Butcher píše:Kourim...video se mnou ani nehlo.Podobnejch zaberu a fotek uz jsem videl spoustu a ty Consi urcite taky...

Ale joooo,viděl,tohle je ještě hodně mírný video,ale poslední dobou mám dost velký problémy s tlakem,cévama atd. a vždy se to vystupňuje po cigáru takže souvislost tam je jednoznačná... a zapůsobilo to na mě tím jak omezená je kapacita,jsem si představil že tohle mám v sobě a jsem na tom závislej... no zatím jsem si nezapálil co jsem to viděl.
Berry píše:Conscius to jsi zas odnekud vylezl, ze jsi ted opet hyperaktivni, dlouho nic a ted o kazdem bobku vsechno, nemysleno zle, jen poznatek

Změny,nebyl čas na na nic pořádně tak jsem sem chvíli nechodil. Ono vlastně nebylo ani proč,auta jsem prodal,na toho dědka v avataru nebyl čas vůbec,teď na něm zase denně makám protože se ta garáž kde stojí pomalu rozpadá a je reálný že v zimě pod sněhem na to sletí střecha takže jsem zase začal chodit a nacucávat inspiraci a vůli to dělat. No a když vidím co se okolo děje (cikáni a tak) tak nejde nepsat žejo.
Jinak jak koukám tak skutečných závisláků nás je tu minimum což je opravdu pozitivní (ne pro nás),ale názory se hodí. Přestat chci a musím,vůle je slabá,ale motivací je spousta takže to nebude asi tak složitý. Já to začal zkoušet už jako dítě,no samozřejmě se nešlukovalo,prostě to zkoušel asi každý,v 16ti jsem se chytil party skinheadů,tenkrát frčel Orlík a hodně jsme na tom ujížděli,no kluci kouřili všichni,jen já ne a tak jsem to bral jako velký mínus.

A tak jsem tuhle při cestě na učňák požádal o první cigárko,po pár zakašlání a vyhulení o druhý a pak o třetí... a při cestě ze školy jsem si koupil krabičku a od té doby jsem KINK.

Parta se za čas rozpadla a zůstal jsem jen já se svou závislostí. Dnes když se rozhlédnu okolo sebe... žlutý zdi v bytě,smrad atd... tak skutečně jen kroutím hlavou a říkám si jak jsem mohl být tak pitomej že jsem s tím začínal. No to video není nijak šokující ale do toho celkového dojmu krásně zapadlo jako poslední dílek puzzle a jen mě utvrdilo v tom,že raději skončím. Snad se tentokrát zadaří.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01