BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Zamčeno

Jste pro BAN

ANO
52
43%
NE
70
57%

Celkem hlasů: 122

binford

Re: BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování

Příspěvek od binford »

LM, píšeš nám přímo z kabiny jeřábu? :shock:
:)

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Neeee. Abych odepsal, tak vždycky slezu dolů 8) :lol:
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Ultima

Příspěvek od Ultima »

Měl by si promyslet i vyvážení vozu. Narveš-li do toho střepu V8 na předek, nemuselo by to zrovna ochotně zatáčet. Měl bych řešení :D a mimochodem nepotřeboval by si kardan :lol:
Přílohy
v8-powered-rmr-hyund_600x0w.jpg

LiberaleMiguel2

Ultima: Klikni na ty odkazy co tu házel Bobr, zrovna tohle jsem tam řešil 8)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

binford

Příspěvek od binford »

Jen tak ze zvědavosti a bez ironie. Kolik procent z celkové předpokládané částky ti chybí, abys mohl ten projekt rozjet?

Bacha na BOZP, nehoď někomu svitek na hlavičku. Taboo tě rozčílí, spleteš si páčku a je to hned :lol:

LiberaleMiguel2

Když jezdím tak nepíšu 8) a svitky nevozím :D

Nebudu tady rozebírat svoje soukromé finanční záležitosti ;-)

Taboo

Příspěvek od Taboo »

LiberaleMiguel2 píše:A k čemu mi asi bude launch a traction control v normálním provozu
Ha, ha, ha, ha, ha...
Tohle uz SKUTECNE neni mozne :smich: :smich: :smich: . Netvrd ze tu svou hloupost uz jen nepredstiras, protoze tohle hovno muze vypustit z huby a myslet vazne pouze nekdo, jehoz rodnym listem je omluvny dopis z tovarny na kondomy :lol: . Ja opravdu nemam silu ti vysvetlovat co to je traction control a k cemu je, to uz po mne chces moc :lol: . Zkus pouzit tohle: https://www.google.com . Ja sice chapu ze se cely svuj zivot placas v pomalem upocenem prditku, ktere ma problemy protocit kola pri pokusu o start u omezovace a tve zkusenosti s V8 RWD s trochou krouticiho momentu jsou naprosto nulove, ale pokud ti to tva velice limitovana mentalni kapacita povoli, tak si aspon snaz predstavit, ze existuji auta, kde je to tve "tahnuti odspodu" limitovano trakci pneumatik a ten "lepsi prubeh" proto musi byt limitovan nasledovne. Jeste lepe, zajed si do nejake Chevy prodejny a zkus je presvedcit, ze jsi mentalne zpusobily se bez dozoru pohybovat na verejnosti (to bude to nejtezsi, ale vzhledem k tvym projevum tady ti dam tip: Mluv pokud mozno co nejmene) a podplatit je, aby te nechali ridit treba Z06 Corvette. Vypni traction control (takove kulate tlacitko na stredni konsole pred radici pakou) a pote na to poradne slapni (a nejlepe pri vyjezdu ze zatacky) - aby jsi videl jak ten V8 "tahne odspoda" :smich: :smich: :smich: . Nezapomen to natocit na video (protoze to bude VELICE zabavne) :lol: - a take bud pripraven za ten vuz platit az do smrti... :lol:
IQ stylingem nenahradis.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Taboo píše:Nekde ti upadl zbytek motoru... :lol:
Já za to škubnul a ono se to rozlomilo a zbytek spadnul zpátky do karosérie... tak jsem vyndal aspoň to drželo na řetězu. Já tomu nerozumím, myslel jsem, že to je tak správně :lol: Měl jsem se asi poradit nejdřív s Miguelem :cry: Bohužel tou dobou měl asi zrovna pubertu... :mrgreen:
LiberaleMiguel2 píše:A k čemu mi asi bude launch a traction control v normálním provozu ty hňupe ?
To je dobré na 1/4, ale ne na denní ježdění, kdy bych se stejně většinu času pachtil se chcíplým nefouknutým dvoulitrem. Už to pochopíš ? Nebo jsi tak tupý, že tvůj život měří jen čtvrt míle ?
Nebo jsi až tak tupý, že si myslíš, že tam budu cpát LPG, abych na něho mohl jezdit těch pár sekund na trati ? :lol:
Výrok týdne! :smich2: Hlavně že chce co nejvíc výkonu ve spodním spektru a zároveň považuje traction control za zbytečné do normálního provozu :smich: Mě dneska kvůli dešti zabralo několikrát TC i na tom "chcíplém dvoulitru" při odejzdu ze semaforu :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

