Amnestie 2013
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Amnestie 2013
pičus to je
a bordel bude
zajímalo by mě kolik mu káplo
měli by jsme asi zrušit policii, soudy apod stejně je na hovno, deset let se snaží zmrdy usvědčit, pozavírat a to za peníze danovejch poplatníků, aby od těch zmrdů byl klid, a práce za miliardy je nanic
a bordel bude
zajímalo by mě kolik mu káplo
měli by jsme asi zrušit policii, soudy apod stejně je na hovno, deset let se snaží zmrdy usvědčit, pozavírat a to za peníze danovejch poplatníků, aby od těch zmrdů byl klid, a práce za miliardy je nanic
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

no můžeme taky vlSTNĚ ZRUŠIT CELOU VLÁDU,parlament i s prezidentem...vždyť jsou k ničemu!
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
http://www.novinky.cz/domaci/289297-par ... -lidi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
No to asi jo, je to uz zbytecny - zrusit soudy, veznice, policii a vubec..
No to asi jo, je to uz zbytecny - zrusit soudy, veznice, policii a vubec..
...
hele krokdemente, muž kterej seděl přes 20let, dostal amnestii, to jsou ty tvý slušňáci? do bytu bych ti ho nastěhovalcrocjirka píše:Jestli vám tak tak leží v krku Darinka nebo jiní "vrazi" tak vězení je tu k tomu aby buď ochránilo ostatní, anebo aby tu osobu potrestalo. Rozhodně není k tomu, aby posloužilo jako satisfakce pro pozůstalé...
vzdit pres 60% propustenych jsou "slusni lide", ktery napr zpusobily nehodu.. nebo neplatici alimentu.. dle meho nejsou tak nebezpecni... nebudou se propoustet zadnych sexualnich deviaci atd..
a jestli z celkoveho poctu 6000 a neco bude dal delat prusery vic jak 15% tak uznam ze to bylo spatne rozhodnuti...
spis by me zajimalo o kolik % se zvysi zlocinost.. z toho bych vychazel jako meritko jestli to bylo spatne nebo spravne rozhodnuti..

http://www.novinky.cz/domaci/289299-amn ... -pilu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ale aspon chce makat.. teda kdyz se to pise na tech novinkach.. 

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
kentoya píše:pičus to je
zajímalo by mě kolik mu z toho káplo
Mimo to, kolik mu bude po odchodu stát vyplácet ? 100-150tis./měsíčně ???

"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
jestli nekdo z vas cumel ted na nove na zpravy,tak uz to zacina.....kradeze,prepadani,jeden mrtvy...
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
ty beres novu jako relevantni zpravodajstvi? 

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
tak mam zavolat do ameriky jestli to je pravda nebo co? 

Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
Některym z vas, ktery to obhajujete nedochází, že např v usteckym se dostane na soud člověk, diky kterymu celej kraj přijde o šanci se s někym soudit nebo domoct práva
Tenhle kretenismus je už na další defenestraci

Tenhle kretenismus je už na další defenestraci
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů

jeden z amnestovanych uz pry vrazdil 

proc zrovna amerika? me osobne staci CT24... tamni zpravy maji aspon nejakou vypovidaci hodnotu.. nehrajou tam dramaticke melodie.. a neukazuji nam, co se stane s vodou v -15°
ano,ale porad to je pouze tvuj nazor
nevidim tady duvod proc by to tak ale melo byt...
ja taky neverim vetsi polovine co na nove zazni,a to co zazni v krim,i zpravach na primo to je uz uplna kovbojka...ale myslim si,ze to speje pouze doprdele s touhle amnestii,ven vyleze plno grazlu,a ne vsichni jsou ponauceni...

ja taky neverim vetsi polovine co na nove zazni,a to co zazni v krim,i zpravach na primo to je uz uplna kovbojka...ale myslim si,ze to speje pouze doprdele s touhle amnestii,ven vyleze plno grazlu,a ne vsichni jsou ponauceni...
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
Ti, kteří to obhajujou, tak vás to přejde, až vás někdo čapne s nožem pod krkem.
Většina těch lidí se tam vrátí. Zbytek ukáže slušnejm lidem, co se v base naučili.
Učil jsem češtinu 3 měsíce ve vězení ve Stráži pod Ralskem.
Jako přivýdělěk skvělý.
Praxe a to, co jsem tam viděl, by vydalo na knihu. A to není nejhorší věznice u nás...
Takový Vinařice, Mírov,.... To by byla lahoda...

Většina těch lidí se tam vrátí. Zbytek ukáže slušnejm lidem, co se v base naučili.
Učil jsem češtinu 3 měsíce ve vězení ve Stráži pod Ralskem.
Jako přivýdělěk skvělý.
Praxe a to, co jsem tam viděl, by vydalo na knihu. A to není nejhorší věznice u nás...
Takový Vinařice, Mírov,.... To by byla lahoda...
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
za každou krádež a vraždu bych navrhoval dát Crocjirkovi výchovnej pohlavek, on jich moc nebude, přece jen jsou převážně všichni slušní, ale aspoň si to bude jiří pamatovat, že nemá kdákat píčoviny, když o tom hovno ví 

VW - Very Wonderful
rikam, jakmile to preleze 15% velice rad priznam chybu sveho usudku 

crocjirka by si měl udělat exkurzi do basy. Měl by to jako GTA San Andreas 3D. 

Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
me stacilo jit v noci vansdorfem pro ozralou sestrenku v klubu 

i přes den je to mazec.... to víš pohybujou se tam ruzne individua a kumulují se tam kumuly a jiné kriminální živly 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
já myslím, že bys uznal chybu svého úsudku, kdyby jeden z těch 20ti tisíc, zastřelil tvou matku, další ti vykradl kvartýr a poslední ti zpřelámal hnátycrocjirka píše:rikam, jakmile to preleze 15% velice rad priznam chybu sveho usudku
dokud se to děje druhým, tak jsou to jen procenta, jakmile se to děje tobě, už to bude něco jiného, a za to strčím ruku do ohně
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 

crocjirka: to opravdu stále podporuješ tu prasárnu? I dneska? Jestli jo, tak seš asi jedinej človek, kterýho znám. Já furt nechápu, že nemůžeš pochopit, že to je průser?? Máš někoho příbuznýho, kterej amnestii dostal, že seš v tomhle tak tvrdohlavej a zabedněnej? Pořád se jenom vymlouváš na tn nova, ale rozhlídni se kolem sebe a něco si přečti z kvalitních zdrojů. Dokážeš si představit ty důsledky toho všeho? Nebo to bereš jenom jako pojem "amnestie" - no co propustí se pár lidí - dneska už to je 20tisíc lidí.
...
já třeba dostal amnestii na podmínku, ale sem se o ni neprosil, a toho půl roku vydržel, byla oprávněnáJord píše:crocjirka: to opravdu stále podporuješ tu prasárnu? I dneska? Jestli jo, tak seš asi jedinej človek, kterýho znám. Já furt nechápu, že nemůžeš pochopit, že to je průser?? Máš někoho příbuznýho, kterej amnestii dostal, že seš v tomhle tak tvrdohlavej a zabedněnej? Pořád se jenom vymlouváš na tn nova, ale rozhlídni se kolem sebe a něco si přečti z kvalitních zdrojů. Dokážeš si představit ty důsledky toho všeho? Nebo to bereš jenom jako pojem "amnestie" - no co propustí se pár lidí - dneska už to je 20tisíc lidí.

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
+1kentoya píše:já myslím, že bys uznal chybu svého úsudku, kdyby jeden z těch 20ti tisíc, zastřelil tvou matku, další ti vykradl kvartýr a poslední ti zpřelámal hnátycrocjirka píše:rikam, jakmile to preleze 15% velice rad priznam chybu sveho usudku
dokud se to děje druhým, tak jsou to jen procenta, jakmile se to děje tobě, už to bude něco jiného, a za to strčím ruku do ohně
Audi Coupe Quattro
Rudi píše:za každou krádež a vraždu bych navrhoval dát Crocjirkovi výchovnej pohlavek, on jich moc nebude, přece jen jsou převážně všichni slušní, ale aspoň si to bude jiří pamatovat, že nemá kdákat píčoviny, když o tom hovno ví
To by bylo facek jak potlesku v Narodnim divadle
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
souhlasím s kentoyou..
každej bordel co mukli napáchaj bych nechal zaplatit klause
každej bordel co mukli napáchaj bych nechal zaplatit klause
maRkus píše:Rudi píše:za každou krádež a vraždu bych navrhoval dát Crocjirkovi výchovnej pohlavek, on jich moc nebude, přece jen jsou převážně všichni slušní, ale aspoň si to bude jiří pamatovat, že nemá kdákat píčoviny, když o tom hovno ví
To by bylo facek jak potlesku v Narodnim divadle

to nebyl muj znamej.. ja toho cloveka vubec neznam.. ja rikam, ze moje znama ho tam dostala... to je rozdil.. me ten clovek je uzadele.. jen rikam, ze diky mediim z toho vznika prehnana histerie.. a ano... stat se mi to muze... kdyz jdu v noci po praze.. kolem hlavaku.. myslis, ze nemam obcas strach.. nebo kdyz se dostanu do nejake prekerni situace s ozralim UKckem nebo cigosem?? ale muj zivot se amnestii nezmenil... rozhodne se nezacnu vic bat.. protoze jen po praze.. po severu cech je takovyho powlu... ze by museli zavrit 400 000 lidi aby to melo smysl..Jord píše:crocjirka: to opravdu stále podporuješ tu prasárnu? I dneska? Jestli jo, tak seš asi jedinej človek, kterýho znám. Já furt nechápu, že nemůžeš pochopit, že to je průser?? Máš někoho příbuznýho, kterej amnestii dostal, že seš v tomhle tak tvrdohlavej a zabedněnej? Pořád se jenom vymlouváš na tn nova, ale rozhlídni se kolem sebe a něco si přečti z kvalitních zdrojů. Dokážeš si představit ty důsledky toho všeho? Nebo to bereš jenom jako pojem "amnestie" - no co propustí se pár lidí - dneska už to je 20tisíc lidí.
ano, ale většinu toho tvýho powlu bylo za mřížema, apsoň to trochu vypadalo jako fungující stát. Policie aspoň z poloviny dělala co měla, co myslíš, že bude dělat teďka při maximální demotivaci od hlavy státu
Nebudu se divit, jestli vzroste prodej střelných a jiných zbraní, každej si bude hlídat vlastní zadek, když se nemůže spolehnout na nikoho jinýho.

...