Fotka měsíce z internetu

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Butcher
Kontaktovat uživatele:

Re: Fotka měsíce z internetu.

Příspěvek od Butcher »

Co ti na tom pride jako blbost...kdyz te nechyti, nemuzou nic...To mi pripomnelo historku, kdy me pred "par" roky, kdyz mi zbyvalo asi 10 dni do zaverecek v autoskole, staveli policajti za volantem kamaradovyho Formanu(kamos sedel vedle me)....prijizdel jsem v noci do vesnice s dalkovejma a kdyz sem najednou uvidel 100m prede mnou cerveny svetlo, dupnul jsem na brzdy, nechal pusteny dalkovy a jednim skokem ve zlomku vteriny sedel na zadnim sedadle :lol: Prijeli jsme k hlidce a dostali 300 za neuposlechnuti rozkazu k zastaveni tam kde jsme meli...pokutu sem nikdy nezaplatil :lol:
KEHO rennsport

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

venca píše:Mě by spíš zajímalo co na to odborníci a jestli se něčeho protiprávního ten zamčenej pán v autě dopustil že neotevřel?
Neuposlechl výzvy, policisté postupovali oprávněně dle zákona. Pár případů jsem už bylo i u nás ;-) A určitě nebudu nahrazovat škodu až někomu tu šibu vyvalím ;-)

phaeton_esc píše:někde jsem četl že když tě stavěj policajti a víš že by to dopadlo hodně špatně, tak je nejlepší zastavit, vystoupit, zamknout auto a utéct. můžou prý dát maximálně pokutu za špatný parkování nebo auto odtáhnout. ale přijde mi to trochu jako blbost :?
No já měl párkrát namále co se rychlosti týče, a ať už uděláte cokoli, a hlídka se za vámi rozjede, tak doporučuju nezastavovat, zmizet z dohledu nejlépe tím, že hlídce ujedete. (doporučuju ujíždět tam kde to znáte a trošku u toho uvažovat, ne jako pi*us s modrým toledem který je po smrti. místo aby zajel do vedlejší uličky a odešel vklidu tak jel furt rovně a trevil tramvaj).
To je pravidlo jedna. Pokud zmizíte z dohledu, tak je ve většině případů vyhráno. Pokud ne, tak vás ještě třeba oznámí, když vás chytnou u auta. Nejhorší co však může být, když vás v tom autě zastaví. To radši přes dvě plné otočit se a palit bomby pryč...

Doufám že mě tu teď někdo nenařkne, že fízl, a radí takové kraviny, ale prostě jsem se vyjádřil k danému problému v diskusi či to možné je nebo ne ;-)

Butcher píše:Co ti na tom pride jako blbost...kdyz te nechyti, nemuzou nic...To mi pripomnelo historku, kdy me pred "par" roky, kdyz mi zbyvalo asi 10 dni do zaverecek v autoskole, staveli policajti za volantem kamaradovyho Formanu(kamos sedel vedle me)....prijizdel jsem v noci do vesnice s dalkovejma a kdyz sem najednou uvidel 100m prede mnou cerveny svetlo, dupnul jsem na brzdy, nechal pusteny dalkovy a jednim skokem ve zlomku vteriny sedel na zadnim sedadle :lol: Prijeli jsme k hlidce a dostali 300 za neuposlechnuti rozkazu k zastaveni tam kde jsme meli...pokutu sem nikdy nezaplatil :lol:
To je už asi hodně dávno :-D Dneska už by to neprošlo tak lehce
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

.. abych se ale pak nevyhejbal kulkam. :D
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

F.l.a.n.e.l.

V případě problému nebo nějakého skutku se vždy používá věta, během celého služebního zákroku jsem měl vozidlo na dohled, nemohlo dojít k záměně řidiče.

Pokud se za mnou někdo rozjede, je nejlepší a nejspolehlivější co nejvíc ujíždět, než to druhé vozidlo dosáhne stejné rychlosti jakou ujíždím.
Jakmile vozidla dosáhnou stejné rychlosti, tak já jakožto ujíždějící hned hledám boční uličky, kde bude levá pravá levá pravá a auto budu moci
bezpečně a rychle odstavit, zaparkovat, nejlépe aby nepřekáželo. A nejlépe zmizet úplně. když už ne zmizet tak aspoň vystoupit atd...

Jinak příklad od kolegy: ujížděl frajer který telefonoval. ujel a vyskočil z auta které nechal stát hned za značkou zákaz zastavení. bohužel utekl jen on, a svou přítelkyni nechal v autě. kolega s přítelkyní počkal na blbečka který nechtěl přiznat telefon za 1OOOkč, tak dostal 2OOO za parkování.