Už jsem to tu někde dával. Přeplnovaná patnáctistovka :lol: V rozmezí 1000rpm nárůst 400hp :lol:
Obrázek Obrázek
Michale někdy se s tebou dá rozumně mluvit,ale někdy z té tlamy sypeš jednu hovadinu za druhou. Bez ohledu na motor a je jedno jestli to bude 2.0 I4 nebo 4.0 V8 je 1000hp naprosto nesmyslných. Limit který jsi u 4x4 při váze do 1400kg trošku realně dostat na silnici (běžnou silnici,ne speciální pogumovaný asfalt apod) je někde kolem 800 -850hp. Loni jsem se vozil s 900hp GT 4 (2.0) v Rakousku a skoro do 160-180km/h jsem jel v řízeném smyku a i ve 220 stačilo pouze přitlačit plyn a pocit jak na ledě byl zpět. :lol: Ty s jednou nápravou s vahou auta dostaneš na silnici možná,MOŽNÁ 500hp a to jen díky ATM a jejímu hydroměniči. To vůbec není o spotřebě a přestavbě. To je o následném servisu a to,že budeš měnit gumy častěji než ponožky. :lol: Vyser se na turbo,už jen plácnutí seriového UZ sebere dost peněz a těch skoro 300hp bude stačit na to abys to někde rozštípal o strom.
Naposledy upravil(a) Libor12 dne 23 črc 2015 11:17, celkem upraveno 1 x.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

Pet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pet »

Clovek tu x let neni a pri tom je tu takova sranda :D

binford

Příspěvek od binford »

LM: tak sorry, ale já nechtěl vědět na kolik máš uzavřený životko. Jen jestli máš 40%, nebo třeba 95% a už s tím brzo začneš.

Taboo: omluvný dopis z továrny na kondomy :smich2:

LiberaleMiguel2

Jo, s TCS jsem se seknul, tak se hned poserte :-)

Bobr: Jestli ti to hrabe aji při běžné jízdě na vodě, tak by sis měl koupit pořádné gumy 8)

Libore: O tom, že chci 1000hp jsem tu nic nepsal ;-)

Binford: Stejně tady začátek hlásit nebudu, takže je to jedno ;-)

kony5

Příspěvek od kony5 »

Tak tu nekdo hodte (taboo) soupis dilu toho 4g63 motoru...jake na to dat... Prosim kompletni diky... Je rozdil stavet motor a hledat na netu kazdou soucastku...nebo vzit speclist a nakoupit podle toho....

LiberaleMiguel2

Heeej ! Nespuj mi tu s 4G63 ! :lol:

onetwothree

Příspěvek od onetwothree »

LiberaleMiguel2 píše:Jo, s TCS jsem se seknul, tak se hned poserte :-)
Migueli, jeden z tvých největších problémů je, že z nějakého důvodu považuješ přiznání vlastní chyby za něco špatného. Přitom je to přesně naopak, možná kdybys v minulosti párkrát s pokorou napsal - a já pořád věřím tomu, že ikdybys to udělal teď, tak alespoň pár lidí to přijme - něco jako "sorry kluci, spletl jsem se, byl jsem mladej a blbej s velkýma očima, nakonec kdo takovej nebyl", tak to tady s tebou mohlo vypadat uplně jinak. Jenže ty toho očividně nejsi schopný a když už ano, tak stylem "se hned poserte". A nezatahuj sem to tvoje "že tady si to stejně nezaslouží" a že jednáš tak jak oni s tebou. To nemá nic společného s tímhle fórem, to je elementární nedostatek slušného vychování. A važ si toho, že ještě někomu stojíš za pár slušných slov.

