Já se nakonec dočet, že to byl vůdce ÖVP, tedy křesťanské lidové strany.... tudíž Zeman tu lhal hned 2xKein píše:Ještě jsi zapomněl, že žeman řekl, že nepovede útočnou kampaň a vedl.Beaver píše:Zeman řekl, že mu Bohdalová pláče do telefonu, Bohdalová to popřela. Zeman řekl, že Posselt vyjádřil radost nad postupem Karla Schwarzenberga. Posselt to popřel. Zeman řekl, že zprávu o Posseltovi má z Britských listů. Britské listy to popřely. Zeman řekl, že vyhodil dva poradce kvůli kauze Olovo. Poradci to popírají, prý odešli sami. Zeman řekl, že Karel nastavil na restituovaném zámku Čimelice vysoký nájem a donutil tak k odchodu Táňu Bílou. Ta to ale popřela. Zeman řekl, že by se Smoljak obracel v hrobě za to, že Svěrák podporuje Karla. Rodina Smoljaka ale řekla, že Karel byl přítelem Smoljaka a nemá urážet mrtvé. Zeman řekl, že Hanákovi jeho tým nenabízel peníze. Hanák to popírá a obrací se na policii. Zeman a jeho tým řekl, že na rodiném zámku Karlovy manželky visí nacistické obrazy s hákovým křížem. Byl to kříž jeruzalémský a Hardegg rodině již 300 let nepatří.
Zeman řekl, že se od Šloufa odstřihnul a že si Šloufa nevezme jako poradce na hrad. Šlouf dorazil dnes do volebního štábu a řekl, že Zemanovi radil a sháněl pro něj podporu.
No nic moc teda...
Jinak k tomu Posseltovi, Knížeti nevyřkl podporu Posselt - mluvčí sudetských němců, ale mluvčí sudetských rakušanů, jméno si už nepamatuju - Zeman si to poplet a tím pádem to popřely i blisty, jelikož o Posseltovi opravdu nepsaly. Tak či tak, to na mě působí stejně.
Jinak Šlouf mi příjde jako by Zemana svou návštěvou chtěl spíše provokovat nebo mstil ,za to, že ho Zeman zapřel...uvidíme jestli si ho veme do hradu.
Blázen: tak pro mě člověk, který lže už takto nepokrytě, otevřeně a je mu jedno, že se na to přijde nemá co dělat ani v komunální politice natož na Hradě