A řešíme to v blbé sekci, za chvíli nás Ajfl lama tomi faboš nebo někdo jiný sestřelí že tu děláme bordel.
Naposledy upravil(a) F.l.a.n.e.l. dne 25 led 2011 16:56, celkem upraveno 1 x.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

F.l.a.n.e.l. píše:No já měl párkrát namále co se rychlosti týče, a ať už uděláte cokoli, a hlídka se za vámi rozjede, tak doporučuju nezastavovat, zmizet z dohledu nejlépe tím, že hlídce ujedete. (doporučuju ujíždět tam kde to znáte a trošku u toho uvažovat, ne jako pi*us s modrým toledem který je po smrti. místo aby zajel do vedlejší uličky a odešel vklidu tak jel furt rovně a trevil tramvaj).
To je pravidlo jedna. Pokud zmizíte z dohledu, tak je ve většině případů vyhráno. Pokud ne, tak vás ještě třeba oznámí, když vás chytnou u auta. Nejhorší co však může být, když vás v tom autě zastaví. To radši přes dvě plné otočit se a palit bomby pryč...

Doufám že mě tu teď někdo nenařkne, že fízl, a radí takové kraviny, ale prostě jsem se vyjádřil k danému problému v diskusi či to možné je nebo ne ;-)
8) 8) 8)

F.l.a.n.e.l. píše:
Butcher píše:Co ti na tom pride jako blbost...kdyz te nechyti, nemuzou nic...To mi pripomnelo historku, kdy me pred "par" roky, kdyz mi zbyvalo asi 10 dni do zaverecek v autoskole, staveli policajti za volantem kamaradovyho Formanu(kamos sedel vedle me)....prijizdel jsem v noci do vesnice s dalkovejma a kdyz sem najednou uvidel 100m prede mnou cerveny svetlo, dupnul jsem na brzdy, nechal pusteny dalkovy a jednim skokem ve zlomku vteriny sedel na zadnim sedadle :lol: Prijeli jsme k hlidce a dostali 300 za neuposlechnuti rozkazu k zastaveni tam kde jsme meli...pokutu sem nikdy nezaplatil :lol:
To je už asi hodně dávno :-D Dneska už by to neprošlo tak lehce
09/2003 :D
KEHO rennsport

Stanley

Příspěvek od Stanley »

S tím co píše martin je logické řešení.. Policajti se v takových případech s lidma moc nemazlí, já se tomu raději dodnes vyhýbal ale někdy to je až buzerace. S kombíkem od babky jsem vezl matrace k ní a spěchal jsem ještě do ostravy tak jsem jel rychleji, ne moc rychle. Naměřili mi 73 v 50 a dostal jsem 2500,- tak jsem to akceptoval v pohodě a jel dál ale jezdit 50 ve městě na některých místech je někdy o nervy. Navíc když se předemnou plazí někdo 30 na hlavní tak supím, tohle je špatně vyřešené. Dbu na bezpečnost ale někdy to člověka dokáže dost omezit.

F.l.a.n.e.l.

AR166 píše:.. abych se ale pak nevyhejbal kulkam. :D
pokud nebudu ujíždět přes centrum , a nebudu ohrožovat lidi, ale prostě se co nejrychleji schovám v bočních uličkách, tak střílet nikdo nebude.
zaprvé jim k tomu ani nedáš šanci, protože tě neuvidí, když pořád pojedeš levá pravá levá pravá a za druhé si to nikdo "nelajzne"
a v dnešní době už málokdo střílí jen tak. nikdo se za toho člověka nepostaví a i fízl má rodinu a potřebuje ji živit a radši si auto nechá ujet než aby ho vyhodili ;-)

Butcher píše:09/2003 :D
to ještě sem tam nějaký respekt byl... :-D

F.l.a.n.e.l.

