BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování
Uz se perou..honem kelisova pojdte se podivat
- F.l.a.n.e.l.
crocjirka píše:btw tohle tema ma jednu super vyhodu 90% sracek co migel vyplodi se koncentruje sem a nespamuje jina temata...

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- LiberaleMiguel2
matt: Napíšu ti SZ, z pochopitelných důvodů
Co se týče chvástání, tak se chlubím jenom tím co mám, že tady mají někteří potřebu rozmazávat moje plány, na které se mě stejně na začátku projektu sami ptali, to už je druhá věc....

Co se týče chvástání, tak se chlubím jenom tím co mám, že tady mají někteří potřebu rozmazávat moje plány, na které se mě stejně na začátku projektu sami ptali, to už je druhá věc....
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
poškrábat si auto a nahlásit to na pojišťovnu není zas tak těžký, stejně tak přivrtat nefunkční pádlaLiberaleMiguel2 píše:já si aspoň většinu věcí na autě prozatím udělal sám![]()

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- LiberaleMiguel2
Jak jsem řekl, nejvíc tady pindají nuly, které nic nedokázaly.....
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Všichni jsme nuly, jen Miguel je letadloLiberaleMiguel2 píše:Rád bych, aby jste tu přestali skloňovat Idaha, dokud to nestojí u něho na dílně, tak si troufnu říct, že s tím nemá nic moc společného, tak si ho vy nuly, neberte zbytečně do huby. Zvlášť ne ty Bobře, po tom co sis od něho uraženě, kvůli vlastní frustraci, odvetl auto
A fakt by mě zajímalo, kde jsem říkal, že to budu prezentovat jako vlastní práci ? Já nemám pak problém říct "nechal jsem si postavit". Co jsem si vymyslel nebo nevymyslel sám není až tak podstatné přece, že jo

viewtopic.php?p=2046125#p2046125
A cos vymyslel ? Ty akorát zaryté trváš na tom, že to bude RWD, pokud vím, tak k 1UZ tě přivedl zrovna Idaho, na to jsi sám nepřišel.
viewtopic.php?f=116&t=103089&p=2043575& ... E#p2043575
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- LiberaleMiguel2
Ty vole ty jsi fakt debilní nebo to už fakt děláš schválně ?
napíšeš, že mě k 1uz navedl Idaho a odkážeš na mojí větu, kde píšu, že to byl Libor ? 
Jen prostě nechci, aby jste tu na Idaha plivali jenom proto, že bere kšefty od zákazníků, které považujete za dementy, toť vše

Jen prostě nechci, aby jste tu na Idaha plivali jenom proto, že bere kšefty od zákazníků, které považujete za dementy, toť vše

Ehm ty se stydis napsat co jsi na aute udelal sam? Nebo proc to pises po SZ? Jibak kardan neni zbran:)) Tonjw vec co budes potrebovat na pohon zadnich kol 

" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel2
aha, takže ocelová trubka není zbraň ?
Nestydím, jen vy dementi si to najdětě v projektu, když máte dost času na to, aby jste tu blili tolik hoven
Nestydím, jen vy dementi si to najdětě v projektu, když máte dost času na to, aby jste tu blili tolik hoven

No debilní jsi asi ty, když sám píšeš, že Libor ti rozmluvil AWD a nasměroval tě k Idahovi, který pak informoval o 1UZ. Buď to neumíš správně napsat a nebo se ztrácíš v těch svým iluzíchLiberaleMiguel2 píše:Ty vole ty jsi fakt debilní nebo to už fakt děláš schválně ?napíšeš, že mě k 1uz navedl Idaho a odkážeš na mojí větu, kde píšu, že to byl Libor ?

Mimochodem, už jsi sundal ty pádla, nebo je furt vozíš ?

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
- LiberaleMiguel2
Jakože mi někdo doporučil motor, tak hned můj přínos k věci bude nulový ? aha 

Beaver ted mu krivdis...Jeho pri os je spis negativni...
" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel2
Tholisi a ty víš jak se na tom podílím nebo co jsem kde udělal naplánoval atd ?
víš hovno
šašku 

Sundal.jsi aitlrbag tim jsi sebral bezpecnost, navrtal jsi do plastu samorezky tim jsi znicil vzhled, obtocil jsi to kolem stromu tim jsi tomu sebral strukturalni integritu...Laminatovym naraznikem si porusil deformacni zony, mozna snizil aerodynamiku...podvozkem si rozhodil kynematiku podvozku, poskrabanim a prelakem jsi zkratil zivotnost laku...
" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel2
airbag -> klec
integrita -> klec
nárazník -> nutnost pro IC
podvozek -> funguje víc než dobře a ne jen na mojem Coupe
lak -> udělaný kvalitně určitě nezkrátí životnost, ale spíš naopak, vzlhedem k tomu co všechno se na autě během lakování udělalo
furt jsi šašek
integrita -> klec
nárazník -> nutnost pro IC
podvozek -> funguje víc než dobře a ne jen na mojem Coupe

lak -> udělaný kvalitně určitě nezkrátí životnost, ale spíš naopak, vzlhedem k tomu co všechno se na autě během lakování udělalo

furt jsi šašek

Klec stale nemas=je tonfurt k hovnu...az budes mit=auto zcela na prvni dobrou nesmi na silnici..Takze za me stale jen skodis a skodis...
IC stale nemas=zase o hovne jen kecy a kecy...
Poprit ze mas lepsi lak jak z fabriky nemohu pac jezdis hyundai a tam to strikaji kdovijak...ale oem lak neni lehke prekonat...
IC stale nemas=zase o hovne jen kecy a kecy...
Poprit ze mas lepsi lak jak z fabriky nemohu pac jezdis hyundai a tam to strikaji kdovijak...ale oem lak neni lehke prekonat...
" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel2
Ty jsi taky mlel u Fabky o 200+hp a kam ses s tím dostal ? do mostu leda tak
až tady někdo postaví auto za týden, tak si můžete mít tyhle dementní kecy. Faktem je, že se tady běžně staví auta dlouhé roky, jen po mě chcete zázraky na počkání
to říkám, upindané nuly...

