Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
BC kecá, zkus si spočít spotřebu "ručně"paca píše:mc-otka píše:Kdyz se resi spotreba.bmw e60 530d rv 12/03 160kw mesto dalnice i okreska jen po dalnici bylo 4,8l
Nevím, zda závidím...Corsica píše:Corsa je pryč...
Cele to radši fotit nechci ,protože na těch zimních plechách je to
tak takovou spotřebu nemají kluci s dvojlitrama ve trojkových řadách, tak klobouk dolůmc-otka píše:Jednou jsem to pocital a vyslo mi 5.5 .mam jeste bez filtru.pevnejch castic a v manualu
Půl hodinky když vysvitlo sluníčkoRitchma píše:Kdybych nenatankoval plnou tak ani nikam nedojedu
Ty s tim Evem musíš brát i do PETek aby jsi to dojel do další benzínkyRitchma píše:Kdybych nenatankoval plnou tak ani nikam nedojedu
jjF.l.a.n.e.l. píše: Půl hodinky když vysvitlo sluníčko![]()
Zrovna včera jsem tankoval a do nádrže se vešlo 37l a podle budíků najeto 151km. Nainstaloval jsem COP kit, vyčištěný injectors a větší hotside pipe, tak jsem se občas nechal unést abych zjistil jestli se to projevilo. A to všechno jenom po městě...Takeshi píše:Ty s tim Evem musíš brát i do PETek aby jsi to dojel do další benzínkyRitchma píše:Kdybych nenatankoval plnou tak ani nikam nedojedu
Chlastate?F.l.a.n.e.l. píše:arv6 : to je fijat?
My koukali v práci se sborem na 386tce inteluARV6 píše:Chlastate?F.l.a.n.e.l. píše:arv6 : to je fijat?