Domácí mazlíci from TF
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Domácí mazlíci from TF

Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
ozzy ... toho chama ti zavidim
taky bych ho strasne rad ale je to hrozne nesamostatny zvire
davidoffe , ty si dej pozor na to jakyho leguana si vyberes
abys pak za 3 roky nemel doma toto

davidoffe , ty si dej pozor na to jakyho leguana si vyberes

- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Krásnej legouš, až budu mít vlastní bydlení, tak si ho taky chci pořídit 
BTW tohle je moje smečka

BTW tohle je moje smečka

Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
a o tom to je, tri roky tezko, triletej samec je velikej asi jako kocka.:Kroci:. píše:ozzy ... toho chama ti zavidimtaky bych ho strasne rad ale je to hrozne nesamostatny zvire
![]()
davidoffe , ty si dej pozor na to jakyho leguana si vyberesabys pak za 3 roky nemel doma toto

moooc velký černý letadlo 

- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ono terárium stálo 2500,- a modul na zářivky exoterra stojí 2500,-Davidoff píše:tak to jsi dal dost, včera jsem se byl podívat tady u nás ve zverimexu tak tohle terárko měli asi za 4500 vybavený ale bez světel noOzzy_Vita píše:Já dal cca 6500,- za komplet zařízené terárium. Teda 150 - 210cm to je teda hukot..Terárko máš myslím na mládě akorát.
Leguáni podléhají CITES ne ?
![]()
někdo říká že jo někdo že ne, nevím

Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
tezko rict jak uz byl starej v roce 2004Davidoff píše:a o tom to je, tri roky tezko, triletej samec je velikej asi jako kocka.:Kroci:. píše:ozzy ... toho chama ti zavidimtaky bych ho strasne rad ale je to hrozne nesamostatny zvire
![]()
davidoffe , ty si dej pozor na to jakyho leguana si vyberesabys pak za 3 roky nemel doma toto
tohlencto hovadko co jsi mi posilal je dopelej samec kteryho bych osobne tipnul tak na 6-8let.. ale takhle ti vyroste 95% leguánů když se o ně dobře staráš a má prostor
2004

2005

2006

2008

zdroj:
Kód: Vybrat vše
http://dinystranky.xf.cz
Kroci: nemusis mi to sem hazet, tuhle stranku znam uz dost dlouho, a jak jsem rekl, vim jak vyroste leguan jelikoz tak vyroste kazdej
jinak dneska nakoupena vybavicka takze jenom predelat pokoj, vymejt terarium a muzem zacit vybavovat

jinak dneska nakoupena vybavicka takze jenom predelat pokoj, vymejt terarium a muzem zacit vybavovat

jj mas pravdu dneska jsem se tom presvedcil sam, hrozny cenyOzzy_Vita píše:No ono terárium stálo 2500,- a modul na zářivky exoterra stojí 2500,-

ok, pardon ...Davidoff píše:Kroci: nemusis mi to sem hazet, tuhle stranku znam uz dost dlouho, a jak jsem rekl, vim jak vyroste leguan jelikoz tak vyroste kazdej![]()
ja prave zkoumal jestli jsou nejaky druhy (krom zelenyho), ktery prave zustanou na veky vekouci maly

napr. v praze na cernaku maj Leguána červenýho, má temně cihlovou barvu ale velikostně nevím jak na tom je, toho najdeš málo kde, kdešto leguána zelenýho najdeš v skoro každým zveráči.:Kroci:. píše: ok, pardon ...
ja prave zkoumal jestli jsou nejaky druhy (krom zelenyho), ktery prave zustanou na veky vekouci malynevyzkoumal jsem ni

- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ten leguán je naprosto jedinečný
. Ještě jednou se zeptám. Nepodléhají leguáni CITES ?

nevím kámo, mám prolezlejch x desítek stránek a většinou píšou že ne tak nevím, maj v tom bordel, a co jsem se ptal kluků chovatelů tady u nás tak ani jeden nic takovýho neříkalOzzy_Vita píše:Ten leguán je naprosto jedinečný. Ještě jednou se zeptám. Nepodléhají leguáni CITES ?

- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jojo taky nevím.. No ono je to stejně nejspíše jedno. Když ho kupuješ od někoho a né z obchodu, tak je to fukDavidoff píše:nevím kámo, mám prolezlejch x desítek stránek a většinou píšou že ne tak nevím, maj v tom bordel, ale co jsem se ptal kluků chovatelů tady u nás tak ani jeden nic takovýho neříkalOzzy_Vita píše:Ten leguán je naprosto jedinečný. Ještě jednou se zeptám. Nepodléhají leguáni CITES ?

