Rudi píše:
"vozidlo je bez klíčů, CZ TP, vozidlo … se nachází mimo autobazar"![]()

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Rudi píše:
"vozidlo je bez klíčů, CZ TP, vozidlo … se nachází mimo autobazar"![]()
Nedělej si prdel, takhle se ptám taky.Rudi píše:nebo od zájemců na 8-10let starý TDI
"A kolik to má najeto?
Něco přes 200tis.
Ježiš marja, to to ještě žije? My hledáme něco do 100tis.km."
![]()
český játroMSG píše:Nedělej si prdel, takhle se ptám taky.Rudi píše:nebo od zájemců na 8-10let starý TDI
"A kolik to má najeto?
Něco přes 200tis.
![]()
Vim, to byl ten stříbrnej liftbackPernick píše:Jj, plná výbavaKdysi tu byl inzerát na koktu v plný palbě, tak jsem si jen v duchu říkal, achjo, co to zase bude a ona opravdu byla v plné
třeba u E30 je to asi 300 položek aby to měl plnou palbuDacan píše:nebere se plná palba u daného modelu? já ji třeba mám kromě klimy a to mám jen posilovač a okna v elektrice
za rodinou na návštěvu každou nedělum.artty píše:No jasný, Insignii v top stavu v plný palbě po dědkovi (ročník 1901) z německa, kterej s tím jezdil jen na hřbitov
Sorry ale musim se pridat k Rudimu, ceska demence hned se ptat na kilometry, promin ze to tak nazyvam, ale je to tak, auto muze byt na sracki i po 50tis km, kdyz je clovek prase a nebo muze byt v top stavu i kdyz ma 360tis km, coz jsem doopravdy videl (Audi A8 3.7 quattro)Rudi píše:český játroMSG píše:Nedělej si prdel, takhle se ptám taky.Rudi píše:nebo od zájemců na 8-10let starý TDI
"A kolik to má najeto?
Něco přes 200tis.
![]()
Tak teď si pobavil a opět si mě přesvědčil, že si typicky český játro, který jde kupovat 10let starý nejen TDI auto se 100tis. na tachu a cokoliv jinýho ihned odmítá.MSG píše:A na co se maj lidi ptát, když na na km? Na stav? To jsou přesně ty subjektivní pohádky jak píše kubajzsemily.
Km je jasný číslo, který navíc říká dost o stavu auta. Jiný je stav auta s 50.000km a 300.000 a oboje může být stejná značka a r.v. Proč má být bit ten, kdo auto využívá málo a ten, co ho ojezdí má za něj dostat stejný peníze?
No a že se km falšujou a lidï maj tak pocit, že všechny auta mají 100-150kkm a pak vás odmítnou, když pordáváte auto s 250.000km? Tak to bohužel je... ale psát, že km nerozhodují nebo že ten, kdo se na ně ptá je hlupák, je při vší úctě, pánové, arogantní blbost.
Já vim, že je to kvůli tomu.... v tomhle mají výhodu starý auta co mají pořídlo km jen na 99 999 km, to se nemusí ani stáčet, jen řekneš, že to má najeto 20 tisíc a je to okRudi píše:ad marty - a proč se auta u nás stáčej? Bo je kupujou v převážný většině lidi jako MSG, kde první zásadní informací jsou kilometry
Fazeey píše:to je XixaovinaRudi píše:"nevídaný stav"![]()
V12 píše:kilometry u nas to je proste modlaja jim vzdycky na to , ze to ma hoodne kilometru odpovim, ze kdyz prijedou zitra, tak si muzou rict jaky cislo na tech budikach chteji a vetsinou je konec rozhovoru
blbecmisokgb píše:Co je jatro?