LiberaleMiguel2

Jenže ono je to přesně o tom, že s nima jednak jak si zaslouží. Četl jsi jeho reakci na to ? Proč bych měl být slušný ? Kdekoliv jinde bych reagoval jinak. S uznáním svojí chyby nemám problém 8)

Taboo

Příspěvek od Taboo »

kony5 píše:Tak tu nekdo hodte (taboo) soupis dilu toho 4g63 motoru...jake na to dat... Prosim kompletni diky... Je rozdil stavet motor a hledat na netu kazdou soucastku...nebo vzit speclist a nakoupit podle toho....
Posli mne (v SZ) tve vykonove pozadavky a ja ti udelam recept jak toho nejlepe, nejucineji, nejspolehliveji a za co nejnizsi investici dosahnout (abychom tady nenicili Miguelovi tema necim prinosnym :lol: ). Nektere upravy se tykaji dosazeni maximalni spolehlivosti (bez ohledu na vykon), nektere nejsou financne efektivni a nektere budou naopak zcela nutne. Pro predstavu, zalezi pokud chces (aspon docasne) zustat po nejakymi 450HP anebo miris vyse.. Take mne dej vedet v jakem je ten motor soucasnem stavu (co na nem uz bylo udelano, etc.)
Varovani: Ja mam nekdy problemy s SZ, zejmena pri odepisovani. Ted zrovna pres vikend jsem se nekomu snazil odepsat na jeho dotaz ohledne kompresniho pomeru a neslo mi to odeslat (cimz se tomu dotycnemu [nedokazi si vybavit jmeno] soucasne omlouvam). Ono se to ale vetsinou po par dnech nejak "umoudri" a pak to je na chvili zase dobre... :wink:
IQ stylingem nenahradis.

LiberaleMiguel2

Pokud nechceš jít s výkonem přes 350hp, tak proč prostě nekoupíš díly z Eva ? Jeden známý takhle oturbil Coupečko

kony5

Příspěvek od kony5 »

Protoze je jednodusi vzit seznam dilu a objednat ho na eshopu a az prijde to slozit , nez se nekde s nekym dohadovat o dily z eva v nevim jakem stavu....nemam ten motor problen slozit a zaplatit...mam problem s casem ktery nemuzu travit ctenim for a jedna pani povidala....a navic sam to nenaladim... A chci se to naucit..:)

kony5

Příspěvek od kony5 »

Navic mam zdarma vstup na brzdu kde bych si stim mohl hrat...a to mne laka....

Beaver

Příspěvek od Beaver »

LiberaleMiguel2 píše:Bobr: Jestli ti to hrabe aji při běžné jízdě na vodě, tak by sis měl koupit pořádné gumy 8)
Opět dokazuješ svou absolutní neznalost neb gumama nevyřešíš rozjezdy z děr plných vody, které jsou na semaforech vystáté od autobusů a náklaďáků. Z jakéhosi tobě nepochopitelného důvodu to ale překvapivě řeší právě TC :lol:

LiberaleMiguel2

Co to meleš ? S kvalitní gumou vyjedeš aji z brouzdaliště, stačí použít mozek. Když jsem měl čínské mrdky, tak jsem taky hrabal. Od té doby co jezdím na kvalitních gumách tak ten problém nemám 8)
Vzhledem ke stavu tvých ventilků bych se nedivil, kdybys ani nevěděl jaké gumy tam máš :hlazeni

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Opět jen dokazuješ svoji hloupost, prosím pokračuj dál a pouč nás :lol: Navíc nevím co sem taháš ventilky, jestli se chceš připojit do klubu retardů, co dle jednoho ventilku posuzují stav celého auta, tak směle do toho, ale mezi inteligentní jedince tě to opravdu neposune. Navíc jde o úplně jiné auto :wink:

gizmi

Příspěvek od gizmi »

AMATERI JSTE.....jedine bez gumy!!!! :lol: :lol:
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly) :evil:
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka

LiberaleMiguel2

Bez gumy jeli mojí rodiče a jak to dopadlo :lol:

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

konecne si to zacina uvedovmovat.. :potlesk: :potlesk:
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

první příspěvek s kterým lze souhlasit.

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Liberal: tak to na technoparty prej bejva :lol: Ale zase kolik lidi by bez tebe nemelo tuning hjundé a kolik lidi by se tu nezasmalo...berme to pozitivne.. :lol:
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly) :evil:
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Nejlepší téma TF :lol: Ono je něco jinýho mít pneu na hyundai se sto 100ps a na něčem silnějším. Mercedes nedává na auta špatný pneumatiky a tu oranžovou kontrolku vidím každý den i na suchu...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Killabis

Příspěvek od Killabis »

Dnes som premárnil pár HODÍN môjho života aby som si toto prečítal... Pri 2-hej strane som si povedal že ok, Miguel nie je taký primitívny vypatlaný hlupáčik bez mozgu... Tento názor sa zmenil už pri 3-tej strane a pri 9-tej som bol rozhodnutý ukončiť moju cestu týmto tématom.

