Fotka měsíce z internetu

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
X-Ray

Re: Fotka měsíce z internetu.

Příspěvek od X-Ray »

venca píše:
BIGPAPA píše:BMW haldex nepoužívá, stejně tak jako nedělá předokolky 8)
Nekecej,fakt jo :lol:
to s těma předokolkama možná už brzy nebude pravda :)
http://www.auto.cz/bmw-1-80-ridicu-mysl ... olku-23257

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

StanleyV6 píše:Jinak já osobně bych si koncern nekoupil. Jsou to nezajímavá auta. Fakt jedině pro babu na ježdění. Spíš hledím mimo evropu celkově. Americké a japonské auta vedou :D Korejci už taky začínají, tam je naděje velká.
jsi kacíř a právě jsi spáchal smrtelný hřích :lol: :lol: :lol:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Tak ať mě všichni ukamenují, mě to je jedno :D Opravdu není co by mě nadchlo. Sportovní vozy - zatím co vím, bez zážitku (Audi TT 165kw vs. Fiat Coupé 20VT 162kw... to se nedá srovnat do dupy, fiat závislost, audi bez zážitku.) Co se týče luxusních aut tak to mají předražené. Dejme tomu nová Kia Sportage je krásná za solidní peníze nebo Hyundai ix35 taky pěkné. To je můj osobní názor. Veyron 1001bhp a posere ho GT-R s úpravou P800 Switzer (730bhp). Zatím nemám důvod se ohlížet na takové auta. Dostal jsem nabídku na výměnu s S4 2.7l Biturbo ale nakonec jsem to nevzal. Proč? Zvukově se mi líbí víc moje, za málo kaček můžu mít podobný výkon v atmosféře a ten vzhled se nedá srovnat. Spotřeba nižší, každý se za tím otáčí...levnější náhradní díly atd. atd. Tot vše a klidně si rýpněte :D Aspoň budu vědět názory jiných.

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

StanleyV6 píše:To je mi právě jasné, že bmw haldex nepoužívá. Nechápu z jakého důvodu existuje haldex.. Pro snížení spotřeby možná? Když už 4x4 tak 4x4 ne? 8) Jinak já osobně bych si koncern nekoupil. Jsou to nezajímavá auta. Fakt jedině pro babu na ježdění. Spíš hledím mimo evropu celkově. Americké a japonské auta vedou :D Korejci už taky začínají, tam je naděje velká.
záleží podle čeho vybíráš. Jestli podle toho kde vznikla automobilka, komu patří, nebo podle toho kde vyrábí auta. Protože třeba nová Octavia je v podstatě německé auto (podle vlastníka značka) a má korejský design (aspoň ten předek...) a třeba Hyundai z Nošovic je český auto (podle toho kde se vyrábí) a má evropský desigh navrhovaný evropskými návrháři.

To jsem si jen vzpoměl na rozhovor s kolegou v práci, který tvrdí, že si nekoupí jiný auto než škodovku, protože je patriot. A když mu říkám, že škodovka je německá firma, tak se hádá, že se ale vyrábí u nás. No ale u nás se vyrábí i citroen, hyundai, toyota, peugeot a možná i jiný značky :)

Třeba ten můj "japonec" je z GB :D

Stanley

Příspěvek od Stanley »

To máš pravdu no. Já mám výrobu z té země, odkud to správně pocházet i má. V té době za to byli pálky už jen kvůli tomu, že to byl dovoz z prdele.

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

to by mě zajímalo proč je v DE český auto s lepší výbavou levnější jak zde v ČR.......
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Prý i v GB je levnější octávka.

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

BIGPAPA píše:to by mě zajímalo proč je v DE český auto s lepší výbavou levnější jak zde v ČR.......
Protože u nás je Škodovka "národní poklad" a češi si rádi připlatí za luxus, kdežto aby si ji němci koupili, tak ten luxus mají už v základu.

