Aktuální fota vašich aut

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
AR166
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktuální fota vašich aut

Příspěvek od AR166 »

Zemi píše:Tenhle zvedak je zmrd. Musis pod tim sedet na zidlicce pro deti a i tak chcipas. Zmrd.
zemi, ja ho dostal za flasku. :D

na dvakrat to do 80 cisel dostanu. na ty moje obcasny fusky to staci. :lol:
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Jako jo... Ja jsem si vzpomnel na stary casy kdy jsem pri tomhle sracovi menil motory... :D
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Zemi píše:
jajiN píše:Tholis: co to. že dveře a zadní blatník mají uplně jinou barvu?
VW group - 3. jakost... :o)
:D :D :D :D
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

Pájasi , máš ještě X5 ? dneska jsem byl na klínovci a jednu jsem tam potkal , vypadala přesně jak ta tvoje , ale neměla K značku , měla U
QUATTRO 309 kW

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Luky, tak to jsi potkal vazne tu mou.
Pod Klinovcem v Loucne ma penzion.
A neozves se svinaku.....
Ps prodala se hned, nekdy z jara,ale stejne o ni nadale pecuji u sebe.... 8) 8)
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Jajin ty dvere jsou jen blbej odlesk v realu jsem si toho nevsiml ani pri myti. Kazdopadne lakovanej ten lem je auto znam je od znameho.

Gooder: ty disky se mi nahodou na aute moc libej a jsou jen zimu.

Jord: Zere to cca kolem 9ti az 10ti ve meste a dalky kolem 7-8..Dlouhodobou mam 8,8 jezdim kratke streky a jeste s tim moc neumim. Ale po 5,5 je to sok. Doufam ze to ustojim uz jsem v jine situaci nez z octavkou a zere to min...Inu uvidime. Zatim max. Spokojenost.
" www.autowerks.cz "

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

zakaznik si odebíral 3. žlutý RS v pořadí a s OII měl dlouhodobou 6,5l 8) tak buď mu kecal PC a nebo to je kloboučník :lol:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

On v nějakém koncernu palubák nelže ? :shock:
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Na rovinu rikam ze s tim 6,5 nejde. To bych musel se studenym motorem jet z kopce a pak jet cca 70km/hod a co nejmin radit. Obcas se zadarilo...Ale spis ne. Klasika mam ted kolem 8mi.

Zalezi i jaky tam je motor kamarad s 6tkou GTI jezdi kolem sedmi...cim mladsi TSI tim mi zere..

No vetsina hyundaji toho roku ani nevi co to palubak je. A o 142kw se jim ani nezda...
" www.autowerks.cz "

LiberaleMiguel2

Který to máš rok výroby ?
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

s 1,2 77kW jsem během 300km měl pruměrku 5,9 takže to zase není tak fajn na Golfa Variant... Idelaní tam bude ta 90kW 1,4 pro méňě náročné a nezávodivé....

v čem vidim chybu tak chybí něco dalšího po 1,4 103kW :( třeba 1,8

GV neukazuje šipečky jak řadit??
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

tholis píše: Jord: Zere to cca kolem 9ti az 10ti ve meste a dalky kolem 7-8..Dlouhodobou mam 8,8 jezdim kratke streky a jeste s tim moc neumim. Ale po 5,5 je to sok. Doufam ze to ustojim uz jsem v jine situaci nez z octavkou a zere to min...Inu uvidime. Zatim max. Spokojenost.
tak to mám skoro +-0,5l stejnou spotřebu na EOSu s 2,0 TFSI, pak záleží ještě na šíři gum, letní 235/35 znamenaj většinou krásnejch 10 :D
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Bigpapa: hele neukazuje, ale umi to 1200ot v pohode..ma to nizko kroutici moment...

Jinak nasi maji 1,4TSI a jezdi kolem sesti...na 120koni moc hezky...zere to jak mi zral diesel.
" www.autowerks.cz "

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

příští týden ma dorazit CC 3,6 a G7 1,4 tak uvidime jak to bude fungovat ty kusy :lol:

Joyride

Příspěvek od Joyride »

Z těch vašich spotřeb se mi chce brečet, s Passatem 1.9 jezdim za víc :mrgreen:

LiberaleMiguel2

Plácneš hovno a pak nereaguješ ?

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

2006. Jsem moc zvedavej ktere auto of hyundaie v dane tride golfu ma 142kw a pk me zajima kolik maji v zakladu palubak. :) co jsem videl byly vetsinou socky. Ale je fakt ze nejsem expert...

Jinak sorry uz hovna placat nebudu chapu ze tu na to mas monopol
" www.autowerks.cz "

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

Joyride píše:Z těch vašich spotřeb se mi chce brečet, s Passatem 1.9 jezdim za víc :mrgreen:
ale to máš aspoň trojitej čip od Kárla :shock:

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

spis ma nohu jak spalek :D ja taky jezdim neustale za 10-11.. a nekdo jinej s tim jezdi za 9... ;)
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Joyride

Příspěvek od Joyride »

No, od Kárla :D .

Ne, klasika 1.9 PD 74kW, Passat 5.5. Vždycky jsem se koncernu bránil, teď mě ukecali, protože všichni jezděj za 4 litry s těžkou nohou, klasika :lol: :lol: :lol:

Těžkou nohu určitě nemam, ale nejsem se schopnej dostat pod 7 litrů. Chápu, že PD bere víc jak rotačka, ale zdá se mi to moc. 70% město, 30% okresky.

crocjirka: Podle fotky kapoty jsi mě tuhle málem sestřelil na Poděbradský (Harfa), 50 jsi určitě nejel :?: .

SubTera

Příspěvek od SubTera »

tholis píše: No vetsina hyundaji toho roku ani nevi co to palubak je. A o 142kw se jim ani nezda...
Usetri si ty hovna 8)
tholis píše:Ale je fakt ze nejsem expert...
Vidis, prave proto bys mela prestat psat z cesty.

Btw, kdy zalozis Golfu tema, abys ho mohl pokazdy, kdyz ti nekdo napise neco nelibivyho smazat? :smich:
Naposledy upravil(a) SubTera dne 29 pro 2013 01:12, celkem upraveno 1 x.

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

Joyride píše:No, od Kárla :D .

Ne, klasika 1.9 PD 74kW, Passat 5.5. Vždycky jsem se koncernu bránil, teď mě ukecali, protože všichni jezděj za 4 litry s těžkou nohou, klasika :lol: :lol: :lol:

Těžkou nohu určitě nemam, ale nejsem se schopnej dostat pod 7 litrů. Chápu, že PD bere víc jak rotačka, ale zdá se mi to moc. 70% město, 30% okresky.

crocjirka: Podle fotky kapoty jsi mě tuhle málem sestřelil na Poděbradský (Harfa), 50 jsi určitě nejel :?: .
jestli malem sestrelil, tak se velice omlouvam, asi jsem pospichal... ( jestli to bylo v patek, to jsem doopravdy hodne pospichal)
Naposledy upravil(a) crocjirka dne 29 pro 2013 01:16, celkem upraveno 1 x.
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

Joyride píše:Chápu, že PD bere víc jak rotačka, ale zdá se mi to moc. 70% město, 30% okresky.
tak je jasne, že jestliže se prcáš po "městě" prágl kde nejsou řidiči schopni konstantní rychlostí projet obec, že passat nebude dlabat to samý jako kdyby jsi jezdi opačný procento 8)

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Subtera: Na toho debila se neda nereagovat. Ale jo ulitl jsem sem. Nechci flame. 8) Ty konkretni urazky si odpust.. Nikde nevidim ze bych mel podobne poznamky k tobe. Me tema bylo uz propirane a zrovna ty si myslim znas duvod.

Co se tyka toho PD dle meho je neco spatne. Ta spotreba je dost mimo. Ja ve meste nesel pres 6,5.
Naposledy upravil(a) tholis dne 29 pro 2013 01:18, celkem upraveno 1 x.
" www.autowerks.cz "

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

ale s autem o 500kg lehčím a 30kW výkonějším 8)

Joyride

Příspěvek od Joyride »

To chápu, ale měl jsem spoustu aut a tady je ta spotřeba prostě vyšší, než u ostatních. Stejně žrala jen Insignie, ale ta měla 118kW...

Ještě dotaz na koncerňáky - jak je to s EGR? Na různejch forech se lidi nejsou schopný shodnout - někdo tvrdí, že po odpojení EGR se spotřeba sníží, někdo přesnej opak. EGR mam odpojený (je KO). Osobně jsem myslel, že to nemá vůbec žádnej vliv na spotřebu...

Dojíždim olej, ale taky si nemyslim, že po výměně fvšech filtrů by se něco změnilo :D .
Nastavení rozvodů jsme kontrolovali na VAGu, vše OK...

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

Joyride píše:To chápu, ale měl jsem spoustu aut a tady je ta spotřeba prostě vyšší, než u ostatních. Stejně žrala jen Insignie, ale ta měla 118kW...

Ještě dotaz na koncerňáky - jak je to s EGR? Na různejch forech se lidi nejsou schopný shodnout - někdo tvrdí, že po odpojení EGR se spotřeba sníží, někdo přesnej opak. EGR mam odpojený (je KO). Osobně jsem myslel, že to nemá vůbec žádnej vliv na spotřebu...

Dojíždim olej, ale taky si nemyslim, že po výměně fvšech filtrů by se něco změnilo :D .
Nastavení rozvodů jsme kontrolovali na VAGu, vše OK...
U staryho htp kde se egr pořad sralo jsme ho odpojili a spotřeba se vůbec nezměnila možná šla nějaka ta deci dolu, ale to asi přehanim
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

EGR nema vliv a kdyz tak zanedbatelnej. Ja po odpojeni nic nepocitil.
" www.autowerks.cz "

Joyride

Příspěvek od Joyride »

Ještě doplnim, že 7 litrů tvrdí matematicky zdatnej palubní PC. Mam dojem, že to je ještě víc. Zatim nebylo možný změřit natankovánim. :wink:

LiberaleMiguel2

Tholisi: zajímavé, že moje Coupe r.v. 2002 palubní Pc má :) A výkonově není co srovnávat. Coupe začalo jako 2002 a Genesis přišel až o dost později. Holt Hyundai v té době nedělal nic živějšího. Ale já reagoval hlavně na to o tom palubáku :hlazeni

Odpovědět

Zpět na „Pokec“