StanleyV6 píše:To je mi jasné, že FWD má nevýhodu při nějakém srovnání ve sprintech nebo na okruhu ale jen říkám, že to je reál. meerecheck, nepoučuj mě když o tom zrovna moc ani nevíš. Tohle přesně je důvod proč si to auto nechávám a dělám ho jako projekt. Chtěl jsem něco silného od základu ale hecuje mě to když lidi nadávají. Ono ve finále se z toho dá vymáčknout taky hodně
FWD ma kurva nevyhodu. Nezivit motorku, ktera me bavi moc a moc, uz FWD nemam. A jen mi povez, cemu nerozumim a cim se citis byt poucen. Ze se tomu venujes, to chapu a fandim ti, ja si projekt moc rad prectu, zajima me technika a jakym zpusobem se da zvyseni vykonu, zlepseni jizdnich vlastnosti dosahnout, jen to nemusis prehanet

Ale psat tu vykon 154 kW a myslet si, ze to je dost, neni ... vubec. A k tomu obrazku ... hezky, 650 koni. Vim o jedne Supre, 560 koni, ale pojede lepe, bezne S4 a RS4 maji kolem 500 koni a stale budou fungovat lepe.
btw kamarad, spis bracha teda, zname se pres 20 let, si Hundai Coupe poridil minuly rok jako nove, cekal na nej pul roku ( interier na zakazku a jiny kraviny ). To uz je hezky, ale ... neni to sportovni auto. Byl me v tom svezt, rikam docela fajn ... pak jsme presedli do me krabicky, kdyz jsme dojeli, vypadl z auta, rekl do pici a sel pryc. Ale odmitam tvrdit, ze moje kraksna je uzasna, nejlepsi a pojedu vetsinu aut ( i kdyz to je pravda

)