Fotka měsíce z internetu

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Butcher
Kontaktovat uživatele:

Re: Fotka měsíce z internetu.

Příspěvek od Butcher »

Mate pravdu oba kluci 8)

Jednak srovnavat Veyron a nasrany GT-Rko...co ti neni jasny?V Bugatti je vsechno TOP...vyroba packy na blinkry stoji 250tis...neni to jenom o tom ze to ma 1000k.Jestli ti jde o pomer cena/zrychleni popr. rychlost celkove...ok...Na kolik ze prijde to upraveny GT-R?4 mega aby to neco vydrzelo?Za ta prachy si postavim formulku, ktera si s tim vytre prdel...kdekoliv!

A Hyundai Coupe vs. S4??
Mas lepsi zvuk nez tohlehttp://www.youtube.com/watch?v=fVUalu9sr-o?I v serii je ta Audi o dost rychlejsi...a s narustajicima investicema do obou aut, by se ten rozdil jen zvestoval :wink:
A do toho plantas veci jako spotrebu a levnejsi nahr. dily....tak to pak joo :lol:
KEHO rennsport

Stanley

Příspěvek od Stanley »

To je mi jasné, že FWD má nevýhodu při nějakém srovnání ve sprintech nebo na okruhu ale jen říkám, že to je reál. meerecheck, nepoučuj mě když o tom zrovna moc ani nevíš. Tohle přesně je důvod proč si to auto nechávám a dělám ho jako projekt. Chtěl jsem něco silného od základu ale hecuje mě to když lidi nadávají. Ono ve finále se z toho dá vymáčknout taky hodně viz.

Obrázek
(650hp dual kompressor)

nebo třeba tohle do extrémů http://www.fullboost.com.au/news.php?newsId=878" onclick="window.open(this.href);return false;
ten 4x4 se dá vyměnit tuším kus za kus ze santa fe.

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Veyron? Top kára jo? Amíci udělali auto za pár měsíců které devastovalo tohle auto. Veyron už měl první fotky jak mě bylo 10-11. To je pojízdná reklama prosimtě a ten GT-R vydrží daleko více než ten Veyron. Zjisti si to 8)

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

StanleyV6 píše:Zjisti si to 8)
:poklona: Kde?! :lol:
KEHO rennsport

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Dejme tomu..
http://www.boostlogic.com/?page_id=358" onclick="window.open(this.href);return false;

Ten package neobsahuje nic do vnitřností motoru, jen zesílení převodovky. Už v Boost Logic otestovali na základní střeva necelých 900hp a běží v pohodě už více než rok. Když máš Veyron, musíš s tím jezdit na prohlídky častěji než s Ferrari a to už je co říct. Buď nevěří jeho výdrží nebo se bojí o ten tučný cash co v tom je. Když to vemu tak, že ten motor co má Veyron v poměru k základu toho GT-R když už ho probíráme. GT-R má o 10 válců méně, o 2 turba méně, jestli o 8 nebo 9 chladičů méně.. Objem o 4.2l méně. S tím vším to má "jenom" 1001hp?

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Firma jako Boost Logic ví, co si může a nemůže dovolit. To, že tam není ani doporučení dělat něco s vnitřnostma u toho kitu co vyprodukuje přes 1000bhp už něco napovídá ne? Kity na Supru ať to je ten BL800 či BL1250 tak tam dávají součástky na zesílení vnitřku (váčky, ventily apod.) To se říkalo, že 2JZ je jeden z nej držáků na světě.. Možná je tenhle ještě lepší.

matt

Příspěvek od matt »

StanleyV6
Hazíš sem fotky překopaných coupeček...Ano věřím že z něho vyždímali 650ps ale za jakou cenu ? Můj názor je že Audina by byla zase o krok napřed...Z eska nedělám žádné nad auto jen prostě sám své coupé srovnáváš s neporovnatelným autem :wink:
K veyronu..Ano i mě je GT-R bližší (MUsím podotknout že ani v jednom za aut jsem nejezdil :D )..Ale obě dvě alespoň viděl..Veyrona dokonce od mansoryho (Kousek za dvě mega éček :D ) Ale na druhou stranu Veyron už je přecejen o něco starší...Ale bugati podle mě chtělo jen ukátat co všechno je možné udělat... A v tom se mi to auto líbí 8) Kdyby dělali supersport věřím že by to mělo naprosto jiný parametry :wink:
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

Libang

Příspěvek od Libang »

hyundai proste neni auto ale napodobenina :lol: a srovnavat Veyron a GTR je uplne mimo Veyron je pro lidi co neresi penize a chcou honit machry za maji 1000koni ale GTR si koupi fanda co to aspon vyuzije a ten vykon se da vyuzit , Veyronu je 1000koni k nicemu podle me

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Já nesrovnávám S4 s Coupé. Jen jsem měl možnost s jednim mladším týpkem vyměnit tak jsem se pak dal do detailů. S4 má výhodu toho 4x4 a biturba. Zázračné auto to není ale jede dobře, to jo. Já jsem se prostě v tom necítíl a nevěřím tomu autu. Celkově koncern mi smrdí. Abych řekl pravdu, jezdilo se mi lépe ve Fiatu co jsem měl předtím na chvíli.

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Promluvil tuninki vtdi. Ty máš co mluvit.

matt

Příspěvek od matt »

StanleyV6
Každému sedne něco jiného :wink: Náhodou barva toho eska ? Chtěl pouze výměnu nebo i proává ?
Díky
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Už prodal, měl bydliště tady kousek. Tmavě modrá metla a bílý kož. interiér.

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

ano Hjůndaj je top jelikož ho máš i ty :roll:

Stanley

Příspěvek od Stanley »

To víš, hyundai mají i mimozemšťané.. To musí být kára tyvole.

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

tak to vítej na Zemi

Stanley

Příspěvek od Stanley »

:alien:

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

:spac:

Stanley

Příspěvek od Stanley »

No jo, jdem spát. Těch flamů už bylo dost :D Dobrou

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

tohle určitě mělo kola origo BMW kola
Obrázek
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Ty woe opravdu se tu nad ostatní povyšuje člověk co má hyundai coupé? :D :D Tak to už je na mě moc :roll: Přiřaď ke svému dokonalému autu tu správnou S4 která se dělala v tom roce co tvá hyundai a vytře si s tvým autem prdel neskutečně. Líbí se mi jak se majitelé moderních aut musí srovnávat se staršími top značkami. Že by si někdo hojil ego? Co se týká tuningu tak jsou lidi co tuní i trabanta takovým způsobem že by podělal tvé nadauto :wink: Nemá smysl porovnávat upravená auta když už to děláš chce to zdůraznit i množství investic. To co narval do toho V6 kdyby dal do biturba tak je někde úplně jinde. Tak či onak design korejským šikmoočkám jde dobře, ale jízdní vlastnosti a zpracování..nevím nevím..
" www.autowerks.cz "

meerecheck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meerecheck »

StanleyV6 píše:To je mi jasné, že FWD má nevýhodu při nějakém srovnání ve sprintech nebo na okruhu ale jen říkám, že to je reál. meerecheck, nepoučuj mě když o tom zrovna moc ani nevíš. Tohle přesně je důvod proč si to auto nechávám a dělám ho jako projekt. Chtěl jsem něco silného od základu ale hecuje mě to když lidi nadávají. Ono ve finále se z toho dá vymáčknout taky hodně
FWD ma kurva nevyhodu. Nezivit motorku, ktera me bavi moc a moc, uz FWD nemam. A jen mi povez, cemu nerozumim a cim se citis byt poucen. Ze se tomu venujes, to chapu a fandim ti, ja si projekt moc rad prectu, zajima me technika a jakym zpusobem se da zvyseni vykonu, zlepseni jizdnich vlastnosti dosahnout, jen to nemusis prehanet :D Ale psat tu vykon 154 kW a myslet si, ze to je dost, neni ... vubec. A k tomu obrazku ... hezky, 650 koni. Vim o jedne Supre, 560 koni, ale pojede lepe, bezne S4 a RS4 maji kolem 500 koni a stale budou fungovat lepe.
btw kamarad, spis bracha teda, zname se pres 20 let, si Hundai Coupe poridil minuly rok jako nove, cekal na nej pul roku ( interier na zakazku a jiny kraviny ). To uz je hezky, ale ... neni to sportovni auto. Byl me v tom svezt, rikam docela fajn ... pak jsme presedli do me krabicky, kdyz jsme dojeli, vypadl z auta, rekl do pici a sel pryc. Ale odmitam tvrdit, ze moje kraksna je uzasna, nejlepsi a pojedu vetsinu aut ( i kdyz to je pravda :lol: )
Fiat Uno Turbo i.e. @ T28 fen :)

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

BIGPAPA píše:tohle určitě mělo kola origo BMW kola
Obrázek
ma misto kola vrtuli. navrat ke korenum automobilky. :D
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Jak vidím tak si každý chválí svoje. Je to otázka osobního názoru. tholis tvé IQ je na úrovni vychcané čáry ve sněhu :D

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

stanley: Čekal jsem že mě napadneš osobní urážkou. To svědčí o tvém IQ :wink: já jsem tě nijak nenapadl. Každopádně já si své auto nehájím vím že je to chcanka kterou pojede každé druhé auto, ale jsem soudnej aspoň :D Přeju ti aby si měl ze svého auta radost, ale s mírou to co tu hlásáš překonává i BIGPAPU a u toho aspoň vím že to zčásti dělá z legrace:D :D
" www.autowerks.cz "

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Jde o to, že moc pochybujete. Vidíte jen ten znak na kapotě. Někdy jsem to dohnal do extrémů, to je fakt 8) Co se týče mě osobně tak tu pak hodím průběžně jak to auto na tom je. Není to žádný zázrak ale bude to slušné. Hlavně chci ukázat ten potencionál co ten motor má. Porstě mě to hecuje si to nechat za určitých okolností.

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

I v žumpě je míň hoven,než kolik se jich člověk může dočíst tady. :lol:

Obrázek

Obrázek
✠Luftwaffle✠

pepecl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepecl »

Mám rád Renaulty, půjdu do pekla? :D
A P.S.: Porovávat Veyron s čímkoliv je nesmysl, to auto je podle mě kategorie sama o sobě v dobrým slova smyslu. :)
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) pepecl dne 06 led 2011 13:38, celkem upraveno 1 x.
http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=116&t=96185 --- 3x Renault Megane coupé under construction

beago

Příspěvek od beago »

kuva je to opravdovej motor nebo jen skladacka?
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Skládačka opravdovýho motoru :D
✠Luftwaffle✠

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »