Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Ha, ha, ha, ha, ha...LiberaleMiguel2 píše:A k čemu mi asi bude launch a traction control v normálním provozu
Já za to škubnul a ono se to rozlomilo a zbytek spadnul zpátky do karosérie... tak jsem vyndal aspoň to drželo na řetězu. Já tomu nerozumím, myslel jsem, že to je tak správněTaboo píše:Nekde ti upadl zbytek motoru...
Výrok týdne!LiberaleMiguel2 píše:A k čemu mi asi bude launch a traction control v normálním provozu ty hňupe ?
To je dobré na 1/4, ale ne na denní ježdění, kdy bych se stejně většinu času pachtil se chcíplým nefouknutým dvoulitrem. Už to pochopíš ? Nebo jsi tak tupý, že tvůj život měří jen čtvrt míle ?
Nebo jsi až tak tupý, že si myslíš, že tam budu cpát LPG, abych na něho mohl jezdit těch pár sekund na trati ?
Migueli, jeden z tvých největších problémů je, že z nějakého důvodu považuješ přiznání vlastní chyby za něco špatného. Přitom je to přesně naopak, možná kdybys v minulosti párkrát s pokorou napsal - a já pořád věřím tomu, že ikdybys to udělal teď, tak alespoň pár lidí to přijme - něco jako "sorry kluci, spletl jsem se, byl jsem mladej a blbej s velkýma očima, nakonec kdo takovej nebyl", tak to tady s tebou mohlo vypadat uplně jinak. Jenže ty toho očividně nejsi schopný a když už ano, tak stylem "se hned poserte". A nezatahuj sem to tvoje "že tady si to stejně nezaslouží" a že jednáš tak jak oni s tebou. To nemá nic společného s tímhle fórem, to je elementární nedostatek slušného vychování. A važ si toho, že ještě někomu stojíš za pár slušných slov.LiberaleMiguel2 píše:Jo, s TCS jsem se seknul, tak se hned poserte![]()
Posli mne (v SZ) tve vykonove pozadavky a ja ti udelam recept jak toho nejlepe, nejucineji, nejspolehliveji a za co nejnizsi investici dosahnout (abychom tady nenicili Miguelovi tema necim prinosnymkony5 píše:Tak tu nekdo hodte (taboo) soupis dilu toho 4g63 motoru...jake na to dat... Prosim kompletni diky... Je rozdil stavet motor a hledat na netu kazdou soucastku...nebo vzit speclist a nakoupit podle toho....
Opět dokazuješ svou absolutní neznalost neb gumama nevyřešíš rozjezdy z děr plných vody, které jsou na semaforech vystáté od autobusů a náklaďáků. Z jakéhosi tobě nepochopitelného důvodu to ale překvapivě řeší právě TCLiberaleMiguel2 píše:Bobr: Jestli ti to hrabe aji při běžné jízdě na vodě, tak by sis měl koupit pořádné gumy