Samozřejmě se běžně stává, že přijde týden, kdy nevykouřím ani jednu, nebo jen dvě, tři... Pokud nejsem někde na pařbě, nebo na akci, nebo s nějakým tím chlastem, tak není třeba kouřit vůbec - třeba v práci - pokud mi někdo neřekne, ať jdu s ním zakouřit, tak mě to ani nenapadne
Kouříte? E-Cigareta - Elektronická cigareta
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Kouříte?
už nějakých 5-6 let kouřím jen když chci. Za víkend (pátek-sobota-neděle) padne jedna krabička (a to se ještě podělím s kamarády). Od pondělí do čtvrtka to jsou v průměru čtyři vykouřené cigarety. Takže týdně vykouřím cca. těch 20 cigaret.
Samozřejmě se běžně stává, že přijde týden, kdy nevykouřím ani jednu, nebo jen dvě, tři... Pokud nejsem někde na pařbě, nebo na akci, nebo s nějakým tím chlastem, tak není třeba kouřit vůbec - třeba v práci - pokud mi někdo neřekne, ať jdu s ním zakouřit, tak mě to ani nenapadne
. Takže kouřím pro radost a jen tehdy, kdy na to mám chuť, ne, aby mě to omezovalo (zdravotně, finančně, kouřit venku v dešti, mrazu atd...) Asi síla vůle. 
Nafta & benzín
Přesně jak píše Milosh. Přestat se dá, zvládlo to mraky lidí, stačí prostě přestat a nevymýšlet proč to nejde...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- zac.je.toho.loket
- Kontaktovat uživatele:
Smrděj i lidi, co nekouří... a to dost
...a hlavně žádný moralizování
"The spirit of revolution will never die"
Ritchmo, cim jsi starsi tim lepsi mas nazory, dobre ty 
Ale joooo,viděl,tohle je ještě hodně mírný video,ale poslední dobou mám dost velký problémy s tlakem,cévama atd. a vždy se to vystupňuje po cigáru takže souvislost tam je jednoznačná... a zapůsobilo to na mě tím jak omezená je kapacita,jsem si představil že tohle mám v sobě a jsem na tom závislej... no zatím jsem si nezapálil co jsem to viděl.Butcher píše:Kourim...video se mnou ani nehlo.Podobnejch zaberu a fotek uz jsem videl spoustu a ty Consi urcite taky...
Změny,nebyl čas na na nic pořádně tak jsem sem chvíli nechodil. Ono vlastně nebylo ani proč,auta jsem prodal,na toho dědka v avataru nebyl čas vůbec,teď na něm zase denně makám protože se ta garáž kde stojí pomalu rozpadá a je reálný že v zimě pod sněhem na to sletí střecha takže jsem zase začal chodit a nacucávat inspiraci a vůli to dělat. No a když vidím co se okolo děje (cikáni a tak) tak nejde nepsat žejo.Berry píše:Conscius to jsi zas odnekud vylezl, ze jsi ted opet hyperaktivni, dlouho nic a ted o kazdem bobku vsechno, nemysleno zle, jen poznatek
Jinak jak koukám tak skutečných závisláků nás je tu minimum což je opravdu pozitivní (ne pro nás),ale názory se hodí. Přestat chci a musím,vůle je slabá,ale motivací je spousta takže to nebude asi tak složitý. Já to začal zkoušet už jako dítě,no samozřejmě se nešlukovalo,prostě to zkoušel asi každý,v 16ti jsem se chytil party skinheadů,tenkrát frčel Orlík a hodně jsme na tom ujížděli,no kluci kouřili všichni,jen já ne a tak jsem to bral jako velký mínus.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
Mě to třeba chutná a vždycky chutnalo a nikdy jsem nekouřil 
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
zac.je.toho.loket píše:Smrděj i lidi, co nekouří... a to dost![]()
Nechcete forum prejmenovat?Sami vyvoneni kluci
KEHO rennsport
muj tatik prestal kourit po 20ti letech aktivniho koureni a naprosto v pohode, k cigaru ani nepricichne, je to fakt jen o sile vule, ze zacatku to je prej mazec hlavne kdyz se jde nekam do hospody nebo tak nejak.. ja kouril nekdy v 17ti ale to bylo spis jen o frajerine pred bandou venku, pak sem si jednoho krasneho dne rekl, ze skoda valit prachy do cigar, radeji koupim misto krabky dva litry benzinu
10 let uteklo jak voda a vubec mi to teda nechybi 
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
Zlatá slova (hlavně s tím benzínem)remix píše:muj tatik prestal kourit po 20ti letech aktivniho koureni a naprosto v pohode, k cigaru ani nepricichne, je to fakt jen o sile vule, ze zacatku to je prej mazec hlavne kdyz se jde nekam do hospody nebo tak nejak.. ja kouril nekdy v 17ti ale to bylo spis jen o frajerine pred bandou venku, pak sem si jednoho krasneho dne rekl, ze skoda valit prachy do cigar, radeji koupim misto krabky dva litry benzinu10 let uteklo jak voda a vubec mi to teda nechybi
Nafta & benzín
Cena cigaret se zvysuje umerne s cenou paliva, vzdyt na nicem jinem stat tolik nevydelava 
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, proto ať kuřáci kouří dál nebo bude benzín ještě drazšímilosh píše:Cena cigaret se zvysuje umerne s cenou paliva, vzdyt na nicem jinem stat tolik nevydelava
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Já to zkoušel někdy ve 12ti nebo tak, ale tehda jsme si mohli dovolit tak leda nějaké sušené hovna (Bakara se to tuším jmenovalo
v té době pro nás i Startky byly luxus
) tak mě to teda vůbec nechutnalo a tudíž nekouřím, kouřit nebudu a vadí mi to. Proto se každej diví, že nechodím tak často do hospody a když už tak na chvilku, prostě mi vadí ten kouř a připadám si jak žid kterého se snaží někdo zplynovat.... Určitě by se mělo zakázat kouření všude kde se schází vícero lidí, už jen proto, že normální je nekouřit a tudíž proč povolovat nějakou anomálii
A taky mě škodolibě baví pohled na kuřáky před hospodou v lednu, jak se třepou zimou a tahaj ostošest ať to maj za sebou

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
habitat3 píše:nekourim, kourit nebudu a nesnasim kuraky s timjak me obtezujou na zastavkach, v hospodach atd.. Nejvic mi vadi, kdyz vidim hezkouslecnu a u huby ma vajgl... smrdi ji huba a buh vi co jeste vsechno.. FUJ...!
to taky nemám rád.
Jak říká můj tatík:" Ženská co jde s cigaretou po ulici je buď Francouzka, nebo kurva."
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
-
mr.neznamy
- Kontaktovat uživatele:
deywis píše:habitat3 píše:nekourim, kourit nebudu a nesnasim kuraky s timjak me obtezujou na zastavkach, v hospodach atd.. Nejvic mi vadi, kdyz vidim hezkouslecnu a u huby ma vajgl... smrdi ji huba a buh vi co jeste vsechno.. FUJ...!
to taky nemám rád.
Jak říká můj tatík:" Ženská co jde s cigaretou po ulici je buď Francouzka, nebo kurva."
Nebo Francouzská kurva
Jinak já teda nekouřím a taky mi to smrdí.
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
mno já to mám u huby už cca 10 let...
ete pred pul rokem sem pomalu najížděl na druhou krabku za den, ale po tom co sem zmenil zamestnani a dostal se do kolektivu cca 15ti nekuřáků mi krabička vydrží 2-3 dny....

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Není nad páteční večery u piva a STARTek !!
... aled je fakt že moje spotřeba je 20 cigaret týdně..
