Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
ano, děkuji, jsem úplnej debil - tak je to tanec a vysvěltíě mi ten smysl, proč to každej napodobuje nebo seš taky ovce a jen to přeposíláš dál s tím, že nevíš pravej význam?
A neni jedno, že neznají pravý význam ? Je to zase něco novýho a je to sranda, blbost, ale sranda. Jestli chceš žít nudně a odsuzovat každej nápad, tak ti nikdo nebrání !
Rostack píše:A neni jedno, že neznají pravý význam ? Je to zase něco novýho a je to sranda, blbost, ale sranda. Jestli chceš žít nudně a odsuzovat každej nápad, tak ti nikdo nebrání !
kdybych to neviděl na každym rohu tak se tomu možna i zasměju, ale vzhledem k tomu že by taga maj v planu pořádat i mega akci v centru města na tuhletu blbost tak mi to už leze krkem
ŠkodaRAPID 1.2 TSI 77kw Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
Rudi píše:ste jak důchodci, všechno vám vadí, lepší dělat takový píčoviny, než stát za rohem s jehlou, za druhým s kudlou a večer u matu.
to je věc nazoru, třeba ta era gangnam stylu kdy to každej parodoval se mi fakt libila, ale vzhledem k tomu, že jen po cestě do školy tu hudbu slyšim tak 10x a ve škole to každej pouští non-stop tak sem na to fakt alergickej, třeba ta verze od Viral Brothers byla podle mě nejlepší
ŠkodaRAPID 1.2 TSI 77kw Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
Rudi píše:ste jak důchodci, všechno vám vadí, lepší dělat takový píčoviny, než stát za rohem s jehlou, za druhým s kudlou a večer u matu.
to je věc nazoru, třeba ta era gangnam stylu kdy to každej parodoval se mi fakt libila, ale vzhledem k tomu, že jen po cestě do školy tu hudbu slyšim tak 10x a ve škole to každej pouští non-stop tak sem na to fakt alergickej, třeba ta verze od Viral Brothers byla podle mě nejlepší
ta byla nejhorsi
Neasi
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Radši jehlu než tohle
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku