+1 Mám stejný názor; nejsme náhodou spolužáci?Jardafox píše:+1milosh píše:Ja vidim jen dalsi pipinu co nevydrzi bez cigara, takze za me bohuzel palec dolu
taky sem ze stary skoly

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
+1 Mám stejný názor; nejsme náhodou spolužáci?Jardafox píše:+1milosh píše:Ja vidim jen dalsi pipinu co nevydrzi bez cigara, takze za me bohuzel palec dolu
taky sem ze stary skoly
kde je cigaro, ja zadne nevidimmilosh píše:Ja vidim jen dalsi pipinu co nevydrzi bez cigara, takze za me bohuzel palec dolu
crocjirka píše:kde je cigaro, ja zadne nevidimmilosh píše:Ja vidim jen dalsi pipinu co nevydrzi bez cigara, takze za me bohuzel palec dolu
Kamo, s tvoji partou jsem do skoly asi nechodilT.i.m.u.r píše:+1 Mám stejný názor; nejsme náhodou spolužáci?Jardafox píše:+1milosh píše:Ja vidim jen dalsi pipinu co nevydrzi bez cigara, takze za me bohuzel palec dolu
taky sem ze stary skoly
*madrfaKING víla* píše:můžete tiše slintat
to je dobrej hlod, mě po čase(třeba 20letech) příjdou taky všichni jiní, huliči i nehuluči. Maj pupky, děti, hypotéky, koukaj na růžovou zahradu a podobný mrdky, místo pořádných aut si kupují Ochcávky v kombu, hlavně ať se tam vejde kočárek apod. Vlastně neznám skoro nikoho kdo zůstane xlet stejný. A jeslti tvé myšlení zůstává pořád stejné, tak ses asi někde zasekcrocjirka píše:mno me prijdou lide co "huli" taky po case jini... teda spis jako ze ty lidi pak nechapu.. nebo spis jejich nazory.. a nejvic me dostava hlaska typu: ale to huleni vubec neovlivnilo moje mysleni, vzdit jsem stejnej jako driv..( z toho cloveka se stal totalni zasekanej vypatlanec...)
Jak ti dají líznou četnícibleach píše:ja hulim jen kdyz ridim. zklidnim se tim a jsem min nebezpecnej