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Bohužel je to u nás samý bullshit no :?:

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

jednou to moje 5D vyměním za tohle :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek

pro porovnání :)
Obrázek

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Tohle se mi líbí v té úpravě Mugen

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Stanley

Příspěvek od Stanley »

To EK 8)

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Já bych rád tohle ale nima penízky :(

Obrázek

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

jóóóóó Genesis je krasavec 8) 8)

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Jsem rád, že se líbí :wink:

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

to abys už ale začal šetřit ne? bo těchhle kousků je minimálně a tušim, že jsou hodně ceněný?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

a pouze RHD pokud se nemýlím 8)

phaeton_esc

Příspěvek od phaeton_esc »

ten Sob vypadá dost přísně 8)
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8

kubbi

Příspěvek od kubbi »

ma pravdu chlapec :D

Obrázek

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

phaeton_esc píše:ten Sob vypadá dost přísně 8)
nejhezčí 9-3 8)

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

mě teda velký auta moc neříkají, ale tohle mě dostalo. To bych si nechal líbit 8) Nejhezší Saab (9-4x)
Obrázek

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

StanleyV6 píše: To je můj osobní názor. Veyron 1001bhp a posere ho GT-R s úpravou P800 Switzer (730bhp). Zatím nemám důvod se ohlížet na takové auta. Dostal jsem nabídku na výměnu s S4 2.7l Biturbo ale nakonec jsem to nevzal. Proč? Zvukově se mi líbí víc moje, za málo kaček můžu mít podobný výkon v atmosféře a ten vzhled se nedá srovnat. Spotřeba nižší, každý se za tím otáčí...levnější náhradní díly atd. atd.
:smich2: :smich2:

Obrázek
KEHO rennsport

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

svet se riti do prdele :lol:
R6 twin turbo + V10 + V12

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

ten už tam dávno je 8)

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Butcher, proč se směješ?

matt

Příspěvek od matt »

Nerad bych odpovídal za Butchera..Ale myslím tomu sprintu GTRvsVeyron..
Každopádně nerad bych se přel..Ale myslím si že na dobře fungující S4-ku by tvoje auto muselo stačit s rosáhlejší úpravou a asi né taky za málo peněz.. Úprava S4-ky by měla vyjít levněji ale nárúst výkonu bude vcelku znatelný...U tebe tě bohužel vždy bude limitovat přední náhon a motor bez turba :wink:
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Jestli to je tak k neuvěření tak tady je video, achjo :roll: http://www.youtube.com/watch?v=0YI9ioi_5c0" onclick="window.open(this.href);return false;

Jinak s tím mojim autem. Sice je to atmosféra ale ten motor hodně dobře reaguje na úpravy.. Tvrdí se to hodně, v Kanadě dokázala jedna firma vytřískat na brzdě z atmosféry 340bhp (tam už to byli úpravy za xx desítek tisíc). U nás měl jeden Coupé se sáním, výfukem a nekvalitním obyč chipem od nás z ČR (154kW).

Za 15000,- na moje auto seženu nové svody, celý výfuk, zapalování, náporové sání. Z USA samozřejmě, u nás to jsou nereálné ceny. S tímhle na brzdě při profi úpravě jednotky (SFR Korea) jde získat na brzdě 160-180kW.

Co ještě? Kdo nevěří, dokážu jakmile dám na auto všechny díly a vytáhnu z depositu. Nafotím klidně některé věci co mi leží už doma :wink:

meerecheck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meerecheck »

StanleyV6 píše: U nás měl jeden Coupé se sáním, výfukem a nekvalitním obyč chipem od nás z ČR (154kW)
Vyborne, je na vykonu 1,3 za par tisic ... a dal ? Neblazni, je to atmo, proto se Butcher smal srovani s S4. Na S4 ( uvazujme dobry stav ) koupim za tech 18 podvozek, za 700 regulator tlaku turba a uz S4 jinak nez zezadu neuvidis. Ja chapu, ze to auto mas rad, ale trocha soudnosti 8)
Fiat Uno Turbo i.e. @ T28 fen :)

matt

Příspěvek od matt »

StanleyV6
Nemyslel jsem to vůbec špatně.. Za ty samé peníze co dáš do coupečka aby mělo 340PS tak u eska to bude pořád víc :wink:..Další věc je ta že vždy budeš limitován FWD pohonem..
Neříkám že coupe je špatné auto jen je prostě od eska až moc odlišný..Nehledě na to že se nedá srovnávat FWD s AWD a atmosféra s Biturbem 8)
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

Odpovědět

Zpět na „Pokec“