Populismus? "Slušně, poctivě a spravedlivě"? To nic? Karlův poslední projev ve finále kdy řekl: "Slibuju vám, že budu li prezident, budu prezident pro všechny, především pak pro ty, kterým se daří méně dobře než těm nahoře". Taky nic? Ty sis asi zakryl jedno očičko, ne? Nejvíce prázdných frází vycházelo právě z knížecí strany a tím, jak jste mu to všichni zbaštili a vidíte ho jako "spásu a čistou dobrotu" se jen potvrzuje, že jste stejní idioti jako ti, kteří nalítli na ty kecy Zemanovi...Je to úplně to samý. Opěvujete tady Karla a "Jak by bylo krásně a všechno jinak" a přitom nevidíte a nechcete vidět, že je to úplně to samý jako Zeman (v mých očích vzhledem k jeho poddajnosti a eurohujerství horší).kony5 píše:čistá pravda ... to jak měl populistickou kampaň jsem ještě nezažil ... jak kdesi vykřikoval že se vzdá ochranky a hop už ji má.... plakáty jak je proti současne vládě... panebože co to je za program??? sem proti současné vladě ale nemužu stím vubec nic udělat ale dám si to na plakát protože hloupí lidi na to slyší a v hospodě u piva budou říkat jooo miloooš on je tež proti té vladě.... populista a opilec nic jineho... šlouf řekne jak mu v kampani radil a jak mu je k ruce i dál na hradě.... a miloš ho nekompromisně zapře![]()
![]()
ani se nedomluví co říkaj ...... až budou volby dám si kvádro hezky se usměju vyfotím se a na plakáty napíšu hlášky tipu:
"Jsem pro pivo za 3 koruny" ,, "Jsem pro rohlík za 0,10Kč" "V čr už bude vždycky jenom jaro sníh už nenapadne o to se postarám" a vyhraju to![]()
![]()
bože můj uvažuju už dost realně o tom že fakt odjedu... jen se mi tu nechce rozpouštět moje živnost kdybych byl zaměstnanec už sem dáávno někde v australii
Prezidentská volba - aneb koho?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Prezidentská volba - aneb koho?
Naposledy upravil(a) Kein dne 28 led 2013 13:57, celkem upraveno 2 x.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Takže mi chceš říct, že všude jsou soudy jenom pro srandu a nikdo se tím neřídí? Stát by tu měl fungovat částečně jako ochránce na právo. Jiná to potom je, když někdo jde a podepíše prázdnou směnku někomu, "výhodnou" půjčku z 3tis. na 300tis., to je opravdu demence lidí a je to jejich problém...Tead píše:Ano Rudi, přesně proto píšu, že problém je v lidech, ty lidi dělají na sebe takovýhle pojeby, né systém...samozřejmě je chyba, že stát tomu moc nepomáhá, ALE takhle to funguje všude..stát tu není aby tě držel za ruku....stát nemůže za to, že tu jsou lidi zmrdi...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Laconi píše:Když si zkusíš přečíst tu mou větu ještě jednou, třeba i pomaleji, tak uvidíš že jsem to psal v kontextu k tomu že je v mediích prezentován jako nevychovaný buran a přitom je vzdělaný takže to opravdu buran neni. A jestli na něj maj novináři pifku, tak jen proto že se k nim chová tak jak si ten xindl zaslouží.SubTera píše:A to je zarukou ceho, prosim te? Ja myslim, ze tech, co mame nebo studujeme VS je tu realitvne dost a prakticky rozdil jsem nezaznamenal.
Myslis kontext te jedne vety? Aha

Etymologie zadne spojeni mezi buranstvim a vzdelanim nezna. Primou vazbu s vyrazem "buran" ma pouze misto (venkov) a chovani (nezna, nedodrzuje pravidla spolecenskeho chovani), nikoliv dosazene vzdelani. Takto ho vykladaji vsechny slovniky, ale v ruznych podobach. Tedy Zeman muze byt, a ja jsem presvedcen, ze jim skutecne je, buran. Dale k tomuto vyrazu muzeme pouzit synonyma napr. krupan ci balik.
Né soudy nejsou pro srandu ani tady by neměli bejt, ale z podstaty věci, když bude takovejhle zmrd v německu nebo USA a věřím, že tam jsou....a prostě bude dlužit a sám nebude nic mít tak ten soud může udělat co ?...zavře ho - nechá ho uhradit škodu ?...a z čeho jí ten dotyčnej asi uhradí ?
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
maRkus píše:ale novinari sou fakt xindl... bezpaterni mrdky.... urcite ne vsichni, ale dobra polovina, ne-li vic
že jich taky tolik znáš viď? máš vůbec představu, jak to v novinách chodí??
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
aspoň něco oproti ČR, kde zavřou maximálně tebe a ještě po tobě stát vymáhá daňTead píše:Né soudy nejsou pro srandu ani tady by neměli bejt, ale z podstaty věci, když bude takovejhle zmrd v německu nebo USA a věřím, že tam jsou....a prostě bude dlužit a sám nebude nic mít tak ten soud může udělat co ?...zavře ho - nechá ho uhradit škodu ?...a z čeho jí ten dotyčnej asi uhradí ?
VW - Very Wonderful
Já taky neřekl, že to platí pro všechny, ale nemůžeš říct, že tady není velká skupina lidí, který prostě makat nechtějí anebo ne víc, než by třeba mohli, ale pořád mají nataženou ruku a závidí těm, kteří se mají lépe, ale důvod toho, proč se mají lépe nevidí...blázen píše:Starlet: tak blbej být nemůžeš. Nebo jo? Tohle platí tak pro mladou generaci, ne pro lidi pokročilejšího věku. Před 20lety bylo práce omnoho víc. Co s těma lidma chceš dělat? Vytvořit tolik míst nejde. Kdybych měl kouzelný prsten tak bych nevyčaroval zaměstnání pro ty nezaměstnané, ale nacpal je všecky do prahy, pak by ses nad tím možná zamyslel jinak.
A nacpat nezaměstnané do Prahy, každej druhej je tady náplava za prací, hlavně že pak na Prahu nadávají.
BTW, pořád nechápu, proč se tady řeší pravice vs levice, prezident je stejně hlavně o reprezentaci státu,
mě upřímně je jedno, z který strany je (ač jsem, jak řekl někdo chytrý, dle poslední módy vpravo), ale ten člověk by měl mít nějaký kvality a vystupování, Zeman nemá ani jedno, mimo bezpáteřní schopnost naslibovat věci, který stejně nemůže splnit
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Mam predstavu jak to chodi v tydennikach a mesicnikach, novinny jako takovy ne. Jasne je tam tlak od vedeni aby bylo o cem psat, ale stejne tuhle praci muze delat jen nekdo kdo je vlezlej tak az to neni hezky, slusny, moralne zalozeny jedinec s nejakou sebereflexi to delat nemuze. (bavime se o bulvaru a tisku pro masu, nemluvime o odborny literature)
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Místo toho polemizování se radši začněte učit rusky a polsky. 

Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
proto sockám přidáme na dávkách, cikánům dáme všemožný podpory, tak jako za vlády Nečase-Schwarzenberga? Proč myslíš, že na severu vznikli nepokoje proti cikánům? Cigáni poberou všemožný dávky, příspěvek na bydlení, péči o osobu blízkou a dělat nejdou, protože jim stát každýmu dá 10tis.? A maj jít dělat za 9-10tis. nebo sedět před barákem na gauči, hrát bedny a mít ty samý prachy a když už nejsou, tak okradem to bílý rasisty.Starlet píše:Já taky neřekl, že to platí pro všechny, ale nemůžeš říct, že tady není velká skupina lidí, který prostě makat nechtějí anebo ne víc, než by třeba mohli, ale pořád mají nataženou ruku a závidí těm, kteří se mají lépe, ale důvod toho, proč se mají lépe nevidí...blázen píše:Starlet: tak blbej být nemůžeš. Nebo jo? Tohle platí tak pro mladou generaci, ne pro lidi pokročilejšího věku. Před 20lety bylo práce omnoho víc. Co s těma lidma chceš dělat? Vytvořit tolik míst nejde. Kdybych měl kouzelný prsten tak bych nevyčaroval zaměstnání pro ty nezaměstnané, ale nacpal je všecky do prahy, pak by ses nad tím možná zamyslel jinak.
A nacpat nezaměstnané do Prahy, každej druhej je tady náplava za prací, hlavně že pak na Prahu nadávají.
BTW, pořád nechápu, proč se tady řeší pravice vs levice, prezident je stejně hlavně o reprezentaci státu,
mě upřímně je jedno, z který strany je (ač jsem, jak řekl někdo chytrý, dle poslední módy vpravo), ale ten člověk by měl mít nějaký kvality a vystupování, Zeman nemá ani jedno, mimo bezpáteřní schopnost naslibovat věci, který stejně nemůže splnit
Pak povolá kníže pán lidi z Romea.cz, nacpe jim 50milionů, ať to tady trochu zklidněj, oni je vyhoděj za píčoviny, nezmění se nic, jen je stát bez dalších 50milionů. A pak teda dorazí premiér Nečas, nebaví se s místníma a ještě jede za cigánama se jich zeptat, jak se jim tady žije. Na místní radši pošle 3 vrtulníky, vodní děla, psovody, koně a zásahovku, jak účiné...
Jestli ti jde o reprezentaci státu, mohl tam sedět kdokoliv jinej místo těch dědků...
VW - Very Wonderful
To nepopírám...Rudi píše:proto sockám přidáme na dávkách, cikánům dáme všemožný podpory, tak jako za vlády Nečase-Schwarzenberga? Proč myslíš, že na severu vznikli nepokoje proti cikánům? Cigáni poberou všemožný dávky, příspěvek na bydlení, péči o osobu blízkou a dělat nejdou, protože jim stát každýmu dá 10tis.? A maj jít dělat za 9-10tis. nebo sedět před barákem na gauči, hrát bedny a mít ty samý prachy a když už nejsou, tak okradem to bílý rasisty.Starlet píše:Já taky neřekl, že to platí pro všechny, ale nemůžeš říct, že tady není velká skupina lidí, který prostě makat nechtějí anebo ne víc, než by třeba mohli, ale pořád mají nataženou ruku a závidí těm, kteří se mají lépe, ale důvod toho, proč se mají lépe nevidí...blázen píše:Starlet: tak blbej být nemůžeš. Nebo jo? Tohle platí tak pro mladou generaci, ne pro lidi pokročilejšího věku. Před 20lety bylo práce omnoho víc. Co s těma lidma chceš dělat? Vytvořit tolik míst nejde. Kdybych měl kouzelný prsten tak bych nevyčaroval zaměstnání pro ty nezaměstnané, ale nacpal je všecky do prahy, pak by ses nad tím možná zamyslel jinak.
Pak povolá kníže pán lidi z Romea.cz, nacpe jim 50milionů, ať to tady trochu zklidněj, oni je vyhoděj za píčoviny, nezmění se nic, jen je stát bez dalších 50milionů. A pak teda dorazí premiér Nečas, nebaví se s místníma a ještě jede za cigánama se jich zeptat, jak se jim tady žije. Na místní radši pošle 3 vrtulníky, vodní děla, psovody, koně a zásahovku, jak účiné...
Jestli ti jde o reprezentaci státu, mohl tam sedět kdokoliv jinej místo těch dědků...
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Rudi: poslední věc co ti k tomu povím - přide mi zbytečný se hádat, ale pokud bude zmrd co si od tebe nechá udělat práci a nezaplatí ti a budeš ve švýcarsku, česku nebo austrálii a ten člověk prostě na splacení mít nebude..a krachne mu třeba jeho firma a jde do insolvence...tak všude dopadneš víceméně stejně - ty peníze už nikdy neuvidíš, v čr je problém, že takovej podnikatelů - i koncovejch zákazníků je tu prostě větší množství, tudíž se s tím víceméně setká každej kdo začne dělat na sebe...ale státy ani soudy za to nemůžou že jsou prostě lidi, který nemají morální zábrany nebo dostatek rozumu k tomu, aby věděli co si můžou dovolit nebo ne..
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
PolskyTomasUL píše:Místo toho polemizování se radši začněte učit rusky a polsky.