Ja mel ve Fabii airbagy, origo naraznik a vyztuhy, podvozek dle FIA...Samorezky jsem tske nikde nemel...pak tedy nechapu?
Jak jsem ji poslal do mostu uz jsem ji neopravil...takze?

" www.autowerks.cz "
4G63 nemusi mit nutne 350 HP/hrnek a zadni kola jako u traktoru, aby to "jelo" ... NO OFFENCELiberaleMiguel2 píše:A já tu snad někde psal, že chci stavět dragster s co nejlepší akcelerací ?
Ten tvůj 1400hp 2,0 bude na spodku stejně chcíplý jako to co mám pod kapotou teď. Sám dobře víš, že s velkým motorem je svezení o něčem jinémjenže ve své zaslepenosti se snažit do mě rýt to tady stejně nepřiznáš
Jak už napsal Mira: Objem nenahradíš
Schválně sem hoď graf toho tvojeho úžasného dvoulitra

https://www.youtube.com/watch?v=JwabyPcvACc" onclick="window.open(this.href);return false;
musím jen souhlasit, i "tvý" vyznavači tě tu tak popsaliLiberaleMiguel2 píše:Jak jsem řekl, nejvíc tady pindají nuly, které nic nedokázaly.....

VW - Very Wonderful
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ani jsem nečekal, že se mi něco takového podaří. Stvořil jsem boží dílo...crocjirka píše: btw tohle tema ma jednu super vyhodu 90% sracek co migel vyplodi se koncentruje sem a nespamuje jina temata...

- LiberaleMiguel2
Tholisi no právě, ty sis za 5 let nestihnul ani nachipovat TDi, jen jsi o tom mluvil ty šašku 
Linkisek: Jenže ono aji "jen" 300 koní na celý motor mě prostě nenadchlo. Nerpíkám, jede to pěkně. Včera jsem jel v Evu a to taky jelo pěkně, ale.... Však už jsem to tu všechno psal....

Linkisek: Jenže ono aji "jen" 300 koní na celý motor mě prostě nenadchlo. Nerpíkám, jede to pěkně. Včera jsem jel v Evu a to taky jelo pěkně, ale.... Však už jsem to tu všechno psal....
Mě by zajímalo když jsme vsichni nuly, sasci apod...od koho si teda nechá v motor sportu vzdělaný jeřabník poradit...
A není proto lepší se konečně zavřít do garáže neztrácet tu čas a začít šetřit a makat na tom snu ? Debata pořád o hovně a jen tu přiléváš stále víc oleje do ohně.....LiberaleMiguel2 píše:Tholisi no právě, ty sis za 5 let nestihnul ani nachipovat TDi, jen jsi o tom mluvil ty šašku

Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
LM: Ale nebajil jsem pohadky ze tam narvu V8TDI a dam to na 4x4... Vymenil jsem.tam aspom 10sad disku 3typy podvozku 4typy brzd apod
Za tu dobu co tu saskujes uz jsem do stejne faze co ty dotahl.druhe auto a uz ho zase prodavam a zacnu na dalsim

Za tu dobu co tu saskujes uz jsem do stejne faze co ty dotahl.druhe auto a uz ho zase prodavam a zacnu na dalsim

" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel2
Dacan: Tady ?
Od nikoho
Gsi22: Dočkej času
Tholis: Jo, je vidět jaký vztah k těm svým popelnicím máš
A že nikdy nic neuděláš napoprvé svědčí buď o tom, že nevíš co chceš nebo že jsi debil, co to neumí udělat pořádné
Až tvoje auto nebude nudná tuctovka s oem dílama, tak zkus něco pindat
lego jsem skládal už ve třech letech 

Gsi22: Dočkej času

Tholis: Jo, je vidět jaký vztah k těm svým popelnicím máš

Taky jsem zásadně proti BANu. Kdyby ho dostal, tak by vznikl Miguel3 a musel by ty příspěvky opět nahnat. 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A není to třeba tím, že ty tu jen pořád meleš o tom, co všechno bude, poté se to 8x změní, ale pořád meleš a víceméně nic moc neděláš? Existují mnohé velice zajímavé projekty, které se skládají X let a ví o nich jen pár lidí. O tobě musí všichni vědět všechno, protože jim to tady neustále předhazuješ a stejně nic.LiberaleMiguel2 píše:Faktem je, že se tady běžně staví auta dlouhé roky, jen po mě chcete zázraky na počkáníto říkám, upindané nuly...
Kdyby ses vysral na tohle podívání co bude, ale začal o tom povídat až to bude v průběhu, nemělo by tě celé forum za blbce. Nebo by možná stačilo, kdyby to tvoje povídání mělo hlavu a patu a přemýšlel si trochu o tom, co povídáš. Tohle co předvádíš jsou jen sny postpoburťáků, co si vyprávějí když se sjedou "vytuněnýma" kárama k benzínce na kafe.
A jinak mi leží už asi 4 roky projekt v garáži téměř bez hnutí, tak to můžeš psát v každém druhém příspěvku... aby se Bobr necítil blbě

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly