Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Kolego Šafránku, vysvětlete kolegovi z rozvojové země, co je to pomnožné číslomisokgb píše:Co je jatro?
SPEEDY píše:Kolego Šafránku, vysvětlete kolegovi z rozvojové země, co je to pomnožné číslomisokgb píše:Co je jatro?
Tak zrovna konkt. tohle auto posledních hafec let v zimě jezdit nemuselo, věřím tomu. U tohohle GOLFAJardafox píše:dobrý sou taky hlášky v zimě nejeto u 15 let starejch aut, viz např.
http://www.sportovnivozy.cz/12762-volks ... y-kromeriz" onclick="window.open(this.href);return false;
čuračekmisokgb píše:Co je jatro?
tatik řikal že chce mluvit s člověkem s kterym telefonoval, technik kterej nam auto ukazoval řikal že není připotem, tak jsme se akorat zbalili a odjeli, ani nevim jestli tam tatik volal, domlouval to on, mělo to byt auto pro něhoFilip:) píše:a co jsi mu na to řekl? a jaká byla jeho reakce?
co je na tom? Já auto třeba celý nechal vyvařit, nalakovat, v zimě jsem s ním nejezdil, ale na zimákách bylo, kdybych náhodou potřeboval z nějakého důvodu vyjet... a auto jsem pak prodával s tím že v zimě jsem s ním nejezdil a dal jsem k němu zimáky...horis píše:V zimě a v dešti nejeté, přes zimu garážováno ...a při rychlém jednání přidám sadu zimních gum zdarma![]()
![]()
![]()
častý to jev v ČR![]()
No tak zní to minimálně nelogicky, v zimě nejeto, ale zimáky dám k autu, mám je doma, co kdyby .....Raimmi píše:co je na tom? Já auto třeba celý nechal vyvařit, nalakovat, v zimě jsem s ním nejezdil, ale na zimákách bylo, kdybych náhodou potřeboval z nějakého důvodu vyjet... a auto jsem pak prodával s tím že v zimě jsem s ním nejezdil a dal jsem k němu zimáky...horis píše:V zimě a v dešti nejeté, přes zimu garážováno ...a při rychlém jednání přidám sadu zimních gum zdarma![]()
![]()
![]()
častý to jev v ČR![]()
![]()
tam máš napsáno jeden majitel, ne první majitelFanyT píše:
- v zimě garážováno
- 1 majitel … posledních 13 let (r.v. 1989)
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... 25/8769752" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne, já měl vždy jen součastně jen jednoJirka.Kolouch píše:Tobě se nikdy nestalo, že ti z nějakého důvodu jedno auto nejelo, tak jsi musel vytáhnout to druhé?
A to kolega má po doktorech auto taky - Avensise lehce ťuknutýho kroupama, prokazatelně služební auto z nemocnice, prokazatelně servisováno v origo servisu, prokazatelně nalítáno dvě kila. A jak pěkně jezdí....FanyT píše:O (po) doktorech...
No a teď si vem, že to schovaný auto máš s rozebraným motorem, protože si na tom autě hraješ za dlouhých zimních večerů... proto mám pro sichr auta třiRaimmi píše:Horis: co je na tom nelogického? Když s ním nejezdím v zimě, tak mám druhé auto se kterým jezdím, a to schované auto mám na zimních, neboť třeba ráno na druhém autě zjistím že je baterka k.o. nebo cokoliv jiného, tak abych nepřijel pozdě nebo vůbec do práce tak sednu do toho schovaného a jedu, na letních by se mi asi dobře nejelo kdyby bylo třeba čerstvě napadaný...