Gourmetky od Puriny (žrádlo pro kočky) chutná docela obstojně akorát sem to zkoušela studený, kdyby to bylo teplý tak bych i řekla že to chutná jako jídlo v menze
A ohledně brambor, zkuste si projet nějakou kynologickou diskusi.
Neluška: tak vařené dejme tomu ale syrové? ale co už, pes co sežere i slupku z grepu (taky mi raz spadla) nebo citron (vyšňupala z koše) má asi žaludek z oceli
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Nafotil jsem s nim cca 30 fotek a je pekna prevazna vetsina,ale udrzet ho chvili na miste je narez. Fotim uplne obycejnym fotakem za par korun - Sony Cybershot DSC-W50
habitat3 píše:Nafotil jsem s nim cca 30 fotek a je pekna prevazna vetsina,ale udrzet ho chvili na miste je narez. Fotim uplne obycejnym fotakem za par korun - Sony Cybershot DSC-W50
No právě, udržet ho na místě... A když už je v klid a já chci fotit, tak se schválně otočí a odejde
Joo to znam.. a nebo zrovna odbehne za cmelakem.. Ale jakmile je pekny pocasi a prijemny svetlo, tak ten fotak dela pekny fotky, jinak zadnej zazrak .
Jeste sem postnu nejaky fotky...
Tady sem se divil, že nemel strach.. ale jak se ho posadil, tak sedel a koukal po prirode
Já jakmile chcu psa vyfotit tak mi vystartuje po foťáku, takže docela nebezpečný, 80% fotek co s ní nafotím jde do háje ten tvůj habitate vypadá, že se fotí relativně rád
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
od zihadla, dostala to do brady nastesti z venkovni strany. dychani ok.. stejnak se nepoucila a chyta vsechno co lita dal.. uz mame jako trofej veverku a ted nedavno mys. lovci, no.
Jo, s nasim jdu na zahradu a jde hned po kosakach a po kockach. Sice vystartuje,ale nevim co by udelal kdyby chytl kocku, no jestli by sni cukal stejne jako s hrackama doma, tak kocka je KO..
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Kolem útulku nemůžu ani chodit, hned bych je všecky adoptoval na lidi s prominutím seru ale psů je mi líto
Jinak tady je to moje tele, je jak plastelína aneb jak si ji vytvaruješ tak ji máš
Přílohy
bela.jpg (78.83 KiB) Zobrazeno 1099 x