Starlet: jo to máš pravdu jsou tu cigani apod. skupiny, kterým se dělat nechce. Ale s tím nic nejde udělat. Nejde jim snížit dávky, jak by někdo chtěl, protože , čím jim dáš mín, tím víc budou krást.
Potom je tady skupina lidí, co dělají "za desítku", závidí všem co mají víc a slíbíš jim absolutní nesmysl a máš jejich podporu, tak to prostě je.blázen píše:Starlet: jo to máš pravdu jsou tu cigani apod. skupiny, kterým se dělat nechce. Ale s tím nic nejde udělat. Nejde jim snížit dávky, jak by někdo chtěl, protože , čím jim dáš mín, tím víc budou krást.
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Aby sis dokázal přeložit, co vůbec jíš.Laconi píše:PolskyTomasUL píše:Místo toho polemizování se radši začněte učit rusky a polsky.proč zase...

Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
To jsou ti,o kterých jsem psal, co nemají za co do huby.. Proto volili zemana a jeho postoj k daňi.Starlet píše:Potom je tady skupina lidí, co dělají "za desítku", závidí všem co mají víc a slíbíš jim absolutní nesmysl a máš jejich podporu, tak to prostě je.blázen píše:Starlet: jo to máš pravdu jsou tu cigani apod. skupiny, kterým se dělat nechce. Ale s tím nic nejde udělat. Nejde jim snížit dávky, jak by někdo chtěl, protože , čím jim dáš mín, tím víc budou krást.
Na to je už pozdě ne? Když polský tu je kde co už kupu letTomasUL píše:Aby sis dokázal přeložit, co vůbec jíš.Laconi píše:PolskyTomasUL píše:Místo toho polemizování se radši začněte učit rusky a polsky.proč zase...
A Zeman je spasíblázen píše:To jsou ti,o kterých jsem psal, co nemají za co do huby.. Proto volili zemana a jeho postoj k daňi.Starlet píše:Potom je tady skupina lidí, co dělají "za desítku", závidí všem co mají víc a slíbíš jim absolutní nesmysl a máš jejich podporu, tak to prostě je.blázen píše:Starlet: jo to máš pravdu jsou tu cigani apod. skupiny, kterým se dělat nechce. Ale s tím nic nejde udělat. Nejde jim snížit dávky, jak by někdo chtěl, protože , čím jim dáš mín, tím víc budou krást.

