Holky kolem vás :)
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Holky kolem vás :)
Lidi dementní po všem možnym...prací, hulením, chlastem, z ženskejch, z fetu.... máme celkem dost na výběr, ale nemyslim si, že by se po hulení zrovna hlouplo 

lesteniaut.cz - Mobilní Detailing Praha a okolí
ja bych liznul jen cetnici a musela by byt mlada a umytaCenzura píše:Jak ti dají líznou četnícibleach píše:ja hulim jen kdyz ridim. zklidnim se tim a jsem min nebezpecnejtak jsem zvědavý jak budeš klidnej
Kromě toho že tě to zklidní tak ti to taky otupí smysly a zbrzdí reakci nechápu kokoty co jezdí nametení nebo zdunění až někoho sundáš tak budeš určitě klidný.
a vy všichni co na blíče reagujete jste tu noví nebo co?
štyrykrátštyry tédéí
ještě na střeední 2 maníci začli hulit..a jednom teda už nic nevim asi je mtrvej a druhej ten už jede na tvrším matroši takže těžce v pichi....a během těch 2-3 let na ty škole to byl markantní rozdíl z normálního člověka na : Hmmm co.. prostě jak ten dredatej z gymplu ..asi závisí kolik toho užíváš ale ty dva to rozsekalo ....

Nesnasim lidi co huli travu, berou jakekoliv drogy, chlastaj jak duhy a kouri cigara.. A klidne se poserte. Proste tyhle veci nemam rad
Travu ke smichu nepotrebuju, jsem schopnej se pobavit bez ni a byt cool nepotrebuju, chlastani mi nic nerika, kdyz tak sklenku dobreho bileho na chut a cigara? To to radsi narvu do auta a rano se mi lepe beha
Jinak co se tyka vily a jejich fotek...furt si myslim ze si potrebuje zvysit sebevedomi
Normalni tuctova holka kterych je v CR mraky
kdyby jste ji potkali ani se neotocite, ale protoze je na TF tak tu vsichni resite jen pipku
Smutne 

Jinak co se tyka vily a jejich fotek...furt si myslim ze si potrebuje zvysit sebevedomi

Naposledy upravil(a) tholis dne 14 úno 2012 13:16, celkem upraveno 1 x.
" www.autowerks.cz "
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Zase krivda
Myslim ze jen jednou v zivote(nedavno), jsem sem dal fotku buchty s kterou vubec nic nebylo.
Tady muj silvestrovskej sparing

K hulen....a tholisovi se nevyjadruju.Obcas je taky treba drzet dekorum

Tady muj silvestrovskej sparing

K hulen....a tholisovi se nevyjadruju.Obcas je taky treba drzet dekorum

KEHO rennsport
Nejsi homosexuál ?tholis píše:Travu ke smichu nepotrebuju, jsem schopnej se pobavit bez ni a byt cool nepotrebuju, chlastani mi nic nerika, kdyz tak sklenku dobreho bileho na chut a cigara? To to radsi narvu do auta a rano se mi lepe beha![]()
Jinak co se tyka vily a jejich fotek...furt si myslim ze si potrebuje zvysit sebevedomiNormalni tuctova holka kterych je v CR mraky
kdyby jste ji potkali ani se neotocite, ale protoze je na TF tak tu vsichni resite jen pipku
Smutne

neuvěřitelný 

-
Člověk si odskočí na čáru a flašku ruma a a tady se zas do zblbnutí jedou polemiky o škodlivosti hulení...tohle téma už tu někde je, nebo ne?
Imho, někteří se jako dementi rodí a případná abstinence nebo užívání na tom nemůže nic změnit. A obráceně
Imho, někteří se jako dementi rodí a případná abstinence nebo užívání na tom nemůže nic změnit. A obráceně

Out of order.
Ty beres i pervitin? to uz si docela troska nemyslis
-
já jsem charlie! já nejsem troska.

ne vážně, všichni tu dneska prodělali lobotomii?

ne vážně, všichni tu dneska prodělali lobotomii?
Out of order.
tholis píše:Jinak co se tyka vily a jejich fotek...furt si myslim ze si potrebuje zvysit sebevedomiNormalni tuctova holka kterych je v CR mraky
Smutne
No jo, jenže zapomínáš že jsi na TF /hm, teploušforum maskovaný za tuninforum?

Já mám rád lidi co vařej a pěstujou, zatim s nima vždycky byla sranda...
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
To je masaz!Stanley píše:Ty beres i pervitin? to uz si docela troska nemyslis

nejak mi unika smysl sosat pedro a na to rumovat....jak se rika u nas "to nepremlatis"

KEHO rennsport
tak když někdo může chlastat Iron ...
-
Že se vůbec snažíšButcher píše:To je masaz!Stanley píše:Ty beres i pervitin? to uz si docela troska nemyslis![]()
nejak mi unika smysl sosat pedro a na to rumovat....jak se rika u nas "to nepremlatis"

Jdu kouřit crack na ulici a počítat ty, co se otočí!
Out of order.
pak napis skore.. ale myslim, ze kdybys sla po namesti s travkou, tak se za tebou otoci vic lidi 

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
ale taky proč 

když se ožereš a pak dáš pedro nebo podobnou substanci tak zůstanou jen ty "pozitivní" účinky alkohlu, pedro tomu dodá energickej boost, takže nejseš malátnej, nemotá se ti jazyk a nevytuhneš ve škarpě, zůstane bezstarostnost, nebojácnost atd. a pedro k tomu přidá ještě hafo energie takže je z tebe pak ultimátní píčaButcher píše:To je masaz!Stanley píše:Ty beres i pervitin? to uz si docela troska nemyslis![]()

TDI
-
sem celá jáMEDwjet píše:když se ožereš a pak dáš pedro nebo podobnou substanci tak zůstanou jen ty "pozitivní" účinky alkohlu, pedro tomu dodá energickej boost, takže nejseš malátnej, nemotá se ti jazyk a nevytuhneš ve škarpě, zůstane bezstarostnost, nebojácnost atd. a pedro k tomu přidá ještě hafo energie takže je z tebe pak ultimátní píčaButcher píše:To je masaz!Stanley píše:Ty beres i pervitin? to uz si docela troska nemyslis![]()

Out of order.
Fet si strčte do prdele tady patří dudy.
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
MEDwjete a zrovna na tebe jsem myslel, kdyz jsem to psal
Dekujeme nasedano

KEHO rennsport
- Sova
*madrfaKING víla* píše:Že se vůbec snažíš, tady Ti Simírové stejně poberou tak každou třetí větu a ještě ji berou vážně
![]()
Jdu kouřit crack na ulici a počítat ty, co se otočí!

Cléon & Fonte
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
promazte ty otcka mg
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
nečti to omg
PKD-Penis Každý DenSPEEDY píše:PKD = Pánský Kožený DoutníkTom_ píše:spis PKV ne? Pansky kozeny vajglik![]()

Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek