Racingy v Praze

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Re: Racingy v Praze

Příspěvek od crocjirka »

hele ta agentura v noci nejezdi.. cumim ji do oken :D a kdyz sem obcas v praci vecer tak kolem 8. to odpiskavaj... jinak ta ulice je vcelku bezpecna.. jen jak rikas, ta kolma na ni tak je potreba si davat moc velkej pozor nez tam vjedes.. ale spis me jde o tu propagandu.. je to mimo mesto, s minimalnim provozem.... a ne ze je to uprostred mesta, kde chodej matky s kocarkama..
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

deywis píše:kamarád od nás z klubu (příslušník) k tomu napsal toto:

jinak z celý jejich přiblblý a trapný akce mě nejvíc dostal tak osmnácti letej pitomeček v tý bílý 350 Z která je na záběrech, kterej se nedokázal ani při parkování rozjet tak aby negumoval a potom jejich zbabělej úprk když sme tam přijely podruhý, což je taky na záběrech vidět:D

"

tak už vim proč chce 350Z prodat :lol:
Trabant, VW Golf, MX 5

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

ho znáš ? je to ta matná bílá ? :?:
QUATTRO 309 kW

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

[quote="luke.bean"]ho znáš ? je to ta matná bílá ? :?:

trochu jo, máká ve vedlejší vesnici a jezdí na srazy....., jestli máš zájem o ZTko, tak chce tušim 300tis.
Trabant, VW Golf, MX 5

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Připadá ti to jako matná bílá?
Píše originál perleť 8)
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

sry sem prehledl :D

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

ee je to tahle

Obrázek
Trabant, VW Golf, MX 5

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

Ivan píše:Podobná situace byla v Brně před cca 8 lety, kdy jsem byl osobně u zrodu sprintů na jedné odlehlé komunikaci. I tehdy byly novinové zprávy a televizní reportáže o tom, jak ilegální závodníci ohrožují Brno apod. Bylo to tehdy moje první setkání s investigativní žurnalistikou, která ovšem měla pramálo společného s realitou (novináři si dokonce vymysleli fiktivní příběh o těhotné ženě, která byla vytlačena ze silnice apod.). Tím se nechci zastávat oragnizátorů ani účastníků, ale chci jen upozornit, že skutečnost je možná úplně jiná, než se může zdát (ale nevím, nikdy jsem tam nebyl).
myslis ty odlehly silnice ktery vedou k velký ceně a v noci na nich nejezdi ale vubec nikdo

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Takeshi píše:
Ivan píše:Podobná situace byla v Brně před cca 8 lety, kdy jsem byl osobně u zrodu sprintů na jedné odlehlé komunikaci. I tehdy byly novinové zprávy a televizní reportáže o tom, jak ilegální závodníci ohrožují Brno apod. Bylo to tehdy moje první setkání s investigativní žurnalistikou, která ovšem měla pramálo společného s realitou (novináři si dokonce vymysleli fiktivní příběh o těhotné ženě, která byla vytlačena ze silnice apod.). Tím se nechci zastávat oragnizátorů ani účastníků, ale chci jen upozornit, že skutečnost je možná úplně jiná, než se může zdát (ale nevím, nikdy jsem tam nebyl).
myslis ty odlehly silnice ktery vedou k velký ceně a v noci na nich nejezdi ale vubec nikdo
Bylo to ve Slatině a za M-Palácem, u okruhu se také jezdívalo, ale toho jsem se účastnil asi jen jednou ;)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

To bylo nekdy v pocatcich TF ta reportaz tam jeste nekde je kdo bude hledat v brnenske sekci urcite najde 8)

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

deywis píše:kamarád od nás z klubu (příslušník) k tomu napsal toto:

"já vám to uvedu trošku na pravou míru.. šlo tam o to, že pár blbečků co se hlásí k TP si zorganizovaly tzv. Sprinty počernice, což je v mojim rajonu a konkrétně přesný místo je u průmyslový zóny, kde ve dne v noci jezdí kamiony do skladů.. mimo jiné je tam i bezpečnostní agentura co vozí prachy a co chvíly tam jezdí nějaký auto.. Poprvé sme tam jeli kvůli tomu že dementi neuměj parkovat a postavili to do vjezdu tý agentury.. všem sme tam řekli ať nedělaj bordel, negumujou, nepouštěj nesmyslně nahlas hudbu a bude klid.. všichni to odkejvaly a mi si jeli po svym... jenže jak je vidět na záběrech, tak to dutý hlavy nepochopily a začaly jezdit.. Ta ulice je dlouhá cca nějakejch 300 m a končí kolmou ulicí kde kamiony jezděj i 70 km/h, přičemž tam jeden z dementů nedal přednost nějaký paní co projížděla a málem jí sestřelil...

