Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Každopádně pěkná cena za takový autoschade.fan píše:Starlet: hele tohle auto mě neomrzelo vůbecprodej mě moc netankuje, stejně si myslim že mi zůstane
ale kdyby šla pryč, tak bych šel do mašiny a je fakt, že by se mi celkem hodil pickup nějakej
Kdo hledá problémy, vždycky si nějaký najdeRitchma píše:Starlet - nějakej problém s mým názorem?
Alik - však evo hopsá už na sériovym podvozku, ani se mi nechtělo věřit že tam není něco tužšího. A co jsem se párkrát svez, tak mi zatím podvozek vyhovuje. Spousta jinejch věcí který je potřeba udělat než se začne řešit podvozek. Navíc to byl myslim Michelin, kterej psal že mimo okruh série funguje výrazně líp.
Starlet, Starlet co mě to jen říká? Není to ten pán, podle kterého uměli v Metalexu cestovat časem a jeho znalosti o autech končí u elementární věcí? To nemá cenu kometovatRitchma píše:Starlet - nějakej problém s mým názorem?
Toho jsem si ani nevšiml. To bude asi tim, že tu fotku jsem si ani nerozklikluke.bean píše:naprosto dokonalý jak na tom červeným tiburonu je libově zpracovanej nárazník že je skrz něk vidět na silnici![]()
KrásnáMILOMG píše:Včera koupeno
To mě nepomohl... když mi Supra kvůli baterce v myčce nenastartovala a s vypětím všech sil jsem jin nakonec dostal ven, potřeboval jsem samozřejmě nakopnout auto přes kabely a tak jsem si na benzínce odchytnul nějakýho pána s Fordem. Relativně ochotně nakonec auto propojil kabelama s mým, leč Supra nestartovala. Nechali jsme to chvilku nabíjet, zvyšoval otáčky, všechno marný, maximálně to jen zakuckalo. Pán celou dobu tvrdil, že to bude něco jinýho, že to baterkou nebude a po marné snaze odjel. Vzal jsem telefon, zavolal kamarádovi s Xedosem a vyčkal jeho příjezdu. Následně propojil kabelama (stejnýma jako před tím) a Supra nastartovala. Asi jí hrdost nedovolila nechat se nahodit jiným autem, než Japonskýmtholis píše:Zhroutil se mi svět: pomohl mi Ford