Mě teda spíš zajímá, co se děje na silnici a né, jestli někdo spí, žere, nebo tam má rozkuřovačku

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
v Indii nežerou hovězí.Opovaž se dát si gulášDAWBLACK píše: v Rakousku to být nesmí
Nevím jak Tobě, ale mě už se X-krát stalo, že se na mě dotyčnej díval a stejně mi to tam poslal bez sebemenšího zaváhání. Bych tak nějak řekl, že důležitější, než čučet po ostatních, je tak trochu předvídat situace.. argument, že není na řidiče vidět, mi nepříjde jako dostatečně pádnýDAWBLACK píše:myslel jsem to tak, že snad potřebuješ vidět jestli se řidič dívá nebo ne, myslel jsem to s nadsázkou... a kdybys nad tím popřemýšlel, tak to sousedi asi nedělají z prdele....
ale určitě to má nějaký důvod ne?
aspoň někdo...Tead píše:Já jsem si tedy vždycky myslel, že v německu atd. je to hlavně kvůli práci policie, aby policajti viděli jestli dotyčnej telefonuje atd. a taky při zastavení policií, aby viděli jestli si řidič před tím co stáhne okýnko nebere z přihrádky pistoli atd.
Jak aspoň někdo? Celou dobu píšeš názor, že je to kvůli tomu, abys na šoféra viděl a sledoval jeho reakce a teď tady přitakáš k názoru jinýho druhu... Takže se tedy shodneme, že to není kvůli bezpečnosti provozu, ale bezpečnosti orgánů, aby když na ně někdo vytáhne zbraň, mohli pohotově reagovat, ano?DAWBLACK píše:aspoň někdo...Tead píše:Já jsem si tedy vždycky myslel, že v německu atd. je to hlavně kvůli práci policie, aby policajti viděli jestli dotyčnej telefonuje atd. a taky při zastavení policií, aby viděli jestli si řidič před tím co stáhne okýnko nebere z přihrádky pistoli atd.
tak prvně jak souvisí sluch s klapkama na očích a za další já tu narážim na argumenty ostatních,že je to z důvodu bezpečnosti pro policii apod tudíž pokud si z mejch příspěvků nevyčet ironii,tak nejvíc tu asi budeš ty.Radši si to 10x přečti než zareaguješ ho*nemawaj12 píše:jednoduše klapky na očích, ty prostě nechceš slyšet pravdu:
Přesně o toto jde, nikde totiž toto opatření není vysvětleno, jen bylo jednodušší říct folie nebudou a to je celej ten kámen úrazu tohoto topicu. Já folie mám, ale nejsem jich zarytej zastáncem za každou cenu. Volil jsem je z důvodu soukromí a v létě nižší teploty v autě a nemám s nima problém. Celkově mi šlo jen o to, že by se mohl najít někdo, kdo vysvětlí důvod zákazu, ale jak to tak vypadá, odpověď nebudou znát ani naši zákonodárci, natož nějaký TFSubTera píše:Argumenty?...ti, co jim folie vadi, argumenty nechteji a nepotrebuji, protoze litera zakona jim jde na ruku. Ti, co je maji, vedi proc, vi, ze uzitkove verze jsou na tom stejne ci hur a argumenty davat potrebuji, protoze zakon hraje proti, ale nikdo je slyset nechce. Kolik se napocitalo nehod, kdy prokazatelne byla na vine nepruhlednost prednich bocnich skel vozu jineho ucastnika provozu predpokladam neni ani znamo. Taky si budu muset zvyknout je nemit, ale proc tady lamentovat s odpurci, co zrovna tuto cast zakona dodrzuji? Nebo tady na sebe zase po letech budeme vytahovat, ze ja mam folie a jezdim predpisove a ty je nemas a jezdis jak idiot - kdo ohrozuje vic? Serete se tady na vzajem z principu.
Já měl na mysli na ho*no výhled při couvání právě v zrcátkách, když budeš mít tmavá boční okna. Já třeba převážně couvám se zrcátky.SPEEDY píše:Pořád mám ten pocit, že se tu míchají jabka, hrušky a švestky
Příklad.. mám tu osobní automobil ve verzi pick-up..při nočním couvání v malých zrcátkách vidím hovno a za sebou mám plech, takže výhled 1/3, než u prosklené Fabie s foliema. Nějaký další argument?
No potreboval sem koupit nejakeho vysokeho kombika s pohonem vsech ctyr kol, opravdu hodne dlouho sem shanel nejakou peknou A4 B5 kombi quattro, nebylo nikde nic, vsechno auta po smrti, tlacil me cas, tak sem prozatim vzal Oktu kombi 4x4, ale dokud mi pred barakem nebude stat OOOO tak nebudu klidne spatBerry píše:Pokoveny okna to je proste hotovo, a vymenit komplet? ja se nikdy nepidil po tom jak se tyhle veci delajiremix píše:no, proto sem radeji koupil jine auto, protoze na starem byly skla vsechny pokovena![]()
teda mimo topic, remixu ty jsi poridil "simply clever" ?