jinak z celý jejich přiblblý a trapný akce mě nejvíc dostal tak osmnácti letej pitomeček v tý bílý 350 Z která je na záběrech, kterej se nedokázal ani při parkování rozjet tak aby negumoval a potom jejich zbabělej úprk když sme tam přijely podruhý, což je taky na záběrech vidět:D

každopádně hrát si v Praze nebo kdekoliv jinde na Rychle a zběsile je bezcený a jediný co z toho může bejt je průser a špatná nálepka všem ostatním co se takovejch kokotin neúčastní.. Tzn. že pak i náš poklidnej sraz může někdo vyhodnotit jako rizikovej a bude tam bambilion uniformovanejch aby nás všechny kontrolovali jestli někomu nepískaj kola..."
mazec gramatika :D
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Obrázek
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

kdyztak bych mel o jednu zajem..

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

to neni moje auto, já mám stříbrnýho Opla :D
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

j3ykobim píše:
trochu jo, máká ve vedlejší vesnici a jezdí na srazy....., jestli máš zájem o ZTko, tak chce tušim 300tis.
o Zetko zájem nemám , ale má dost pěknou slečnu 8) 8) :?: :?:
QUATTRO 309 kW

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak v každém místě se najde trotl :lol:
Jinak ono většinou asi takové pipky letí na dementy, tak se není čemu divit :lol:

U nás taky jezdí takový dement ve stříbrném 350Z (a není sám)a nejlepé večer nebo v noci na kruhovém objezdu v Uhříněvsi, ale většinou když je mokro(jinak by to asi nedokázal nebo nevím, co ho k tomu vede a samozřejmě vedle sebe "blonďatý zázrak"), tak tam začne dělat "drifety" a už to párkát málem nevzladl a vzal okraj objezdu (škoda, snad to brzo nastane) tam je to obydlená oblast, dost rodin s dětma a když tam začne kravit, tak je to "super" policajti vždy pak přijedou a samozřejmě pozdě jako vždy (to mají asi ani ne kilometr k tomu "kruháči").
Docela bych se nedivil, kdyby si někdy někdo na něj počkal a šel si to s ním vřídit, já sám osobně bych mu dal matematický kvíz a myslím, že by dva týdny asi žral brčkem :lol:
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

tak ta reportaz je klasika, prijde mi jako by meli vsichni ty idioti reportéři stejny prirucky na to jaky pouzivat fraze, slovni spojeni atd a cim dementnejsi tim lepsi... Hlavni je aby to divakovi co nejvic zacloumalo emocema. Fakticka hodnota naprosto nulova. Tak mozna pet procent faktu co se reknou ve zpravach (v uplne vsech mainstreamovych medii na svete, to je na tom to nejsmutnejsi, ze to neni jen o nasi republice) je pravda, zbytek jsou bud lzi totalne vymysleny na zeleny louce, nebo postaveny na nejakym realnym zaklade, kterej pak posunou uplne nekam jinam, kam se jim hodi. Kazdopadne lituju lidi, ktery jeste v dnesni dobe sledujou "zpravy" jakejcholiv mainstreamovejch medii a berou z nich cokoliv vazne... Nejsou to totiz zpravy, ale zabavní pořad, to je celý... a jeste k tomu hodne trapnej... Asi pred rokem jsem mel moznost videt zblizka takovou klasickou reportaz na TV nova. Klasickej srdcervouci pribeh o podnikateli, ktery nekoho oblozil a tem lidem prakticky znicil zivot :lol: Ten podnikatel byl muj bracha, takze realnou situaci jsem znal naprosto dokonale a to co jsem videl ve zpravach nekonecnekrat predcilo moje predstavy o tom co jsou schopny si vymyslet a kam az se svejma lzima jit... Nemaj ani kapku svedomi, je jim jedno koho tim poskodej. A to televizi tak 10 let uz nesleduju fakt vubec a to prave z tech duvodu ze to je jen ztrata casu, ale to co jsem pochopil pri tyhle reportazi o mym bratrovi fakt exponencialne predcilo muj uz tak dost nehezkej pohled na novinařinu. Lidi proberte se, nema to opravdu nejmensi smysl sledovat tyhle zpravy.. A nejhorsi na tom je, ze nejakej zkreslenej pohled verejnosti na nas co mame radi auta je naprosta sranda proti tomu vsemu, co s vasim mozkem tyhle media delaj dlouhodobe...
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

hele asi tak nejak.. nova stratila vsechnu uroven... prima se pridala.. ted uz sleduji jen CT24.. sem zvedavej co pak :(

