bo stado, stejne jako project X a dalsi tydle nesmysly. Ten cestovatel co tancoval vsude mozne aspon mel nejaky smysl, todle je proste kravina na pobaveni tupych ovci
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
Běž si raději šetřit penízky na turbopyčo a nech ty, co se tu tím baví
Jord:
pravý důvod jsem na netu nikde nenašel, ale je to dobrá prdel na jedno odpoledne
Edit: Koncept a první video na téma "Harlem Shake" má na svědomí pětice teenagerů z Austrálie, tance, který v současné době zaměstnává YouTube víc než Gangnam Style od Korejce Psy. A o co vlastně jde?
Základem videa je v podstatě primitivní skladba Harlem Shake elektronického projektu Baauer (poslechněte si). I děj klipu je pokaždé stejný; jedna z postav začne tančit na podkladové beaty, ostatní si jí nevšímají a přidají se až poté, co zazní slova "harlem shake". Čím bláznivější tanec, tím samozřejmě lepší.
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Jord píše:Vy jste husy ja nerikam, ze se mi to nelibi, jen chci vedet a ptam se, jestli nekdo nevi, PROC to delaj? to chci tady asi moc, hned jsem suchej
Rudi píše:liberal zase baví celý fórum, jak bude mít osm set koňovej hjundé
tolik jo? tolik moc
jsem zvedavy ke kolika se to dostane nez to postavim Zacalo to "proste jako turbo" pak z toho udelali Evo killer, za chvilku to bude Veyron killer I kdyz uz to byl stihacko killer, tak jestli by to nebyl s Veyronem krok zpatky
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
Je tu vůbec někdo kdo nečumí jenom na harlem shake videa ale o trap se i zajímá a poslouchá jo ?? Baauer , Lunice , Flosstradamus , DJ Slink , Major lazer.....
Naposledy upravil(a) DaWe dne 09 bře 2013 10:41, celkem upraveno 1 x.
Rudi píše:liberal zase baví celý fórum, jak bude mít osm set koňovej hjundé
tolik jo? tolik moc
jsem zvedavy ke kolika se to dostane nez to postavim Zacalo to "proste jako turbo" pak z toho udelali Evo killer, za chvilku to bude Veyron killer I kdyz uz to byl stihacko killer, tak jestli by to nebyl s Veyronem krok zpatky
mOna s tOhO bUdE jEnOm vIroN sE utRE a pOJeDE dAl hJúnDé
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
DaWe píše:Je tu vůbec někdo kdo nečumí jenom na harlem shake videa ale o trap se i zajímá a poslouchá jo ?? Baauer , Lunice , Kimbra , Flosstradamus , DJ Slink , Major lazer.....