Nedalo mi to, tak som pokračoval, keď som videl že ešte aj chlapci z chjundé "klubu" či čo to vlastne je za sektu. Ho tu zjebávajú a robí im hanbu, tak som sa strašne smial. Tebe by som nedal ani dotiahnuť mi šróby na diskoch... Tu dáva fotky ako porobil všetkým chjundájom coupé brzdy.. Keď som tie brzdy videl, skoro som si ogrcal klávesnicu... :savle: Nehovoriac o tomto:

Obrázek

K tomu som sa dostal zase cez toto téma... To len ukazuje, koľko strašne veľa ty toho vieš o autách... 8) Natri si normálne čierne sklo, aj všetky sklá na čierno, aby ľudia radšej ani nevideli toho kokota čo v tom aute sedí... Neóny čo máš pod autom si ukradol z výrobnej haly kde jazdíš na žeriave?

Jednoducho úplný grc, ako niekto môže toľko výmyslov a toľko debilít popísať... Keď si tento topic prečíta normálny človek ktorý nieje odolný voči takýmto kokotom ako ty, tak mu normálne klesne IQ na tvoju úroveň, teda ak sa to dá ešte nazvať úroveň, lebo mínusové hodnoty vraj niesu bohvie čo.

Nie ja som nikdy nič nepostavil, naopak, obdivujem projekty kde sa mení auto. Ale reálne... Toyota supra, alebo to polo čo tu má jeden chalan... Krásne autá... Nič proti tvojmu autu... Ale proste tvoje plány sú nereálne, toľko iných variantov si už napísal, toľko zmien a toľko všetkého že už ani neviem či to bude 1000hp, 400hp, 10 motorov, 4 motory, diesel, benzin, hybrid, LPG... Proste si sám seba zamotal a už sa z toho nedostaneš tak tu vymýšlaš pičoviny...

A nie tá tvoja zelená obluda, ktorú lakovali asi spolu s tými autíčkami ktoré sú na autodrome... Sedačky a diely z polska. Naozaj ti gratulujem, to si staviteľ ako sa patrí. Tie sedačky by som polial benzínom a zapálil... Hráš sa tu na veľkého pána a pritom jazdíš na LPG...

Priznaj si už konečne, že si len cirkusant ktorého sen je raz v živote mať to, o čom tu celý čas hovorí. Ale neklam každého ako sa to chystá a neviem čo. Ráno vstaneš, vyjebeš sa hore rebríkom po 1942 schodíkoch a celý den sedíš v tom žeriave a tak sa nudíš, že vymýšlaš celý deň pičoviny ktoré sem zase popíšeš... Prečítal som si nielen tento topic ale ešte 1 a fakt lutujem Teba a ľudí ktorí musia čo i len dýchať ten istý vzduch v práci čo ty. :hlazeni

Chalani Ti tu nakladajú a ty ako debilko stále pokračuješ, neviem čo Ti treba aby si konečne pochopil že si všetkým iba na smiech, ja keď som kolegom v práci hovoril čo tu píšeš, tak ešte aj šéf prišiel a čítal s nami že toto čo je za postihnutého chlapca.

Viem, ja sa ani nechytám na tvojho tiburona s mojím passatom. Veď to je lenivý diesel 2.0 čo má 230 koní a 450nm... Nemám ani polske sedačky, pádielka mám originál od VW, ale rád ich vymením za tie tvoje samorezkové, fascinovali ma a už som si objednal 8 pádielok, 4 na každú stranu. A najviac Ti závidím tie neóny pod autom.. Mne šéf nedovolil odpojiť neonku vo firme aby som si to namontoval na auto :( :cry:

A k tomu ojebávaniu poistky. Práve kvôli takým skurveným vylízancom ako ty, som sa ja musel ťahať s poisťovňou 4 mesiace aby mi môjho passata opravili.

Zamčeno

Zpět na „Pokec“