Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi

Příspěvek od Eiffel »

F.N.T (Jergi) píše:No Eiffe nerad to rikam, ale mas na to typickej nazor cloveka neznalyho tyhle prace, jak uz tu nekdo napsal, divil by ses kolik jezdi smejdu v solidnich autech v dobrym stavu, zrovna minulej tejden maminka s dvouma detma ve Fabii, bezna kontrola a mela 0,80 promile, jindy slusne vypadajici manazer zakaz rizeni pro opakovany jezdeni pod vlivem, autonehody atd, jindy zas osoba v patrani, drbani, smejdi, kriminalnici, a ty prave jezdej v slusne vypadajicich autech a maji slusny jednani. Lidi chlastaj rano v poledne, vecer, v noci, porad, nechapu to ale je to tak. Jestli Ti pripada nesmyslny stavet preventivne tyhle smejdy a jestli te to tak moc obtezuje tech pet minut kontrola a slusne si popovidat s poldama, ktery jsou taky jenom lidi jako ty, tak to je pak tezka vec. Jako arogance nic neresi a naopak treba te buzerujou prave proto, za slusny jednani nikdy nikdo nikoho nebuzeruje, pokud ten polda neni fakt debil, nejakej poradkar, co si honi cinnost do statistik.
no asi se to vyřešilo, probe mi včera zmizelo, jsem zvědavej, jestli ho někdo někde chytí ;-)
Teď budu kupovat solidní auto, tak uvidím jestli mě budou zastavovat ještě víc než v autě s velkym vejfukem, velkejma kolama a foliema...
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

bleach

Příspěvek od bleach »

je to dobrz ze stavi
http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=66&t=92689" onclick="window.open(this.href);return false;

Neluška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neluška »

Jo jo, je to dobře že staví http://www.novinky.cz/krimi/195859-poli ... stila.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Protože pak se najde stejně nějaká píča, která jejich práci zmaří... Moc to nechápu... ale státní zástupkyni asi někdo vyjebal mozek z halvy
Audi 80 cabrio

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

vyhodit a hned
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

SubTera píše:Flanel: neco na tom asi bude...dnes jsem videl hlidku, ktera nezastavila Favorita, ale za nim jedouciho uzasne vypadajiho Phaetona ano, stal jim tam jeste Accord a Kokta. Cestou nazpatek podobna squadra aut, ale Phaeton porad a ridic byl loktem oprenej o madlo dveri a mel nejakou svesenou hlavu :lol: ...cca 4 policajtici na to byli. myslim si, ze to je dobre, ze stavi vsechny druhy aut.
Jsou lidi, kteří staví stará auta jen proto, že tam "něco" najdou z principu, pak jsou lidi jako já, kteří první dva roky řidičáku měli škodárnu a pořád dostavali pokutu za to, že jsem měl místo OR34 (165/80/13) pneu nazuto pneu z feldy 165/70/13. A ví že je třeba použít sem tam selský rozum a ne to co si přečtu v knížkách. Ale už jsem to tu někde psal, že v každé práci jsou idioti a pčr je velká firma tak je tam ta konstalace těchto lidí větší.
A přesně jak píšou kluci, čím novší auto, tím víc lidí spoléhá, že "mě" nezastaví, protože pojedu za nějakou zrezlou feldou a mám klid s "mou audinkou"

Ano, stavět se má všechno (pokud zastaví) :-D ....ikdyž s těma turbama už to není takový problém po tom městě někoho nahánět. byť takové auto, které by si borec zničil na kolejích od tramvají a různých dalších dírách ve městě než by se dostal někam na výpadovku

Obrázek

Co se týče některých SZ (státních zástupců) tak opravdu jen povyhazovat. Důvod vazby byl jasný A) nešlo ho nikde nevyrozumět, nedostavoval se k soudu B) obava že bude v protiprávní činnosti pokračovat
PS: doufám, že ukradne auto té státní zástupkyni která ho pustila ;-) Nic jiného nejde popřát
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Flanej: to mi neco pripomina, ze ma mit na Getzovi pneu 155/80/13, na zimu jsem ji dal 165/70 R13 a na leto 175/65/R14 co se dava na silnejsi motor :)
co se tyce hlidek, tak mi nevadi, ze me zastavi, kdyz mam 3 tydnmy stary auto..driv to bylo horsi, dodelavany HIDky, nejtmavsi folie, to byly trochu strachy :lol:

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Flanel: ono spousta těch idiotů ani k firmě jít nechtělo, ale co maj dělaj... kdesi v prdelákově jim zavřou JZD, práce tam neni, no tak si pujdu honit ego k PČR/MP /alespoň tak mi to řikal kamarád od PČR a nemám důvod mu to nevěřit/
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Eiffel píše: Kolik lidí chlastá přes den?.
ve středu v 10.00 ráno "profesionální" řidič dodávky - a měl 1,2 promile ( dle dechové zkoušky ) ani jeho šef co s ním od rána sedel v aute nepoznal že je nažranej, netáhlo z nej, normálne komunikoval, chodil atd...
Ja jsem pro dechovou zkoušku při každé kontrole a jen to schvaluji, stačilo málo a bylo po mě a jen náhoda zabránila tomu že Terezka nebyla v aute, takhle to odsralo jen auto.

Chlápek tvrdil že pil naposledy "včera večer kolem osmé čtyři piva a dva rumy..."
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

F.l.a.n.e.l.

Je smutné, že v této zemi se vždy musí nejdříve něco posrat a až pak se dělají opatření ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

Takovejch pripadu je denne mraky, nazrany jezdeji i modry andele, proste kdykoliv, kdokoliv, oboje pohlavi, vsechny vekovy skupiny, socialni postaveni, je to fuk, lidi se nikdy nepoucej a pak kdyz neco poserou tak tam brecej jak zelvy a sypou si popel na hlavu....myslim ze to stoji za to ty kontroly a jestli to nekoho otravuje, tak to nevim uz pak....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

maRkusVT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkusVT »

s tim stavenim novejsich aut to asi bude... facko, 14" kola, cerny svetla na obou stranach, misto vyfuku trubku pod celym autem a policajti me skoro nestaveli...

Od doby lupa to je porad.. kontrola a pak po zkouknuti velikosti auta.. ehm,... mate v tom povinnou vybavu ??? ale tak pohoda.. jednou se nejakej tajtrlik snazil bejt drsnej a zacal hledat cokoli, bezduvodne... muzete mi dat cislo odznaku?? prosim? cislo odznaku, dekuju... mejte se naschle pane ridici :lol: . jinac proti PCR nic nemam pokud nevymejslej picoviny...

Jen chlapi od fochu, kdydz chytnente ozralyho zastrelte ho... jizda pod vlivem by mela bejt brana jako pokus o vrazdu....
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK

JVL

Příspěvek od JVL »

ahojte mám problém přišlo my že mám přijít k soudu jako nakej svědek podle
§ 257 odst 1 tr zákona
ale vůbec nwm k čemů naposledy co vým tak to bylo asi před 2 -3 rokama co rozbyli sklo u sousedovo auta ale stoho si uš nic nepamatuju :? nebo jeto k něčemu jinémů ?
BMW 328 316i

F.l.a.n.e.l.

JVL píše:ahojte mám problém přišlo my že mám přijít k soudu jako nakej svědek podle
§ 257 odst 1 tr zákona
ale vůbec nwm k čemů naposledy co vým tak to bylo asi před 2 -3 rokama co rozbyli sklo u sousedovo auta ale stoho si uš nic nepamatuju :? nebo jeto k něčemu jinémů ?
PODLE NOVEHO

§ 257 Pletichy při zadání veřejné zakázky a při veřejné soutěži
(1) Kdo se dopustí pletich v souvislosti se zadáním veřejné zakázky nebo s veřejnou soutěží tím, že

a) lstí nebo pohrůžkou násilí nebo jiné těžké újmy přiměje jiného, aby se zdržel účasti v zadávacím řízení nebo ve veřejné soutěži,
b) jinému poskytne, nabídne nebo slíbí majetkový nebo jiný prospěch za to, že se zdrží účasti v zadávacím řízení nebo ve veřejné soutěži,
c) žádá nebo přijme majetkový nebo jiný prospěch za to, že se zdrží účasti v zadávacím řízení nebo ve veřejné soutěži, nebo
d) na základě dohody s jiným zájemcem nebo uchazečem vyvíjí činnost směřující k zadání veřejné zakázky za nepřiměřeně vysokou nebo jinak nevýhodnou cenu,

bude potrestán odnětím svobody až na tři léta nebo zákazem činnosti.

PODLE STAREHO
§ 257 Poškozování cizí věci
1.Kdo zničí, poškodí nebo učiní neupotřebitelnou cizí věc a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.
2.Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán,
a.spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 na věci svědka, znalce nebo tlumočníka pro výkon jejich povinnosti,
b.spáchá-li takový čin na věci jiného pro jeho rasu, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že je bez vyznání,
c.způsobí-li takovým činem značnou škodu, nebo
d.spáchá-li takový čin na věci, která požívá ochrany podle zvláštních předpisů.
3.Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 škodu velkého rozsahu.

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Mám dotaz na místní policisty viz. citace z jiného fóra:
XXXX. píše:Jen tak na okraj. Za větu "Pane řidiči, víte, čeho jste se dopustil?" bych si opsal služební číslo a dal stížnost na policejní prezidium. Tohle švestky nesmí. Musí ti sdělit, z čeho tě obviňují.
to se mi zdá trochu ujetý, ne?

F.l.a.n.e.l.

Globus píše:Mám dotaz na místní policisty viz. citace z jiného fóra:
XXXX. píše:Jen tak na okraj. Za větu "Pane řidiči, víte, čeho jste se dopustil?" bych si opsal služební číslo a dal stížnost na policejní prezidium. Tohle švestky nesmí. Musí ti sdělit, z čeho tě obviňují.
To že ta věta není zrovna na místě je jedna věc, to že řidič řekne nevím, a policista následně řekne, dopustil jste se toho a toho je druhá věc.
Těším se až někoho takového potkám, ač tuto otázku nepokládám. Protože i on s tím bude mít zabitý čas atd atd atd.
Ve finále to stejně neuspěje, protože on ti následně sdělí čeho ses dopustil ;-) Nikde není uvedeno že musí říct, tam je plná čára pičo a ted fofrem občanku a dělej vole nebo mi selže pistole

Pozdravuj aktivisty z jiného fora. :smich: :x

horis

Příspěvek od horis »

Samo že je to blbost, na pol. prezidiu by jsi je jen rozesmál :rock: Ničeho se nedopustili :nono: :nono:

Polda tě z ničeho neobviňuje, když už tak jsi z podezřelý ze spáchání toho a onoho. To že se tě zeptá čeho ses dopustil, tzn. že se tě jen ptá jestli jsi si vědom spáchání toho či onoho. Pokud řekneš že nevíš, on je povinnen ti to sdělit a seznámit tě s postihem který bude následovat, pokud to tedy nebude vyřešeno jen domluvou.

F.l.a.n.el. to jinak napsal zcela výstižně :D
ex only BMW e30 323i ex e30 320i ex e34 535i ex e30 320Ci ex e39 528i ex e30 325i black saloon, nyní BMW e36 1,8Is Imola rot
Bůh stvořil lidi jako slabé a silné. Teprve Samuel Colt tento nedostatek napravil.

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

F.l.a.n.e.l. píše:
To že ta věta není zrovna na místě je jedna věc, to že řidič řekne nevím, a policista následně řekne, dopustil jste se toho a toho je druhá věc.
Těším se až někoho takového potkám, ač tuto otázku nepokládám. Protože i on s tím bude mít zabitý čas atd atd atd.
Ve finále to stejně neuspěje, protože on ti následně sdělí čeho ses dopustil ;-) Nikde není uvedeno že musí říct, tam je plná čára pičo a ted fofrem občanku a dělej vole nebo mi selže pistole

Pozdravuj aktivisty z jiného fora. :smich: :x

Hehe, me vždycky dostava, jak kazdej se nestara o nic jinyho, nez o to jak proste vsechno obesrat a nikdo doposud nepochopil, ze se slusnym jednanim nejdal dojdes, to je proste normalni, kolikrat moje cislo uz si nejaky joudove opsali, ale nikdy z toho nic nebylo, oni to jenom zkousej nahnat strach abych rek ano pane ridici, jiste pane ridici, mate pravdu pane ridici, muzete jet dal a dal ridit jako kokot....veta "vite ceho ste se dopustil" vetsinou je klicova v tom jak velkej flastr dostane, pokud zapira a dela debila, tak je na tom zpravidla hur nez kdyz se prizna, to se pak da i resit domluvou, samozrejme ze co kdo udela a co mu za to hrozi se kazdej ve finale musi dozvedet.
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Kein

Příspěvek od Kein »

Mě zastavovali PČR X krát a pokud sem se k nim choval slušně, vždy to nehcali bejt a řekli mi, že to je teda řešený domluvou. Pokud někdo držkuje na poldy a hraje machra tak ať se pak nediví, že se po něm polda sveze, já bych dělal úplně to samí. Nic víc v tom není.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Já tudle dostal pochvalu od hlídky že sem jim sám zastavil :lol:... chtěli brát toho zamnou, ale jak vylejzal do silnice a zvedal plácačku, tak sem si myslel že to je na mě a zastavil sem :oops:

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Kdyz policista zmeri auto a ihned ridice zastavi, muze to fotku smazat, pripadne ridice pustit bez trestu? Napr. kdyz na 50 jede 80, at uz mestska nebo statni policie?
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Pokud vim tak do radaru se dá zasahovat jen po zadokování do PC na stanici

fokr_jr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr »

to je pravda, ale co sme se bavili, tak soucasti toho radaru je fotak, kterej vyfoti RZ, ksicht, auto atd a pak radar, kterej do ty fotky doda datum, rychlost auta, vzdalenost a dalsi udaje. a pokud to policajt nespoji a vypovi, ze te fotil kuli pasum (svetlum a jine) tak se tam ta rychlost nemusi obevit :wink:

me si zase predvolali MPici kvuli parkovani, to si dovolili dost :x
Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

fokr_jr píše:me si zase predvolali MPici kvuli parkovani, to si dovolili dost :x
proč by si měli dovolovat? :?

horis

Příspěvek od horis »

biohazard píše:
fokr_jr píše:me si zase predvolali MPici kvuli parkovani, to si dovolili dost :x
Páč má asi výjimku :idea: :rock:
ex only BMW e30 323i ex e30 320i ex e34 535i ex e30 320Ci ex e39 528i ex e30 325i black saloon, nyní BMW e36 1,8Is Imola rot
Bůh stvořil lidi jako slabé a silné. Teprve Samuel Colt tento nedostatek napravil.

Boháček

Příspěvek od Boháček »

Globus píše:Já tudle dostal pochvalu od hlídky že sem jim sám zastavil :lol:... chtěli brát toho zamnou, ale jak vylejzal do silnice a zvedal plácačku, tak sem si myslel že to je na mě a zastavil sem :oops:
Tohle se stalo kamarádovi :lol:
Příslušník mu tedy slušně sdělil, že musí ty signály líp sledovat, poté kamarád zhasnul a odjel
bylo 22:30, Chlumecká, do centra 8)
vzdělání není zárukou inteligence

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

horis píše:
biohazard píše:
Páč má asi výjimku :idea: :rock:
tak to jo,asi pan diplomat :lol:

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

kluci, mozna je to tu uz nekde napsany, ale nechce se mi to cist cely ...
dokaze mi nekdo jednoznacne bez spekulaci rict, jestli plati osoba blizka na parkovani? Tommy rekl, ze ano, dalsi lidi neví. Chtel bych v tom mít jasno. Ja tem zmrdum z chodova nic davat nechci, byť by to melo byt 10 korun.
Naposledy upravil(a) Kroci dne 04 kvě 2010 08:39, celkem upraveno 1 x.
Stilyng objemem nenahradýš

Kód: Vybrat vše

www.strasse.cz - oblečení s autotématikou

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

platí stále a pořád :D
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

crazyape

Příspěvek od crazyape »

Zdravím.

Dneska me prislo oznameni at si vyzvednu doporucenou postovni zasilku do vlastnich rukou. Prislo to na normalnim listku jako je treba balicek a pod... bez prouzku.

Co me ale desi je okres Ceske Budejovice z ktereho to prislo, loni v cervenci sem tam tudy projizdel na dovolenou. Je mozne ze me prislo neco az tedkon? Hlavne me prijde divne ze je to na normalnim papiru a ne nejakem s prouzkem pripadne jestli to je pokuta tak ze me neprislo treba nejake podani o vysvetleni.

Ted se asi nedostanu 2 dny na postu tak tady dedukuju co by to mohlo byt

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Ten "krutej" dopis z toho servru straznici.com o doplneni udaju a odkazovani se na prislusny odstavec o odmitnuti vypovidat... lze poslat i na prekroceni rychlosti z usekovych nebo stacinarnich radaru?
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“