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

crocjirka píše:hele asi tak nejak.. nova stratila vsechnu uroven... prima se pridala.. ted uz sleduji jen CT24.. sem zvedavej co pak :(
hele nechci ti kazit iluze, ale na zadny televizi, ktera zacina pismeny ČT se objektivity nedockas. Naopak je to mozna jeste nebezpecnejsi. Kdo ma ason nejaky IQ, tak na ty nove, prime atd je ten stav naprosto do oci bijici a vidi o co jde. Ale CT si hraje na seriozni televizi a tak ji spustu lidi zere, ze seriozni opravdu je. Ale fakt neni. Je to jen politicky nastroj k nenapadny propagande. Ani tam se v zadnym pripade nedozvis treba o tom, ze co se nekomu muze zdat jako scifi je davno realita. Budou ti tam cpat kraviny ktery ti k nicemu nejsou, ale o vecech jako ze treba v cr je davno platnej zakon narizujici vsem poskytovatelum telekomikacnich sluzeb uchovavat nevim po jakou dobu desitky udaju o kazdym svym klientovi (v praxi to znamena ze kdyz policajti z jakyhokoliv duvodu chtej nebo potrebujou, tak si vyzadaj o komkoliv tomhle state informace o jakymkoliv jeho hovoru, sms, emailu, navstiveny strance na netu atd. EDIT: jo a hlavně polohu telefonu i kdyz nema GPS, tak podle krizeni signalu z okolnich vysilaci s presnosti cca desitek metru a myslim ze to musej uchovavat dva roky a dohromady je to myslim asi 70 parametru, ktery se ukladaj i takovy, ktery by vas nikdy nenapadly ze se vubec daj nejak vysledovat)... Jestli chces, tak pod slovy "data retention" toho na netu prave v tech "vedlejsich" mediich najdes docela hafo... Jen takovej jeden priklad, to v cem zijem a kam to smeruje (a jeste jakym tempem) je milionkrat horsi, nez ma vetsina z nas vubec predstavu.. Rekl bych ze treba konkretne tenhle zakon uz by mohlo ze zidle zvednout vic lidi, kdyby o tom vedeli. BTW. nevim jestli je presumpce neviny zakotvena v ustave, ale jestli jo, tak je to jednoznacne prostiustavni zakon, protoze co jinyho je presumce viny, nez tohle, co se tyka kazdyho, kdo pouziva jakoukoliv telekomunikaci, takze kazdyho :) A to je prave ucel tech medii, vyvolavat paniku tam kde je uplne mimo a tim odvadet pozornost od veci, ktery by se meli fakt resit.... Prvni media co me napadaj, ktery ti o takovejch vecech reknou, jsou http://www.parlamentnilisty.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; , nebo http://www.blisty.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; kdybys mel zajem 8)
Naposledy upravil(a) NeviM dne 11 lis 2012 00:07, celkem upraveno 1 x.

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

parlamentni listy uz ctu davno... ale tak nerekl jsem ze CT je cista.. ale zpravy maj aspon trosku nejakou urovnen.. obsah informaci bych nehodnotil.. vzdy zalezi kdo se ceho ujme :)

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

crocjirka píše:parlamentni listy uz ctu davno... ale tak nerekl jsem ze CT je cista.. ale zpravy maj aspon trosku nejakou urovnen.. obsah informaci bych nehodnotil.. vzdy zalezi kdo se ceho ujme :)
jj souhlas, to jsem prakticky napsal, ze aspon ta uroven tam nejaka je, ale prave zas na druhou stranu mi to prijde nebezpecny v tom, ze pak tomu lidi verej prsto ze ten informacni obsah je dost podobnej tem srackam z novy atd. 8)

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

Já osobně zprávy odmítám sledovat, už jen z toho důvodu, že jejich obsah je o hovně, popř se omílá x měsíců jedna věc, ze ktery je celej národ na větvi.
Obzvlášť teď se Prima s Novou předhání v demenci v UL, kde znamym co je ředitel ZŠ, nastěhovali do tělocvičny cigany a smažky, ktery si rozkradli vlastni barak na železo a vesele v tom pokračuji i u něj v tělocvičně. O tom naše media nějak rada mlčí a řeší píčoviny typu, kde si ty lidi budou moct vesele dal fetovat...
Abych nebyl OT, tady v UL si vesele frajírci jezděj drifety vesele na kruháči v centru non stop každou noc a nikdo to neřeší
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