www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Starlet:
Nespasí, ale jeho myšlenky jsou jim bližší, než člověka který je členem zkorumpované vlády, která hájí zvyšování daní tím, že nejsou peníze a musí šetřit a na druhé straně ujíždí 100vkami miliard na předražených zakázkách a korupci.
Nespasí, ale jeho myšlenky jsou jim bližší, než člověka který je členem zkorumpované vlády, která hájí zvyšování daní tím, že nejsou peníze a musí šetřit a na druhé straně ujíždí 100vkami miliard na předražených zakázkách a korupci.
blázen: To jsem myslel s nadsázkou. Nedávno jsem četl něco o evropský Číně a docela jsem koukal, jak to Bolci a Lolci vedou.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
Myšlenkama myslíš ty lži a jed, co mu kanuly z tlamy celou kampaň??blázen píše:Starlet:
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
maRkus píše:Mam predstavu jak to chodi v tydennikach a mesicnikach, novinny jako takovy ne. Jasne je tam tlak od vedeni aby bylo o cem psat, ale stejne tuhle praci muze delat jen nekdo kdo je vlezlej tak az to neni hezky, slusny, moralne zalozeny jedinec s nejakou sebereflexi to delat nemuze. (bavime se o bulvaru a tisku pro masu, nemluvime o odborny literature)
to je nesmysl
to jaký noviny jsou a jak moc jsou čtený je jenom obraz toho jaký my lidi je cheme mít, co chceme číst. Drtivou většinu národa nezajímají relavntní informace, většině jde o bulvár a bulvarizování prakticy čehokoli.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
Ale on nelhal, když řeknu, že jsem PRO progresivní zdanění tak přece nelžu. Lhal by, kdyby řekl, že to po zvolení zařídí. Ale to jsem neslyšel. Naopak Karlík řekl, že bude president hlavně pro chudý, nebo něco v tom smyslu, což lhalStarlet píše:Myšlenkama myslíš ty lži a jed, co mu kanuly z tlamy celou kampaň??blázen píše:Starlet:
Když už jsme u toho.... Progresivní zdanění, to je další ptákovina, která absolutně nic nespasíblázen píše:Ale on nelhal, když řeknu, že jsem PRO progresivní zdanění tak přece nelžu. Lhal by, kdyby řekl, že to po zvolení zařídí. Ale to jsem neslyšel. Naopak Karlík řekl, že bude president hlavně pro chudý, nebo něco v tom smyslu, což lhalStarlet píše:Myšlenkama myslíš ty lži a jed, co mu kanuly z tlamy celou kampaň??blázen píše:Starlet:

Ach bože

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci tohle je tema o prezidentovi a pokud chcete zavest tema "Daňový koutek" , tak si ho zalozte, tohle tema jes tejne uz na zamknuti, jelikoz kandidat je zvolen a bohuzel s tim nic uz neudelame 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Mám na to stejnej názor, ať je každému měřeno stejně, tohle je trest za úspěchkubi píše:[Když už jsme u toho.... Progresivní zdanění, to je další ptákovina, která absolutně nic nespasíKrom toho, je fakt fér trestat lidi za to, že jsou úspěšnější než jiní (a ne třeba proto, že si nakradli ale proto, že studovali, makali, riskovali v podnikání a ono se to vyplatilo). Už tak přece člověk s příjmem 50k platí vyšší daně než člověk s příjmem 10k a plnou hubou závisti... Ohromně motivující vědět, že budu makat, nervovat se, jaká bude situace za měsíc, rok, jestli budou zakázky, jestli nekrachnu a pak mít za to všechno jako odměnu vyšší daň.
Ach bože

www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Proč zase proboha? Dokud se tu diskutuje slušně a víceméně k tématu (je to k tématu když s tím šel Zeman do voleb) tak co by se to mělo furt zamykat.Berry píše:Chlapci tohle je tema o prezidentovi a pokud chcete zavest tema "Daňový koutek" , tak si ho zalozte, tohle tema jes tejne uz na zamknuti, jelikoz kandidat je zvolen a bohuzel s tim nic uz neudelame

Nosce te ipsum - know thyself
Oni by furt neco zamykali, mazali a presouvali...zive je vidim s rukou na mysi, jak ukazovacek nervozne tepe na jeji leve tlacitko s touhou udelat nejaky zasah 

Taky nechápu co s tím zamykáním pořád mají. Je to v pokecu, koho tohle téma už po zvolení nezajímá, tak ať ho nečte a kdo má co říct, ať řekne.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;