resenipokut.cz ?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
kentoya

Re: resenipokut.cz ?

Příspěvek od kentoya »

právě že pro ty co jezdí normálně je to důležitý
pokud prasím, prasím tam kde policajti nejsou a nebudou
když jezdím normálně a podle předpisů, tak se mi většinou stane, že mě zastaví policajt skrz pičovinu, překročená rychlost o dva kilometry, prasklá žárovka, když mi magor na dálnici odstřelil sklo, tak mě hned ve městě stavěli a už chtěli pokutovat, když mi přes noc vykradli auto a já ráno musel jet nevšimnul jsem, si že mi kurvy ukradli aji dálničku, a věř čemu chceš stavěli mě, hned jak jsem vjel na dálnici atd atd
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Kein

Příspěvek od Kein »

Já jsem si tedy slíbil, že se do téhle onanine, která se tu vede s místníma orgánama nebudu už dále vměšovat, ale nedá mi to neupozornit na názor co tady rozšiřují "ti hodní a morální" a to konkrétně ve smyslu:
"Když poruší zákon občan, je to zlé, když to samé udělá úřad, který sám vyžaduje dodržování toho samého zákona po ostatních, tak přece o nic nejde a "stává se to" a musíme to přijmout "tak, jak, to je" a nebudueme kvůli toho přece brečet. A jakákoliv obrana proti takovému postupu úřadů je brána jako cosi nechutného a drzého"

- Ať si obraz o této zvrácené logice uvažování vytvoří každý sám.

Že potom orgán nechápe k čemu je organizace typu resenipokut.cz přínosná pro "normální lidi" tomu se nedivím, protože sám policajt většinou neví co zákon je a co má představovat. Policajtům je totiž vtloukáno do palic, pouze to, že se musí zákon dodržovat, přemýšlet nad ním se už nevyžaduje, je to totiž nechtěná přítěž, která by navíc mohla negativně ovlivnit konkrétní kasičku na pokuty. Zákon je pro ně zkrátka "ten štos popsaných papírů, co se musí naučit". S takovýmto orgánem se pak nemá cenu hádat, a už vůbec ne u silniční prohlídky. Proto pokud se nám stane, že nám orgán chce dát pokutu, v zájmu společenského pořádku (samozřejmě), s kterou nesouhlasíme, tak platí pravidlo, že se s policistou zásadně nebavíme. Dáme mu doklady, nic nepodepisujeme, pokud tak neučinil, tak ho ještě necháme zarecitovat nějaké paragrafy a jedeme dál, zbytek pak řešíme s příslušnou organizací, nebo sami.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

Dneska v noci na dalnici bez znamky, stal jsem u benzinky, prisel policajt. Slusne jsem pozdravil, on ze kde mam znamku, tak jsem mu rekl ze jedu kousek, sypal si popel na hlavu atd, proste maximalni slusnost.... Jeho reakce ? 2k pokuta, buzerace jak me tak pritelkyne, takze FUCK OFF, spravni rizeni a resenipokut.cz ma dalsiho klienta 8)
Samozrejme ty kurvy, kdyz uz museli vypisovat papir pro spravni rizeni, tak zacli buzerovat kvuli kol, gum atd atd(pry ze kdyz mam gumy do A, tak kdybych nekomu prejel nohu, tak mu ji amptuju :lol: ) dokonce na me zkouseli vytahnout, ze mi zabavi auto, kdyz na miste neslozim kauci 50k.... Ja byl slusny, oni takhle....
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

A proč jezdíš na dálnici bez známky?
Kdyby tě chytla celní správa, tak bys dostal flastr jako hovado a to auto by ti zabavili, ani bys nemuk. Z toho by tě nevysekalo ani "resenipokut.cz" :lol:
Autoservis
Autodíly
STK + EM

Bobek

Příspěvek od Bobek »

Funguje to i na nedodržování bezpečnostních přestávek?

