Fotka měsíce z internetu
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotka měsíce z internetu.
Co ti na tom pride jako blbost...kdyz te nechyti, nemuzou nic...To mi pripomnelo historku, kdy me pred "par" roky, kdyz mi zbyvalo asi 10 dni do zaverecek v autoskole, staveli policajti za volantem kamaradovyho Formanu(kamos sedel vedle me)....prijizdel jsem v noci do vesnice s dalkovejma a kdyz sem najednou uvidel 100m prede mnou cerveny svetlo, dupnul jsem na brzdy, nechal pusteny dalkovy a jednim skokem ve zlomku vteriny sedel na zadnim sedadle
Prijeli jsme k hlidce a dostali 300 za neuposlechnuti rozkazu k zastaveni tam kde jsme meli...pokutu sem nikdy nezaplatil 
KEHO rennsport
- F.l.a.n.e.l.
Neuposlechl výzvy, policisté postupovali oprávněně dle zákona. Pár případů jsem už bylo i u násvenca píše:Mě by spíš zajímalo co na to odborníci a jestli se něčeho protiprávního ten zamčenej pán v autě dopustil že neotevřel?
No já měl párkrát namále co se rychlosti týče, a ať už uděláte cokoli, a hlídka se za vámi rozjede, tak doporučuju nezastavovat, zmizet z dohledu nejlépe tím, že hlídce ujedete. (doporučuju ujíždět tam kde to znáte a trošku u toho uvažovat, ne jako pi*us s modrým toledem který je po smrti. místo aby zajel do vedlejší uličky a odešel vklidu tak jel furt rovně a trevil tramvaj).phaeton_esc píše:někde jsem četl že když tě stavěj policajti a víš že by to dopadlo hodně špatně, tak je nejlepší zastavit, vystoupit, zamknout auto a utéct. můžou prý dát maximálně pokutu za špatný parkování nebo auto odtáhnout. ale přijde mi to trochu jako blbost
To je pravidlo jedna. Pokud zmizíte z dohledu, tak je ve většině případů vyhráno. Pokud ne, tak vás ještě třeba oznámí, když vás chytnou u auta. Nejhorší co však může být, když vás v tom autě zastaví. To radši přes dvě plné otočit se a palit bomby pryč...
Doufám že mě tu teď někdo nenařkne, že fízl, a radí takové kraviny, ale prostě jsem se vyjádřil k danému problému v diskusi či to možné je nebo ne
To je už asi hodně dávnoButcher píše:Co ti na tom pride jako blbost...kdyz te nechyti, nemuzou nic...To mi pripomnelo historku, kdy me pred "par" roky, kdyz mi zbyvalo asi 10 dni do zaverecek v autoskole, staveli policajti za volantem kamaradovyho Formanu(kamos sedel vedle me)....prijizdel jsem v noci do vesnice s dalkovejma a kdyz sem najednou uvidel 100m prede mnou cerveny svetlo, dupnul jsem na brzdy, nechal pusteny dalkovy a jednim skokem ve zlomku vteriny sedel na zadnim sedadlePrijeli jsme k hlidce a dostali 300 za neuposlechnuti rozkazu k zastaveni tam kde jsme meli...pokutu sem nikdy nezaplatil
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
.. abych se ale pak nevyhejbal kulkam. 
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
- F.l.a.n.e.l.
V případě problému nebo nějakého skutku se vždy používá věta, během celého služebního zákroku jsem měl vozidlo na dohled, nemohlo dojít k záměně řidiče.
Pokud se za mnou někdo rozjede, je nejlepší a nejspolehlivější co nejvíc ujíždět, než to druhé vozidlo dosáhne stejné rychlosti jakou ujíždím.
Jakmile vozidla dosáhnou stejné rychlosti, tak já jakožto ujíždějící hned hledám boční uličky, kde bude levá pravá levá pravá a auto budu moci
bezpečně a rychle odstavit, zaparkovat, nejlépe aby nepřekáželo. A nejlépe zmizet úplně. když už ne zmizet tak aspoň vystoupit atd...
Jinak příklad od kolegy: ujížděl frajer který telefonoval. ujel a vyskočil z auta které nechal stát hned za značkou zákaz zastavení. bohužel utekl jen on, a svou přítelkyni nechal v autě. kolega s přítelkyní počkal na blbečka který nechtěl přiznat telefon za 1OOOkč, tak dostal 2OOO za parkování.
A řešíme to v blbé sekci, za chvíli nás Ajfl lama tomi faboš nebo někdo jiný sestřelí že tu děláme bordel.
Pokud se za mnou někdo rozjede, je nejlepší a nejspolehlivější co nejvíc ujíždět, než to druhé vozidlo dosáhne stejné rychlosti jakou ujíždím.
