliku já nevim jak ty, ale evo mam na sériovým podvozku a už tak občas někde líznu nárazníkem. Abych se pak bál jezdit přes hrboly a nikam se s tim nedostal, na to se můžu vysrat... Navíc snižený evo vypadá hrozně...
Ja mam AVO Gtx mam to snizeni co to jde...jelikoz je to podvozek na rally tak je max snizeni ( aby to fungovalo jak ma)
je tak ze hrana narazniku je tam 12cm nad asfaltem....a nemam jedinej problem.
Az nebudes pouzivat Evo na dovazeni rohliku ,zjistis ze ten podvozek je nedostacujuci:)
tohle je muj nazor...
(musi to hopsat a pri brzdeni piskat) pak je to teprv Rejsing.....
Starlet - nějakej problém s mým názorem?
Alik - však evo hopsá už na sériovym podvozku, ani se mi nechtělo věřit že tam není něco tužšího. A co jsem se párkrát svez, tak mi zatím podvozek vyhovuje. Spousta jinejch věcí který je potřeba udělat než se začne řešit podvozek. Navíc to byl myslim Michelin, kterej psal že mimo okruh série funguje výrazně líp.
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form