Btw v kterých zemích EU tohle ještě platí?

LM: Já si koupil včera dálniční na 10 dní, SPZ do ní nenapsal (a stejně jde smazat) a dnes známku prodal za 2 stovky :lol:
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw

LiberaleMiguel

TomasUL: však todle na mě zkoušeli, ale když nemají důvodné podezření, že bych se vyhýbal správnímu řízení, tak mi ho zabavit nemůžou a na todle jsem to taky uhrál :-)
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

jajiN

Příspěvek od jajiN »

Bobek: Funguje pouze na osobní vozy (do 3,5t) a motorky. Kde všude funguje, pouze u nás, protože přestupky se řeší v dané zemi podle daných zákonů a ty nejsou stejné v každé zemi. Nyní je služba již spustěna i na Slovensku 8)

Bobek

Příspěvek od Bobek »

Škoda, že to nefunguje nad 3,5 :cry:
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Minulý týden jsem platil 500 Kč, protože jsem jel na pražském okruhu 64 místo 50. Připadne Vám to normální? Kdyby měřili rychlost před školou nebo někde jinde kde hrozí reálné riziko, ale tady... :(

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

IVAN: o tom presne mluvim, za tohle bych fackoval, presne tyhle pripady, je to jen buzerace lidi.... bezucelova 50tka a kasicka pro mesto... hnus...

viz tohle.... tady je 60tka taky..... mrdky...

Obrázek
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

LiberaleMiguel

Vsak aji vcera, v jednom miste byla zuzena dalnice do jednoho ruhu, tak tam dycky dodrzuju omezenou rychlost, ale pak zuzeni skoncilo, uplne novy asfalt, pruhy udelane, proste nadherny kus dalnice, zadne kuzely u krajnic, proste NIC a bylo tam omezeni na 100km/h dalsich asi 15kg. A ano, aji pri kazdem sjezdu byla znacka znovu omezujici na 100km/h. PROC ?!
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

Tak ja vzdy, kdyz jsem se choval slusne, tak se me zeptali na to co se jim nezdalo a ac se jim, treba nelibily okna apod. tak me vzdycky rekli, ze to vyresime domluvou a nazdar... :)

Asi mel pan nejaky odpor k Hjonde, kdyz se tak s tebou bavil. spek

gizmi

Příspěvek od gizmi »

LiberaleMiguel: :lol: ty jsi dobrej magor.. ztuzenej vrak bez dalnicky a jeste prudi s tim, ze je to v poradku :lol:

Jinak ja pred 4 dny kupoval 10denni znamku za 150,- od podobneho strelce, co ji nevyplnil.. Kazdopadne ja si ji vypsal :lol:

Lukinho: jak pises, tak u me to same - spis bych rekl, ze kolega se nechoval jak pise :o)))) To jsou ty tuzeri :)

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

po vejplatě do toho jdu.... :) jen pro klid duše, neprasím, pravidla v zasadě dodržuju ale obcas se muze stat cokoliv... 8)
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

TomasUL píše:A proč jezdíš na dálnici bez známky?
Kdyby tě chytla celní správa, tak bys dostal flastr jako hovado a to auto by ti zabavili, ani bys nemuk. Z toho by tě nevysekalo ani "resenipokut.cz" :lol:
hmm zajimavé, já to měl za litr :lol:

LiberaleMiguel

Ja nerikam, ze je v poradku jezdit bez znamky po dalnici, ale davat za to dva tisice ? Buzerovat pritelkyni a pindat hovna o amputaci nohy kvuli uzkym gumam ? Tak to at jdou do prdele ;-) K policajtum se dycky chovam slusne a s urcitou davkou respektu, ale jenom k policajtum, ne ke kryplum
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

a proč vůbec buzerovali přitelkyni, počítám že byla spoljezdec ne?