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
jedině doutniky ty jsou styl jinak mě to neláká, cigo fakt jen výjimečně aby se neřeklo ,
mě to smrdí a proto mě štvou proč frajerky co kouří od 12ti karton týdně
Nekouřím ale jsem kouřen 
Tak to má býtcosby píše:Nekouřím ale jsem kouřen
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Aby se neřeklo? Abys zapad mezi lidi, co kouří??Takeshi píše:jedině doutniky ty jsou styl jinak mě to neláká, cigo fakt jen výjimečně aby se neřeklo ,
Takže ve společnosti homosexuálů si necháš projet řiť, aby se neřeklo, u fetek šlehanec, aby se neřeklo??
Nebo jak tomu mám rozumnět??
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Starlet píše:Aby se neřeklo? Abys zapad mezi lidi, co kouří??Takeshi píše:jedině doutniky ty jsou styl jinak mě to neláká, cigo fakt jen výjimečně aby se neřeklo ,
Takže ve společnosti homosexuálů si necháš projet řiť, aby se neřeklo, u fetek šlehanec, aby se neřeklo??
Nebo jak tomu mám rozumnět??
Asi tak, trapnost nad trapnost... Kecy typu, "já nekouřím, jenom v pátek u piva nebo na diskotéce" ... co to je? prostě kouříš...
štyrykrátštyry tédéí
jak to resej 
neni to snad jeho vec?
neni to snad jeho vec?
Je to jeho věc, když mi to nefouká pod nos když jímSubTera píše:jak to resej
neni to snad jeho vec?
štyrykrátštyry tédéí
Jsem kuřák a taky mě sere, když mě někdo funí ty smrady pod nos u žrádla 
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Tak nechoďte do hospod kde se kouří 
Spíš bych zdražil cíga tak na 300 za krabičku a i veškerý tabák a bude pokojHondaMan píše:Tak nechoďte do hospod kde se kouří
Ano, ono by stacilo i na 150 krabka a to uz by se kazdej rozmyslel, problem nekuracke restaurace sice jsou v kazdym meste ale jen 3 hodiny pres obed jinak treba u nas v Usti neni ani jedna komplet nekuracka, se ty majitele bojej ze by tam nikdo nechodil 
Milo: 150Kc porad neni duvod, abych prestal, kdyz Marlbora stoji 84Kc. Nevidim v tom penize, protoze duvod toho, proc jsem zacal, rozhodne nebyla akce v Kauflandu. Je to pouze o chuti prestat a hlavne mit vuli prestat. Samozrejme jak u koho, deti ze zakladky asi donuti ty finance.
FOG: vy spolu zijete, ze ho tak dusis? Nadavej na ty, co ti to opravdu delaji (ja jako kurak to taky nesnasim). Zlozvyku je spousta, jsou za volantem, jsou vsude a tebe ohrozuji i mnohem vic. Kurak prece neni zlocinec, jen ne vzdy dela to, co ti je prijemny.
FOG: vy spolu zijete, ze ho tak dusis? Nadavej na ty, co ti to opravdu delaji (ja jako kurak to taky nesnasim). Zlozvyku je spousta, jsou za volantem, jsou vsude a tebe ohrozuji i mnohem vic. Kurak prece neni zlocinec, jen ne vzdy dela to, co ti je prijemny.
-
*madrfaKING víla*
(O cigaretách), začala jsem někdy na střední (pořádně) kolem 16-ti a čadila jsem do 24. Takže solidní kopa let. Teď už na to seru přes půl roku a jsem za to nebetyčně vděčná. Kouřit bylo super, jsou jistý momenty, kdy mi to pořád ještě chybí, ale bůh žehnej substituční léčbě v podobě brk (jo, tak vlastně cígo denně dáím pořád, ale v jointech). Ovšem absence smradu, neustálých výdajů a hlavně vědomí, že jsem nesvobodnej otrok svojí závislosti se mi vrací i s úrokama každý den. Jo a už mi to fakt hodně smrdí a lidi, co pálej jedno od druhý, mi přijdou fakt ubohý. Třeba krabka denně už je prostě humus.
Out of order.