zemi, ja ho dostal za flasku.Zemi píše:Tenhle zvedak je zmrd. Musis pod tim sedet na zidlicce pro deti a i tak chcipas. Zmrd.

na dvakrat to do 80 cisel dostanu. na ty moje obcasny fusky to staci.

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
zemi, ja ho dostal za flasku.Zemi píše:Tenhle zvedak je zmrd. Musis pod tim sedet na zidlicce pro deti a i tak chcipas. Zmrd.
Zemi píše:VW group - 3. jakost...jajiN píše:Tholis: co to. že dveře a zadní blatník mají uplně jinou barvu?
tak to mám skoro +-0,5l stejnou spotřebu na EOSu s 2,0 TFSI, pak záleží ještě na šíři gum, letní 235/35 znamenaj většinou krásnejch 10tholis píše: Jord: Zere to cca kolem 9ti az 10ti ve meste a dalky kolem 7-8..Dlouhodobou mam 8,8 jezdim kratke streky a jeste s tim moc neumim. Ale po 5,5 je to sok. Doufam ze to ustojim uz jsem v jine situaci nez z octavkou a zere to min...Inu uvidime. Zatim max. Spokojenost.
ale to máš aspoň trojitej čip od KárlaJoyride píše:Z těch vašich spotřeb se mi chce brečet, s Passatem 1.9 jezdim za víc
Usetri si ty hovnatholis píše: No vetsina hyundaji toho roku ani nevi co to palubak je. A o 142kw se jim ani nezda...
Vidis, prave proto bys mela prestat psat z cesty.tholis píše:Ale je fakt ze nejsem expert...
jestli malem sestrelil, tak se velice omlouvam, asi jsem pospichal... ( jestli to bylo v patek, to jsem doopravdy hodne pospichal)Joyride píše:No, od Kárla.
Ne, klasika 1.9 PD 74kW, Passat 5.5. Vždycky jsem se koncernu bránil, teď mě ukecali, protože všichni jezděj za 4 litry s těžkou nohou, klasika![]()
![]()
![]()
Těžkou nohu určitě nemam, ale nejsem se schopnej dostat pod 7 litrů. Chápu, že PD bere víc jak rotačka, ale zdá se mi to moc. 70% město, 30% okresky.
crocjirka: Podle fotky kapoty jsi mě tuhle málem sestřelil na Poděbradský (Harfa), 50 jsi určitě nejel.
tak je jasne, že jestliže se prcáš po "městě" prágl kde nejsou řidiči schopni konstantní rychlostí projet obec, že passat nebude dlabat to samý jako kdyby jsi jezdi opačný procentoJoyride píše:Chápu, že PD bere víc jak rotačka, ale zdá se mi to moc. 70% město, 30% okresky.
U staryho htp kde se egr pořad sralo jsme ho odpojili a spotřeba se vůbec nezměnila možná šla nějaka ta deci dolu, ale to asi přehanimJoyride píše:To chápu, ale měl jsem spoustu aut a tady je ta spotřeba prostě vyšší, než u ostatních. Stejně žrala jen Insignie, ale ta měla 118kW...
Ještě dotaz na koncerňáky - jak je to s EGR? Na různejch forech se lidi nejsou schopný shodnout - někdo tvrdí, že po odpojení EGR se spotřeba sníží, někdo přesnej opak. EGR mam odpojený (je KO). Osobně jsem myslel, že to nemá vůbec žádnej vliv na spotřebu...
Dojíždim olej, ale taky si nemyslim, že po výměně fvšech filtrů by se něco změnilo.
Nastavení rozvodů jsme kontrolovali na VAGu, vše OK...