LiberaleMiguel

Ano. Jo a na me vytahli, ze s ridicakem vracenym pred par mesici bych snad vubec nemel jezdit nebo co
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

gizmi

Příspěvek od gizmi »

papiry v cistirne? AAAAHA...tak to uz muzes mlcet, dovedu si predstavit, jak jsi se choval "slusne" :D Podobnych jsem potkal uz mraky :lol: Jen nechapu, proc si tobe podobny kupuji napadne hujdy, jezdi dal jak prasata, bez dalnicky (a jeste si mysli, ze je to v poradku)?? Fakt nechapu. Jsem typ cloveka, co ma rad svuj klid a tobe podobny proste nikdy nepochopim.

LiberaleMiguel

Vsak rikam, ze jsem byl slusny, ale kdyz se po me zacli bezduvodne vozit kvuli hoven, tak si mam nechat srat na hlavu ? Jsi upad ne :?
mimochodem aji pritelkyne z pocatku rikala, at zaplatim co mi daji a cajk, ale pak sama otocila o 180° kdyz videla jak se ke me chovaji ;-)
Naposledy upravil(a) LiberaleMiguel dne 29 črc 2013 20:09, celkem upraveno 1 x.
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

Dacan píše:
Tak máte asi hodný celníky. U nás v sudetech to střihaj hlava nehlava. :lol:
Autoservis
Autodíly
STK + EM

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

TomasiULe: u nas ne to je zajímavý 8) 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

TomasUL píše:
Dacan píše:
Tak máte asi hodný celníky. U nás v sudetech to střihaj hlava nehlava. :lol:
to chytaj asi od Helmutů vedle :D

JOE_Cik píše:po vejplatě do toho jdu.... :) jen pro klid duše, neprasím, pravidla v zasadě dodržuju ale obcas se muze stat cokoliv... 8)
já vyčkávám, sem spíš zvědavej na reálný zkušenosti vás, nakdákat umí každej cokoliv a pak skutek utekl...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

BIGPAPA: Měl jsem tu čest. 2x mě zastavili. Naštěstí nic. Ale kamarádi dopadli mnohem hůř. A velký prachy bokem do kapsy jim taky nevadí. Na to, že je měli komplet zrušit a na jaký prachy si dřív přišli přes cla atd, se divim, že vůbec vystrkujou rohy. U nás v UL jim jdou třeba na účet veškerý pokuty, který ti dá PČR.
Autoservis
Autodíly
STK + EM

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Miguel: když máš prostě jednou záznam, tak jsi "zmrd" a nikdo se k Tobě nebude chovat slušně, protože při každym KOčku to vyskočí, co máš napsáno v rodokmenu :)
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

Rudi : uvidime... naposled sem dostal pokutu v unoru 2011 za pasy... :-D od ty doby sem najel cca 150tis s jednou kontrolou a jednim buzerovanim od policajta a to na soukromym pozemku že sem na pumpě nechal otevřeny a nastartovany auto.....ale jak rikam : pro klid duše a ze nebudu muset hlidat jeslti jedu 90 nebo 110 a hlavne ty pasy... :-D
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

LiberaleMiguel

Globus: není třeba mě ani lustrovat, to mám napsané přímo v řidičáku 8) a když mě stavěli policajti před dvěma týdny, tak akorát pochválili auto, zeptali se jak se sedí v sedačkách a pořáli hezký den
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

uka 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

LiberaleMiguel

Nemám to jak vyfotit(mobil to nezvládne a nic jiného nemám) ale prostě mám řidičák na podmínku a zepředu pod fotkou je vytištěno ZK 19.11.2014 - až mi podmínka skončí, tak si můžu zažádat o nový kde to nebude 8)
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

T.i.m.u.r
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T.i.m.u.r »

Souhlas s gizmim "logiku" typu: "Už jednou mi sebrali papíry, tak teď pojedu po dálnici bez známky a budu dělat že to je v pohodě" teda taky moc nechápu,... :?
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm

(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz

Odpovědět

Zpět na „Pokec“