Jakmile vozidla dosáhnou stejné rychlosti, tak já jakožto ujíždějící hned hledám boční uličky, kde bude levá pravá levá pravá a auto budu moci
bezpečně a rychle odstavit, zaparkovat, nejlépe aby nepřekáželo. A nejlépe zmizet úplně. když už ne zmizet tak aspoň vystoupit atd...
Jinak příklad od kolegy: ujížděl frajer který telefonoval. ujel a vyskočil z auta které nechal stát hned za značkou zákaz zastavení. bohužel utekl jen on, a svou přítelkyni nechal v autě. kolega s přítelkyní počkal na blbečka který nechtěl přiznat telefon za 1OOOkč, tak dostal 2OOO za parkování.
A řešíme to v blbé sekci, za chvíli nás Ajfl lama tomi faboš nebo někdo jiný sestřelí že tu děláme bordel.
Naposledy upravil(a) F.l.a.n.e.l. dne 25 led 2011 16:56, celkem upraveno 1 x.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
F.l.a.n.e.l. píše:No já měl párkrát namále co se rychlosti týče, a ať už uděláte cokoli, a hlídka se za vámi rozjede, tak doporučuju nezastavovat, zmizet z dohledu nejlépe tím, že hlídce ujedete. (doporučuju ujíždět tam kde to znáte a trošku u toho uvažovat, ne jako pi*us s modrým toledem který je po smrti. místo aby zajel do vedlejší uličky a odešel vklidu tak jel furt rovně a trevil tramvaj).
To je pravidlo jedna. Pokud zmizíte z dohledu, tak je ve většině případů vyhráno. Pokud ne, tak vás ještě třeba oznámí, když vás chytnou u auta. Nejhorší co však může být, když vás v tom autě zastaví. To radši přes dvě plné otočit se a palit bomby pryč...
Doufám že mě tu teď někdo nenařkne, že fízl, a radí takové kraviny, ale prostě jsem se vyjádřil k danému problému v diskusi či to možné je nebo ne
09/2003F.l.a.n.e.l. píše:To je už asi hodně dávnoButcher píše:Co ti na tom pride jako blbost...kdyz te nechyti, nemuzou nic...To mi pripomnelo historku, kdy me pred "par" roky, kdyz mi zbyvalo asi 10 dni do zaverecek v autoskole, staveli policajti za volantem kamaradovyho Formanu(kamos sedel vedle me)....prijizdel jsem v noci do vesnice s dalkovejma a kdyz sem najednou uvidel 100m prede mnou cerveny svetlo, dupnul jsem na brzdy, nechal pusteny dalkovy a jednim skokem ve zlomku vteriny sedel na zadnim sedadlePrijeli jsme k hlidce a dostali 300 za neuposlechnuti rozkazu k zastaveni tam kde jsme meli...pokutu sem nikdy nezaplatil
Dneska už by to neprošlo tak lehce
KEHO rennsport
S tím co píše martin je logické řešení.. Policajti se v takových případech s lidma moc nemazlí, já se tomu raději dodnes vyhýbal ale někdy to je až buzerace. S kombíkem od babky jsem vezl matrace k ní a spěchal jsem ještě do ostravy tak jsem jel rychleji, ne moc rychle. Naměřili mi 73 v 50 a dostal jsem 2500,- tak jsem to akceptoval v pohodě a jel dál ale jezdit 50 ve městě na některých místech je někdy o nervy. Navíc když se předemnou plazí někdo 30 na hlavní tak supím, tohle je špatně vyřešené. Dbu na bezpečnost ale někdy to člověka dokáže dost omezit.
- F.l.a.n.e.l.
pokud nebudu ujíždět přes centrum , a nebudu ohrožovat lidi, ale prostě se co nejrychleji schovám v bočních uličkách, tak střílet nikdo nebude.AR166 píše:.. abych se ale pak nevyhejbal kulkam.
zaprvé jim k tomu ani nedáš šanci, protože tě neuvidí, když pořád pojedeš levá pravá levá pravá a za druhé si to nikdo "nelajzne"
a v dnešní době už málokdo střílí jen tak. nikdo se za toho člověka nepostaví a i fízl má rodinu a potřebuje ji živit a radši si auto nechá ujet než aby ho vyhodili
to ještě sem tam nějaký respekt byl...Butcher píše:09/2003
- F.l.a.n.e.l.