SubTera

Příspěvek od SubTera »

NeviM píše:Klasickej srdcervouci pribeh o podnikateli, ktery nekoho oblozil a tem lidem prakticky znicil zivot :lol: Ten podnikatel byl muj bracha, takze realnou situaci jsem znal naprosto dokonale
Takze si to vsichni v diskusi na webu CRD vymysleli, jo? Aha :lol:
Jedna vec je prekrucovat informace, druha vec je podat je tak, aby to lidi zaujmulo. Myslim, ze obvykle se media v pribezich lidi ridi tim druhym

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

NeviM píše:tak ta reportaz je klasika, prijde mi jako by meli vsichni ty idioti reportéři stejny prirucky na to jaky pouzivat fraze, slovni spojeni atd a cim dementnejsi tim lepsi... Hlavni je aby to divakovi co nejvic zacloumalo emocema. Fakticka hodnota naprosto nulova. Tak mozna pet procent faktu co se reknou ve zpravach (v uplne vsech mainstreamovych medii na svete, to je na tom to nejsmutnejsi, ze to neni jen o nasi republice) je pravda, zbytek jsou bud lzi totalne vymysleny na zeleny louce, nebo postaveny na nejakym realnym zaklade, kterej pak posunou uplne nekam jinam, kam se jim hodi. Kazdopadne lituju lidi, ktery jeste v dnesni dobe sledujou "zpravy" jakejcholiv mainstreamovejch medii a berou z nich cokoliv vazne... Nejsou to totiz zpravy, ale zabavní pořad, to je celý... a jeste k tomu hodne trapnej... Asi pred rokem jsem mel moznost videt zblizka takovou klasickou reportaz na TV nova. Klasickej srdcervouci pribeh o podnikateli, ktery nekoho oblozil a tem lidem prakticky znicil zivot :lol: Ten podnikatel byl muj bracha, takze realnou situaci jsem znal naprosto dokonale a to co jsem videl ve zpravach nekonecnekrat predcilo moje predstavy o tom co jsou schopny si vymyslet a kam az se svejma lzima jit... Nemaj ani kapku svedomi, je jim jedno koho tim poskodej. A to televizi tak 10 let uz nesleduju fakt vubec a to prave z tech duvodu ze to je jen ztrata casu, ale to co jsem pochopil pri tyhle reportazi o mym bratrovi fakt exponencialne predcilo muj uz tak dost nehezkej pohled na novinařinu. Lidi proberte se, nema to opravdu nejmensi smysl sledovat tyhle zpravy.. A nejhorsi na tom je, ze nejakej zkreslenej pohled verejnosti na nas co mame radi auta je naprosta sranda proti tomu vsemu, co s vasim mozkem tyhle media delaj dlouhodobe...
amen, nicméně můžu ti říct, že spokojenější život budeš žít jako ovce, co všemu věří než když se dozvídáš hafo dalších info a jenom tě sere, co se tady všechno kolem tebe a na tebe děje....
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

SubTera píše: Takze si to vsichni v diskusi na webu CRD vymysleli, jo? Aha :lol:
Jedna vec je prekrucovat informace, druha vec je podat je tak, aby to lidi zaujmulo. Myslim, ze obvykle se media v pribezich lidi ridi tim druhym
jako nevim jestli mam na tohle vubec reagovat, jestli to ma nejakej smysl, ale tak treba jo... Co konkretne si jako mel kdo vymejslet? Nebo co jsi tim chtel jako rict? fakt nechapu... tys to tam cetl cely? jestli jo a presto jsi to nepochopil, tak je mi te lito, ale neumim ti pomoct, ale spis si myslim, zes to tam cetl nekdy treba pred rokem, jeste pred tim, nez tam byla cela situace realne popsana od lidi, ktery byli u toho :wink: a v tom pripade mi je te taky lito, jestli si na veci delas nazory na zaklade verze jedne ze stran a ne na zaklade posuzovani prokazatelnejch faktu a u neprokazatelnejch veci az po ziskani vsech moznech informaci od obou stran a v případe jejich nedostatku si konecnej nazor proste nedelat a nesoudit. Jestli to takhle fakt máš, tak jsi naprosto ukázkovej příklad krásně vychovaný ovce s prakticky nefunkčním rozumem, naším úžasným systémem v čele se svým nejmocnějším nástrojem na vyplachování mozků, což jsou media :roll: a presne kvuli takovejm jsme v ty prdeli v ktery jsme a bohuzel vas je porad vic nez aby se to dalo i pres vas zvladnout nejak obratit konecne spravnym smerem... smutny :cry:
Naposledy upravil(a) NeviM dne 11 lis 2012 01:24, celkem upraveno 1 x.