StanleyV6 píše:S tím co píše martin je logické řešení.. Policajti se v takových případech s lidma moc nemazlí, já se tomu raději dodnes vyhýbal ale někdy to je až buzerace. S kombíkem od babky jsem vezl matrace k ní a spěchal jsem ještě do ostravy tak jsem jel rychleji, ne moc rychle. Naměřili mi 73 v 50 a dostal jsem 2500,- tak jsem to akceptoval v pohodě a jel dál ale jezdit 50 ve městě na některých místech je někdy o nervy. Navíc když se předemnou plazí někdo 30 na hlavní tak supím, tohle je špatně vyřešené. Dbu na bezpečnost ale někdy to člověka dokáže dost omezit.
Kdybych jel 73, tak klidně zastavím a pokutu si nechám dát. já mluvím o místech kde je třeba 80, 90 a člověk tam sem tam má ještě před tím číslem čárku ;-) To je ten důvod proč ujíždět. ne kvůli 2OOO pokuty, ale kvůli správnímu řízení, zákazu činnosti a pokutám několikanásobně vyšším ;-)

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Jenže v takových místech kde je třeba 90 málokdy najdeš místo kde by ses rychle ztratil přes kliky háky

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
KEHO rennsport

Stanley

Příspěvek od Stanley »

...
Přílohy
xerotalent.jpg
xerotalent.jpg (227.45 KiB) Zobrazeno 1841 x
Naposledy upravil(a) Stanley dne 25 led 2011 18:03, celkem upraveno 1 x.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Butcher píše:
09/2003 :D
na měsíc stejně starej a má M3 a pro mě je to pořád auto snů, wtf? :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Ale prosim tebe :wink: Navic jsem starsi... 31.01.1985 :wink:
KEHO rennsport

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

1976 a zatim jsem se dostal jenom k fiatu. :D
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Budem ještě hlasovat kdo je nejstarší :D

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

ne, stejne to vyhraju. :D

F.l.a.n.e.l.

viděl bych to na praotce paveliniho podle toho co všechno už dokázal. :D

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

viděl bych to na milu hepkiho s kokou mikou
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

F.l.a.n.e.l.

:smich:

petanek192

Příspěvek od petanek192 »

ujet se da ale ne vzdy to je vhodne ... nejhorsi prome jsou ty neoznaceni auta ... nastesni sem se zacal zabivat motorem aby to jelo brzdilo a sedelo takze uz takovou pozornost nebudim vyfuk serie ... uz X krat se mi stalo ze sem v pohode projel a ani se neotocili takze sem spokojen .... :D
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec

Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT

zac.je.toho.loket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zac.je.toho.loket »

AR166 píše:
.. abych se ale pak nevyhejbal kulkam.

pokud nebudu ujíždět přes centrum , a nebudu ohrožovat lidi, ale prostě se co nejrychleji schovám v bočních uličkách, tak střílet nikdo nebude.
zaprvé jim k tomu ani nedáš šanci, protože tě neuvidí, když pořád pojedeš levá pravá levá pravá a za druhé si to nikdo "nelajzne"
a v dnešní době už málokdo střílí jen tak. nikdo se za toho člověka nepostaví a i fízl má rodinu a potřebuje ji živit a radši si auto nechá ujet než aby ho vyhodili

mno nevím, někteří soudruzi od policie jsou docela dobrodruzi a jednají jako ti z akčních filmů
"The spirit of revolution will never die"

F.l.a.n.e.l.

zac.je.toho.loket píše:mno nevím, někteří soudruzi od policie jsou docela dobrodruzi a jednají jako ti z akčních filmů
ono existují nějaké podmínky a zákonitosti při použití zbraně, takže jen tak střílet nebudou pokud neproletíš staromák ve dvoukilech spek

zac.je.toho.loket
Kontaktovat uživatele:

to je extrém :D a každýmu je snad jasný, že pro to existujou nějaký "předpisy"

Policie umí všechno hezky zamést a ještě k tomu třeba využije pomoc médií...

F.l.a.n.e.l.

co konkrétně myslíš, co se zametení týče?
Jinak slyším poprvé, že by média pracovala s policií.
Média nepíšou to že fízli někoho chytli ale to co chcou lidi slyšet, a to jsou průsery a problémy :-D

zac.je.toho.loket
Kontaktovat uživatele:

co konkrétně myslíš, co se zametení týče?

Pravdu. Tím bych za tím udělal tečku a nechal téma pro fotky ;-)

F.l.a.n.e.l.

tak to nech pro fotky a klidně to hoď do SZ. já se rád dozvím co se kde zametlo :D

cuisine

Příspěvek od cuisine »

Obrázek
Obrázek
والصبر مفتاح الفرج

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

bačr : to ja sem myslel ze ti je vice a ze nejsi takovy mlady zobak :lol: :lol:
Audi Coupe Quattro

zac.je.toho.loket
Kontaktovat uživatele:

Obrázek

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Tom_ píše:bačr : to ja sem myslel ze ti je vice a ze nejsi takovy mlady zobak :lol: :lol:
To jo...ted uz jsem tady vyrizenej a nikdo me nebude brat vazne :cry:
Obrázek
KEHO rennsport

Odpovědět

Zpět na „Pokec“