Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Neuposlechl výzvy, policisté postupovali oprávněně dle zákona. Pár případů jsem už bylo i u násvenca píše:Mě by spíš zajímalo co na to odborníci a jestli se něčeho protiprávního ten zamčenej pán v autě dopustil že neotevřel?
No já měl párkrát namále co se rychlosti týče, a ať už uděláte cokoli, a hlídka se za vámi rozjede, tak doporučuju nezastavovat, zmizet z dohledu nejlépe tím, že hlídce ujedete. (doporučuju ujíždět tam kde to znáte a trošku u toho uvažovat, ne jako pi*us s modrým toledem který je po smrti. místo aby zajel do vedlejší uličky a odešel vklidu tak jel furt rovně a trevil tramvaj).phaeton_esc píše:někde jsem četl že když tě stavěj policajti a víš že by to dopadlo hodně špatně, tak je nejlepší zastavit, vystoupit, zamknout auto a utéct. můžou prý dát maximálně pokutu za špatný parkování nebo auto odtáhnout. ale přijde mi to trochu jako blbost
To je už asi hodně dávnoButcher píše:Co ti na tom pride jako blbost...kdyz te nechyti, nemuzou nic...To mi pripomnelo historku, kdy me pred "par" roky, kdyz mi zbyvalo asi 10 dni do zaverecek v autoskole, staveli policajti za volantem kamaradovyho Formanu(kamos sedel vedle me)....prijizdel jsem v noci do vesnice s dalkovejma a kdyz sem najednou uvidel 100m prede mnou cerveny svetlo, dupnul jsem na brzdy, nechal pusteny dalkovy a jednim skokem ve zlomku vteriny sedel na zadnim sedadlePrijeli jsme k hlidce a dostali 300 za neuposlechnuti rozkazu k zastaveni tam kde jsme meli...pokutu sem nikdy nezaplatil
F.l.a.n.e.l. píše:No já měl párkrát namále co se rychlosti týče, a ať už uděláte cokoli, a hlídka se za vámi rozjede, tak doporučuju nezastavovat, zmizet z dohledu nejlépe tím, že hlídce ujedete. (doporučuju ujíždět tam kde to znáte a trošku u toho uvažovat, ne jako pi*us s modrým toledem který je po smrti. místo aby zajel do vedlejší uličky a odešel vklidu tak jel furt rovně a trevil tramvaj).
To je pravidlo jedna. Pokud zmizíte z dohledu, tak je ve většině případů vyhráno. Pokud ne, tak vás ještě třeba oznámí, když vás chytnou u auta. Nejhorší co však může být, když vás v tom autě zastaví. To radši přes dvě plné otočit se a palit bomby pryč...
Doufám že mě tu teď někdo nenařkne, že fízl, a radí takové kraviny, ale prostě jsem se vyjádřil k danému problému v diskusi či to možné je nebo ne
09/2003F.l.a.n.e.l. píše:To je už asi hodně dávnoButcher píše:Co ti na tom pride jako blbost...kdyz te nechyti, nemuzou nic...To mi pripomnelo historku, kdy me pred "par" roky, kdyz mi zbyvalo asi 10 dni do zaverecek v autoskole, staveli policajti za volantem kamaradovyho Formanu(kamos sedel vedle me)....prijizdel jsem v noci do vesnice s dalkovejma a kdyz sem najednou uvidel 100m prede mnou cerveny svetlo, dupnul jsem na brzdy, nechal pusteny dalkovy a jednim skokem ve zlomku vteriny sedel na zadnim sedadlePrijeli jsme k hlidce a dostali 300 za neuposlechnuti rozkazu k zastaveni tam kde jsme meli...pokutu sem nikdy nezaplatil
Dneska už by to neprošlo tak lehce
pokud nebudu ujíždět přes centrum , a nebudu ohrožovat lidi, ale prostě se co nejrychleji schovám v bočních uličkách, tak střílet nikdo nebude.AR166 píše:.. abych se ale pak nevyhejbal kulkam.
to ještě sem tam nějaký respekt byl...Butcher píše:09/2003
Kdybych jel 73, tak klidně zastavím a pokutu si nechám dát. já mluvím o místech kde je třeba 80, 90 a člověk tam sem tam má ještě před tím číslem čárkuStanleyV6 píše:S tím co píše martin je logické řešení.. Policajti se v takových případech s lidma moc nemazlí, já se tomu raději dodnes vyhýbal ale někdy to je až buzerace. S kombíkem od babky jsem vezl matrace k ní a spěchal jsem ještě do ostravy tak jsem jel rychleji, ne moc rychle. Naměřili mi 73 v 50 a dostal jsem 2500,- tak jsem to akceptoval v pohodě a jel dál ale jezdit 50 ve městě na některých místech je někdy o nervy. Navíc když se předemnou plazí někdo 30 na hlavní tak supím, tohle je špatně vyřešené. Dbu na bezpečnost ale někdy to člověka dokáže dost omezit.
na měsíc stejně starej a má M3 a pro mě je to pořád auto snů, wtf?Butcher píše:
09/2003
ono existují nějaké podmínky a zákonitosti při použití zbraně, takže jen tak střílet nebudou pokud neproletíš staromák ve dvoukilechzac.je.toho.loket píše:mno nevím, někteří soudruzi od policie jsou docela dobrodruzi a jednají jako ti z akčních filmů
To jo...ted uz jsem tady vyrizenej a nikdo me nebude brat vazneTom_ píše:bačr : to ja sem myslel ze ti je vice a ze nejsi takovy mlady zobak![]()