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Rudi píše:
amen, nicméně můžu ti říct, že spokojenější život budeš žít jako ovce, co všemu věří než když se dozvídáš hafo dalších info a jenom tě sere, co se tady všechno kolem tebe a na tebe děje....
jasny, ale jen do ty doby, nez se te zacnou tyhle veci osobne tykat, az ti policie nebo podobny organy prevratej jen tak z pleziru zivot totalne naruby, jen proto, ze zrovna chtej a proto, ze muzou cokoliv. Zarucuju Ti, ze pak prestanes mit tyhle sobecky nazory a zacnes taky premejslet trochu jinak 8) dalsi vec je, ze kdybys byl trochu vic informovanej, tak ti dochazi, ze uz nebude trvat dlouho a zivot naruby budem mit presne diky temhle vecem prevracenej uplne vsichni...

SubTera

Příspěvek od SubTera »

NevimM: hele, ty odborniku pres "vlastnosti" a "pridavny jmena", ptal jsem se te pouze, jestli si to vymysleli a to s jistou pochybnosti, jelikoz informace nejsou jen na CRD a CRD zaroven neni Nova...ale ty zatim jen kopes kolem sebe (chapu, pribuzenstvo) zatimco vymejslis seznam pridavnych jmen, kterymi me popises. Tak jdi do prdele :mavani:

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

SubTera: ty vole tak sorry, ale divis se mi? kdyby ses nejak normalne zeptal, ale prave ta "jista pochybnost" me samozrejme vytaci. Si zkus predstavit kolik lidi se me na to ptalo a kolika lidem jsem musel vysvetlova, ze kdyz mu ta pani zapomene dat tri ctvrte milionu za barak kterej si nechala postavit a pak spunktuje takovou nehoraznost a kope vsude kolem sebe za pomoci zasrany novy a klientu, ktery v ty reportazi mluvili uplne o jinym staviteli (to je prave to vtipny, jak je to sestrihany ze to naprosto jasne vypada ze mluvej o nem) atd, no tam v ty diskusi je to celkem pekne vysvetleny vsechno, staci si to procist a nesoudit podle jedny strany... Hele voe ja nerikam, ze si myslim, ze bracha dela vsechno dobre atd. ale rozhodne neni a nikdy nebyl zadnej podvodnik a realita je opravdu nekde uplne jinde, v tomhle pripade mi ho je fakt lito, pac aniz by mel nejakou takovou povinnost, tak se nabidl s pomoci a misto vdeku mu byla vrazena dyka do zad :roll: tak sorry voe, jestli sem se te dotkl, ale snad me trochu chapes, ze v takovy veci staci malo k mymu vypruzeni :wink:

SubTera

Příspěvek od SubTera »

NeviM: ocenuju, ze jsi to ted podal takhle a chapu, ze neni prijemny psat to znova - jen jsem to z prvniho postu pochopil tak, ze on nic, on muzikant. Brachu neznam a jako divak, ctenar atp. jsem jen v pozici, kdy si muzu rict, ze na kazdym sprochu pravdy trochu - viz reportaz o nejakych zavodech, z velky casti je zcela jiste zkreslena (Krimizpravy byvaji echt dojak, aby to lidi zaujalo, at jde o vrazdu ci cokoliv jinyho), ale urcite nevznikla samosebou a pro me ma informativni hovnotu v tom, ze se nekde asi neco deje/delo a neni to tak uplne v poradku. A pokud o tom chci vedet vic, pak mam internet, kde si prectu, co na to zucastneny osoby. Tim jsem chtel rict, ze je mi uplne jasny, ze to, co se o brachovi odvysilalo je sestrihany tak, aby to bylo dojemny, predevsim jednostranny (divak musi mit po konci reportaze uplne jasno, kdo je padouch a kdo je chudak), ale jak jsi rekl, svatousek asi neni. Nicmene, kam se hrabe na H-System :lol:

Odpovědět

Zpět na „Pokec“