Ozzy: tedka v sobotu se chcem jet podívat do kolína že tam má být nějaká burza, nevíš o tom něco?
a prace dokoncena na 80%, 10% zejtra přibudou ještě dvě větve a nějaká prolejzačka a 10% samotný zvíře
ale nejříve se muselo na nákup

pak byla zkouška osvětlení...

pak se nandávalo pozadí, ještě ho zíta musím přilepit zatím to je jenom abych veděl co a jak kam atd
Ozzy jak to máš přidělaný ty?

a tady tak nějak finálová podoba(viz těch 80% nahoře
)

a prace dokoncena na 80%, 10% zejtra přibudou ještě dvě větve a nějaká prolejzačka a 10% samotný zvíře
ale nejříve se muselo na nákup

pak byla zkouška osvětlení...

pak se nandávalo pozadí, ještě ho zíta musím přilepit zatím to je jenom abych veděl co a jak kam atd

a tady tak nějak finálová podoba(viz těch 80% nahoře

- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No paráda totok
Já nemám pozadí přilepeno nijak.. bylo součást terárka. .. Já jedu v sobotu na terra burzu do Ostravy. Taky tam jedu prvně, tak pak se podělímeš o dojmy 

já se zejtra podívám po krámech a koupím oboustranou samolepící pásku, jelikož i když za to trošku vezmu rukou tak spadne, natož když na to vyleze legoušOzzy_Vita píše:No paráda totokJá nemám pozadí přilepeno nijak.. bylo součást terárka. .. Já jedu v sobotu na terra burzu do Ostravy. Taky tam jedu prvně, tak pak se podělímeš o dojmy

habitat3:víc fotek

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
takže pozadí jsem přilepil oboustranou lepící páskou, drží jak přibitý....
udělaly se poslední změny v teráriu přibila ještě jedna kytka, žárovka UVB a infračervená 100W a topnej kámen aby nám bylo teplíčko
takže ttakhle to vypadá ve finále...
tohle je prava strana kde je tepelná žárovka a topnej kámen

a tady je levá strana kde je kořen, UVB žárovka, jídlo a voda

rozkoukáváme se

pak jsme si dali lekci šplhání

ale nejvíc se nám líbí na topným kameni pod 100W infračervenou žárovkou

udělaly se poslední změny v teráriu přibila ještě jedna kytka, žárovka UVB a infračervená 100W a topnej kámen aby nám bylo teplíčko

takže ttakhle to vypadá ve finále...
tohle je prava strana kde je tepelná žárovka a topnej kámen

a tady je levá strana kde je kořen, UVB žárovka, jídlo a voda

rozkoukáváme se

pak jsme si dali lekci šplhání

ale nejvíc se nám líbí na topným kameni pod 100W infračervenou žárovkou

toho jsem videl v paladiu a reknu ti je to taky peknej macek ... a stoji 2-3x vicDavidoff píše:napr. v praze na cernaku maj Leguána červenýho, má temně cihlovou barvu ale velikostně nevím jak na tom je, toho najdeš málo kde, kdešto leguána zelenýho najdeš v skoro každým zveráči.:Kroci:. píše: ok, pardon ...
ja prave zkoumal jestli jsou nejaky druhy (krom zelenyho), ktery prave zustanou na veky vekouci malynevyzkoumal jsem ni
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Davidoff - Pecka. Mát to úchvatné
. Byl jsem na té burze. Nevěřil bych, co se tam dá koupit za potvory. Ale upřímně, byl jsem tam poprvé a naposled. Lidí jako sraček. Plno poláků a určitě i kapesních zlodějíčků
.
Takže už se u Tebe zabydlel.. Budeš ho mít teda v teráriu jen na dobu, než z něj vyroste a pak venku ? Jak je to s nimi a teplotou ? Můžou být normálně v pokojové jo ?
Občas ho nechéme ať čumí ven z okna

Takže už se u Tebe zabydlel.. Budeš ho mít teda v teráriu jen na dobu, než z něj vyroste a pak venku ? Jak je to s nimi a teplotou ? Můžou být normálně v pokojové jo ?
Občas ho nechéme ať čumí ven z okna

je fakt nadhernej

děkuji, my jsme na tý burze nebyli jelikož to je až někdy v dubnu takže zverimex to jistilOzzy_Vita píše:Davidoff - Pecka. Mát to úchvatné. Byl jsem na té burze. Nevěřil bych, co se tam dá koupit za potvory. Ale upřímně, byl jsem tam poprvé a naposled. Lidí jako sraček. Plno poláků a určitě i kapesních zlodějíčků
.
Občas ho nechéme ať čumí ven z okna![]()
http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1782/17 ... G_1425.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

pak když bude větší tak mu nějaká procházka po bytě nevadí jelilkož už si bude držet teplotu, ted zatím ne

tady je naše zvířectvo
2x Karas zlatý a 3x Sumeček americký

Zebřičky

papoušek Mníšek šedý

2x Karas zlatý a 3x Sumeček americký

Zebřičky

papoušek Mníšek šedý

Fiat Brava 1.6 16V 100SX
Tonička

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jee francouzky buldocek ty jsou hezky a chrochtaji 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
jou jsou hezky do ty doby nez zacnou slintatBerry píše:Jee francouzky buldocek ty jsou hezky a chrochtaji

http://www.facebook.com/djdoemixx
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj slintaji hodne
ale nebezpeci i v lete oni jak maji problem s dchybanim nosem(proto tak chrochtaji) tak v lete nemuzou zustat dlouho v zatemovanym aute 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Berry píše:jj slintaji hodneale nebezpeci i v lete oni jak maji problem s dchybanim nosem(proto tak chrochtaji) tak v lete nemuzou zustat dlouho v zatemovanym aute
tak to zadnej pes nemuze bejt v uzavreny kare na slunci....nechapu ty lidi, btw. tento rok nastolim novy trend, budu rozbijet okna, aby psi mohli dejchat....
http://www.facebook.com/djdoemixx