konec konců Lacina už je ohranej ... chce to novou krev

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
možná to nikdo neřešil,protože je tam zakázaný z nějakýho důvodu.Trhyy píše:Stejně i když si tě pozvou tak ti nedokážou nic, ty si to prostě neřídil a hotovo.
Já byl taky na PČR kvuli tomudle videu: http://www.youtube.com/watch?v=P0fJfqh2C1k" onclick="window.open(this.href);return false;
tramvajáci mě tenkrát napráskali nejspíš za to že sem jim zníčil tramvaj, policajti řikali něco o tom že sem strašný prase že sem na videu přejížděl dvě plný čáre opakovaněTo že je to v místě kde večer je minimální provoz a je vidět 500m na každou stranu nikdo neřešil
Jenže á sem to podle toho videa neřídil, takže nasedáno
Takže bych se nijak zvlášt nebál, aspon bdu prdel nějaká
Tak to byla opravdu zbesila, divoka a silena honicka... Temer jako scena z Ronin.biohazard píše:http://www.novinky.cz/krimi/252363-kame ... onami.html
Důsledek toho, že se bolicajt bojí vystřelit aby ho za to nevyhodili z práce a nezavřeli a důsledek nízkých trestů,když se tady pouští z basy ven za krátkou dobu kde co. Ted by měli dostat pokus o vraždu člověka od PČR a 20 let natvrdoGlobus píše:Tak ten kretén co řídil toho policajta držel za ruku a snažil se ho "setřást" o protijedoucí vozidla
To mě vůbec neudivuje, je to celkem častej jev, ale všeho jenom do času. Jednou se najde řidič, který prostě neuhne a to ne, že by neuhnul úmyslně, ale bude se vyhýbat díře, autu u krajnice, ladit rádio nebo cokoliv jinýho...m.artty píše:Na to, že na dálnici lidi nečumí do zrcátek a klidně mi to tam pošlou si už pomalu začínám zvykat, ale co jsem viděl dneska, to měl celkem udivilo. Kolono asi tak 10 aut, občas trošku větší rozestup, rychlost celková tak 90-100. Byl jsem ke konci, předemnou nějaké staré Audi (dokonce TDI). Bylo to už na klasické silnici a v prostisměru dost aut, takže se předjíždět prostě nedalo, maximálně jen o jedno auto dopředu. No, ale co neudělal borec s Audinou.... najednou se rozhodl, že bude předjíždět i když v prostisměru jednou auta a takovým způsobem předjel celou kolonu. Sice to bylo v místě, kde je silnice dost široká, ale stejně je to kurva-zbytečný hazard a hlavně i celkem velké ohrožení ostatních.