Kouříte? E-Cigareta - Elektronická cigareta

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
djchrpa

Re: Kouříte?

Příspěvek od djchrpa »

už nějakých 5-6 let kouřím jen když chci. Za víkend (pátek-sobota-neděle) padne jedna krabička (a to se ještě podělím s kamarády). Od pondělí do čtvrtka to jsou v průměru čtyři vykouřené cigarety. Takže týdně vykouřím cca. těch 20 cigaret.
Samozřejmě se běžně stává, že přijde týden, kdy nevykouřím ani jednu, nebo jen dvě, tři... Pokud nejsem někde na pařbě, nebo na akci, nebo s nějakým tím chlastem, tak není třeba kouřit vůbec - třeba v práci - pokud mi někdo neřekne, ať jdu s ním zakouřit, tak mě to ani nenapadne :D . Takže kouřím pro radost a jen tehdy, kdy na to mám chuť, ne, aby mě to omezovalo (zdravotně, finančně, kouřit venku v dešti, mrazu atd...) Asi síla vůle. 8)
Nafta & benzín

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Přesně jak píše Milosh. Přestat se dá, zvládlo to mraky lidí, stačí prostě přestat a nevymýšlet proč to nejde...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

zac.je.toho.loket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zac.je.toho.loket »

Smrděj i lidi, co nekouří... a to dost :lol:

...a hlavně žádný moralizování :?:
"The spirit of revolution will never die"

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Ritchmo, cim jsi starsi tim lepsi mas nazory, dobre ty :mrgreen:

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Butcher píše:Kourim...video se mnou ani nehlo.Podobnejch zaberu a fotek uz jsem videl spoustu a ty Consi urcite taky...:roll:
Ale joooo,viděl,tohle je ještě hodně mírný video,ale poslední dobou mám dost velký problémy s tlakem,cévama atd. a vždy se to vystupňuje po cigáru takže souvislost tam je jednoznačná... a zapůsobilo to na mě tím jak omezená je kapacita,jsem si představil že tohle mám v sobě a jsem na tom závislej... no zatím jsem si nezapálil co jsem to viděl. :lol:
Berry píše:Conscius to jsi zas odnekud vylezl, ze jsi ted opet hyperaktivni, dlouho nic a ted o kazdem bobku vsechno, nemysleno zle, jen poznatek :?:
Změny,nebyl čas na na nic pořádně tak jsem sem chvíli nechodil. Ono vlastně nebylo ani proč,auta jsem prodal,na toho dědka v avataru nebyl čas vůbec,teď na něm zase denně makám protože se ta garáž kde stojí pomalu rozpadá a je reálný že v zimě pod sněhem na to sletí střecha takže jsem zase začal chodit a nacucávat inspiraci a vůli to dělat. No a když vidím co se okolo děje (cikáni a tak) tak nejde nepsat žejo. :lol:

Jinak jak koukám tak skutečných závisláků nás je tu minimum což je opravdu pozitivní (ne pro nás),ale názory se hodí. Přestat chci a musím,vůle je slabá,ale motivací je spousta takže to nebude asi tak složitý. Já to začal zkoušet už jako dítě,no samozřejmě se nešlukovalo,prostě to zkoušel asi každý,v 16ti jsem se chytil party skinheadů,tenkrát frčel Orlík a hodně jsme na tom ujížděli,no kluci kouřili všichni,jen já ne a tak jsem to bral jako velký mínus. :lol: A tak jsem tuhle při cestě na učňák požádal o první cigárko,po pár zakašlání a vyhulení o druhý a pak o třetí... a při cestě ze školy jsem si koupil krabičku a od té doby jsem KINK. :roll: :kladivo: Parta se za čas rozpadla a zůstal jsem jen já se svou závislostí. Dnes když se rozhlédnu okolo sebe... žlutý zdi v bytě,smrad atd... tak skutečně jen kroutím hlavou a říkám si jak jsem mohl být tak pitomej že jsem s tím začínal. No to video není nijak šokující ale do toho celkového dojmu krásně zapadlo jako poslední dílek puzzle a jen mě utvrdilo v tom,že raději skončím. Snad se tentokrát zadaří. 8)
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Mě to třeba chutná a vždycky chutnalo a nikdy jsem nekouřil 8)
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

zac.je.toho.loket píše:Smrděj i lidi, co nekouří... a to dost :lol:

...a hlavně žádný moralizování :?:
8)

Nechcete forum prejmenovat?Sami vyvoneni kluci :lol:
KEHO rennsport

remix

Příspěvek od remix »

muj tatik prestal kourit po 20ti letech aktivniho koureni a naprosto v pohode, k cigaru ani nepricichne, je to fakt jen o sile vule, ze zacatku to je prej mazec hlavne kdyz se jde nekam do hospody nebo tak nejak.. ja kouril nekdy v 17ti ale to bylo spis jen o frajerine pred bandou venku, pak sem si jednoho krasneho dne rekl, ze skoda valit prachy do cigar, radeji koupim misto krabky dva litry benzinu :lol: 10 let uteklo jak voda a vubec mi to teda nechybi :D
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

remix píše:muj tatik prestal kourit po 20ti letech aktivniho koureni a naprosto v pohode, k cigaru ani nepricichne, je to fakt jen o sile vule, ze zacatku to je prej mazec hlavne kdyz se jde nekam do hospody nebo tak nejak.. ja kouril nekdy v 17ti ale to bylo spis jen o frajerine pred bandou venku, pak sem si jednoho krasneho dne rekl, ze skoda valit prachy do cigar, radeji koupim misto krabky dva litry benzinu :lol: 10 let uteklo jak voda a vubec mi to teda nechybi :D
Zlatá slova (hlavně s tím benzínem) :D . Řekl bych, že to, že krabička LM stojí 72 Kč je pro mou vůli docela opora. Kdyby stála dvacku, tak je ze mě silný kuřák :lol:
Nafta & benzín

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Cena cigaret se zvysuje umerne s cenou paliva, vzdyt na nicem jinem stat tolik nevydelava :lol:

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

milosh píše:Cena cigaret se zvysuje umerne s cenou paliva, vzdyt na nicem jinem stat tolik nevydelava :lol:
Přesně tak, proto ať kuřáci kouří dál nebo bude benzín ještě drazší :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

:lol:

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Já to zkoušel někdy ve 12ti nebo tak, ale tehda jsme si mohli dovolit tak leda nějaké sušené hovna (Bakara se to tuším jmenovalo :D v té době pro nás i Startky byly luxus :D) tak mě to teda vůbec nechutnalo a tudíž nekouřím, kouřit nebudu a vadí mi to. Proto se každej diví, že nechodím tak často do hospody a když už tak na chvilku, prostě mi vadí ten kouř a připadám si jak žid kterého se snaží někdo zplynovat.... Určitě by se mělo zakázat kouření všude kde se schází vícero lidí, už jen proto, že normální je nekouřit a tudíž proč povolovat nějakou anomálii 8) A taky mě škodolibě baví pohled na kuřáky před hospodou v lednu, jak se třepou zimou a tahaj ostošest ať to maj za sebou :lol: :lol:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

deywis

Příspěvek od deywis »

habitat3 píše:nekourim, kourit nebudu a nesnasim kuraky s timjak me obtezujou na zastavkach, v hospodach atd.. Nejvic mi vadi, kdyz vidim hezkouslecnu a u huby ma vajgl... smrdi ji huba a buh vi co jeste vsechno.. FUJ...!

to taky nemám rád.
Jak říká můj tatík:" Ženská co jde s cigaretou po ulici je buď Francouzka, nebo kurva." :D
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.

mr.neznamy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.neznamy »

deywis píše:
habitat3 píše:nekourim, kourit nebudu a nesnasim kuraky s timjak me obtezujou na zastavkach, v hospodach atd.. Nejvic mi vadi, kdyz vidim hezkouslecnu a u huby ma vajgl... smrdi ji huba a buh vi co jeste vsechno.. FUJ...!

to taky nemám rád.
Jak říká můj tatík:" Ženská co jde s cigaretou po ulici je buď Francouzka, nebo kurva." :D

Nebo Francouzská kurva :D
Jinak já teda nekouřím a taky mi to smrdí.

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

mno já to mám u huby už cca 10 let... :-D :-D ete pred pul rokem sem pomalu najížděl na druhou krabku za den, ale po tom co sem zmenil zamestnani a dostal se do kolektivu cca 15ti nekuřáků mi krabička vydrží 2-3 dny....
:lol:
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

Není nad páteční večery u piva a STARTek !! spek ... aled je fakt že moje spotřeba je 20 cigaret týdně..
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

jedině doutniky ty jsou styl jinak mě to neláká, cigo fakt jen výjimečně aby se neřeklo ,
mě to smrdí a proto mě štvou proč frajerky co kouří od 12ti karton týdně :savle:

cosby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cosby »

Nekouřím ale jsem kouřen :)

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

cosby píše:Nekouřím ale jsem kouřen :)
Tak to má být 8)
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Takeshi píše:jedině doutniky ty jsou styl jinak mě to neláká, cigo fakt jen výjimečně aby se neřeklo ,
mě to smrdí a proto mě štvou proč frajerky co kouří od 12ti karton týdně :savle:
Aby se neřeklo? Abys zapad mezi lidi, co kouří??
Takže ve společnosti homosexuálů si necháš projet řiť, aby se neřeklo, u fetek šlehanec, aby se neřeklo??
Nebo jak tomu mám rozumnět??
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

FOG

Příspěvek od FOG »

Starlet píše:
Takeshi píše:jedině doutniky ty jsou styl jinak mě to neláká, cigo fakt jen výjimečně aby se neřeklo ,
Aby se neřeklo? Abys zapad mezi lidi, co kouří??
Takže ve společnosti homosexuálů si necháš projet řiť, aby se neřeklo, u fetek šlehanec, aby se neřeklo??
Nebo jak tomu mám rozumnět??

Asi tak, trapnost nad trapnost... Kecy typu, "já nekouřím, jenom v pátek u piva nebo na diskotéce" ... co to je? prostě kouříš...
štyrykrátštyry tédéí

SubTera

Příspěvek od SubTera »

jak to resej :smich:

neni to snad jeho vec?

FOG

Příspěvek od FOG »

SubTera píše:jak to resej :smich:

neni to snad jeho vec?
Je to jeho věc, když mi to nefouká pod nos když jím ;)
štyrykrátštyry tédéí

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Jsem kuřák a taky mě sere, když mě někdo funí ty smrady pod nos u žrádla 8)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

HondaMan

Příspěvek od HondaMan »

Tak nechoďte do hospod kde se kouří ;)

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

HondaMan píše:Tak nechoďte do hospod kde se kouří ;)
Spíš bych zdražil cíga tak na 300 za krabičku a i veškerý tabák a bude pokoj
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Ano, ono by stacilo i na 150 krabka a to uz by se kazdej rozmyslel, problem nekuracke restaurace sice jsou v kazdym meste ale jen 3 hodiny pres obed jinak treba u nas v Usti neni ani jedna komplet nekuracka, se ty majitele bojej ze by tam nikdo nechodil :roll:

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Milo: 150Kc porad neni duvod, abych prestal, kdyz Marlbora stoji 84Kc. Nevidim v tom penize, protoze duvod toho, proc jsem zacal, rozhodne nebyla akce v Kauflandu. Je to pouze o chuti prestat a hlavne mit vuli prestat. Samozrejme jak u koho, deti ze zakladky asi donuti ty finance.
FOG: vy spolu zijete, ze ho tak dusis? Nadavej na ty, co ti to opravdu delaji (ja jako kurak to taky nesnasim). Zlozvyku je spousta, jsou za volantem, jsou vsude a tebe ohrozuji i mnohem vic. Kurak prece neni zlocinec, jen ne vzdy dela to, co ti je prijemny.

*madrfaKING víla*

Příspěvek od *madrfaKING víla* »

(O cigaretách), začala jsem někdy na střední (pořádně) kolem 16-ti a čadila jsem do 24. Takže solidní kopa let. Teď už na to seru přes půl roku a jsem za to nebetyčně vděčná. Kouřit bylo super, jsou jistý momenty, kdy mi to pořád ještě chybí, ale bůh žehnej substituční léčbě v podobě brk (jo, tak vlastně cígo denně dáím pořád, ale v jointech). Ovšem absence smradu, neustálých výdajů a hlavně vědomí, že jsem nesvobodnej otrok svojí závislosti se mi vrací i s úrokama každý den. Jo a už mi to fakt hodně smrdí a lidi, co pálej jedno od druhý, mi přijdou fakt ubohý. Třeba krabka denně už je prostě humus.
Out of order.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“