Kdybych jel 73, tak klidně zastavím a pokutu si nechám dát. já mluvím o místech kde je třeba 80, 90 a člověk tam sem tam má ještě před tím číslem čárkuStanleyV6 píše:S tím co píše martin je logické řešení.. Policajti se v takových případech s lidma moc nemazlí, já se tomu raději dodnes vyhýbal ale někdy to je až buzerace. S kombíkem od babky jsem vezl matrace k ní a spěchal jsem ještě do ostravy tak jsem jel rychleji, ne moc rychle. Naměřili mi 73 v 50 a dostal jsem 2500,- tak jsem to akceptoval v pohodě a jel dál ale jezdit 50 ve městě na některých místech je někdy o nervy. Navíc když se předemnou plazí někdo 30 na hlavní tak supím, tohle je špatně vyřešené. Dbu na bezpečnost ale někdy to člověka dokáže dost omezit.
Jenže v takových místech kde je třeba 90 málokdy najdeš místo kde by ses rychle ztratil přes kliky háky
...
- Přílohy
-
- xerotalent.jpg (227.45 KiB) Zobrazeno 2012 x
Naposledy upravil(a) Stanley dne 25 led 2011 18:03, celkem upraveno 1 x.
na měsíc stejně starej a má M3 a pro mě je to pořád auto snů, wtf?Butcher píše:
09/2003
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
1976 a zatim jsem se dostal jenom k fiatu. 
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
Budem ještě hlasovat kdo je nejstarší 
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
ne, stejne to vyhraju. 
- F.l.a.n.e.l.
viděl bych to na praotce paveliniho podle toho co všechno už dokázal. 
viděl bych to na milu hepkiho s kokou mikou
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- F.l.a.n.e.l.
- petanek192
ujet se da ale ne vzdy to je vhodne ... nejhorsi prome jsou ty neoznaceni auta ... nastesni sem se zacal zabivat motorem aby to jelo brzdilo a sedelo takze uz takovou pozornost nebudim vyfuk serie ... uz X krat se mi stalo ze sem v pohode projel a ani se neotocili takze sem spokojen .... 
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
- zac.je.toho.loket
- Kontaktovat uživatele:
AR166 píše:
pokud nebudu ujíždět přes centrum , a nebudu ohrožovat lidi, ale prostě se co nejrychleji schovám v bočních uličkách, tak střílet nikdo nebude.
zaprvé jim k tomu ani nedáš šanci, protože tě neuvidí, když pořád pojedeš levá pravá levá pravá a za druhé si to nikdo "nelajzne"
a v dnešní době už málokdo střílí jen tak. nikdo se za toho člověka nepostaví a i fízl má rodinu a potřebuje ji živit a radši si auto nechá ujet než aby ho vyhodili
mno nevím, někteří soudruzi od policie jsou docela dobrodruzi a jednají jako ti z akčních filmů
pokud nebudu ujíždět přes centrum , a nebudu ohrožovat lidi, ale prostě se co nejrychleji schovám v bočních uličkách, tak střílet nikdo nebude.
mno nevím, někteří soudruzi od policie jsou docela dobrodruzi a jednají jako ti z akčních filmů
"The spirit of revolution will never die"
- F.l.a.n.e.l.
ono existují nějaké podmínky a zákonitosti při použití zbraně, takže jen tak střílet nebudou pokud neproletíš staromák ve dvoukilechzac.je.toho.loket píše:mno nevím, někteří soudruzi od policie jsou docela dobrodruzi a jednají jako ti z akčních filmů
- zac.je.toho.loket
- Kontaktovat uživatele:
to je extrém
a každýmu je snad jasný, že pro to existujou nějaký "předpisy"
Policie umí všechno hezky zamést a ještě k tomu třeba využije pomoc médií...
Policie umí všechno hezky zamést a ještě k tomu třeba využije pomoc médií...
- F.l.a.n.e.l.
co konkrétně myslíš, co se zametení týče?
Jinak slyším poprvé, že by média pracovala s policií.
Média nepíšou to že fízli někoho chytli ale to co chcou lidi slyšet, a to jsou průsery a problémy
Jinak slyším poprvé, že by média pracovala s policií.
Média nepíšou to že fízli někoho chytli ale to co chcou lidi slyšet, a to jsou průsery a problémy
- zac.je.toho.loket
- Kontaktovat uživatele:
co konkrétně myslíš, co se zametení týče?
Pravdu. Tím bych za tím udělal tečku a nechal téma pro fotky
Pravdu. Tím bych za tím udělal tečku a nechal téma pro fotky
- F.l.a.n.e.l.
tak to nech pro fotky a klidně to hoď do SZ. já se rád dozvím co se kde zametlo 
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
bačr : to ja sem myslel ze ti je vice a ze nejsi takovy mlady zobak

Audi Coupe Quattro
- zac.je.toho.loket
- Kontaktovat uživatele:
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
To jo...ted uz jsem tady vyrizenej a nikdo me nebude brat vazneTom_ píše:bačr : to ja sem myslel ze ti je vice a ze nejsi takovy mlady zobak![]()

KEHO rennsport