i kdyby nebyl, tak jak rikam, i rpesto ze se to nebude dat pouzit jako dukaz, soud k tomu muze prihlednout (a ve vetsine pripadu samozrejme prihledne, nejde prehlednout nahravku jasne dokazujici nejake chovani).LiberaleMiguel2 píše:Dacan měl asi na mysli nahrávání ředitele TS na diktafon, to už úředník není, ne ?
resenipokut.cz ?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: resenipokut.cz ?
už nemám hnujdaj...
Řešení pokut je určitě bezva věc, ale možná by stačilo kdyby jeden nejezdil jak pičus a nemuset by se bát pokuty. A pokud někdo nějakou pokutu schytá, tak by jí měl přijmout a ne se z toho snažit vykrouti, to pak jen nahrává tvrzení že vychcánkové se pomocí peněz dostanou ze všeho, jako na balkáně. A teď do mě 

Na tom taky něco je. . . ikdyž, někdy je to prostě smůla
Smůla to je každopádně
Ale nechápu, co jsi tím chtěl říct, leda že by jsi jel dle předpisu, ale pán policista by se špatně vyspal, to pak smůla je.
Dostal jsem jednou pokutu za pas, podruhé jsem ji měl taky dostat za to samé a proč bych se měl tomu bránit, byla to má hloupost.
Takže zaplatím, poděkují a odjedu

Ale nechápu, co jsi tím chtěl říct, leda že by jsi jel dle předpisu, ale pán policista by se špatně vyspal, to pak smůla je.
Dostal jsem jednou pokutu za pas, podruhé jsem ji měl taky dostat za to samé a proč bych se měl tomu bránit, byla to má hloupost.
Takže zaplatím, poděkují a odjedu

Řidič
Můj názor je ten, že když se někdo chce svézt rychle nad rámec pravidel, měl by tak dělat na silnicích kde policajty nepotkáš jak je rok dlouhej a ne kravit ve městě kde je milion radarů. Navíc tam diametrálně roste riziko nehody nebo to, že někoho sejmeš takže kravit ve městě muže jen imbecil. Na okresce v lese sejmeš max sebe nebo kanceblázen píše:Na tom taky něco je. . . ikdyž, někdy je to prostě smůla

"Když dostaneš pokutu, měl bys jí přijmout"
Hmm, to je divný. Já si vždycky myslel, že přijmout za něco trest, by měl člověk jen, pokud něco skutečně spáchá. Asi mám jiný morální kredit.
Hmm, to je divný. Já si vždycky myslel, že přijmout za něco trest, by měl člověk jen, pokud něco skutečně spáchá. Asi mám jiný morální kredit.

http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
- LiberaleMiguel2
Laconi má pravdu. Oni totiž policajti jsou dycky féroví, nikdy nestojí na místech, kde je nesmyslné omezení rychlosti, atd atd 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
resenipokut je pro me ochrana proti buzeraci, ktera dnes a denne probiha ze strany PČR i mestapa
je podivny, jak tady vsichni stahujou ocas a plati a plati, kolikrat i zbytecne (pokud by sli do spravka, nebyl by proti nim jediny dukaz), zajimave, ze na zapade, kam tady vetsina fora tak vzhlizi (myslim tim treba nemecko) se jen minimum pokut vyresi na miste, vsechno jde do spravka, lide jsou tam zvykli se branit... Tady porad pretrvava "ber pokutu a nemel", uz tu komousi nevladnou, tak se proberte... Uz vam za to, ze to chcete probrat ve spravnim za pritomnosti pravnika nikdo hlavu neukousne (krome lidi co tvrdi, ze to mas zapltit na miste a nechat byt, ale taci nam vsem muzou byt u zadku)...
nejde o to vysekat se ze vseho, jde o to se branit tak, jak mi dovoluje zakon - nebejt ovce, otloukanek statniho molochu
a vasimi slovy, ted do me...

je podivny, jak tady vsichni stahujou ocas a plati a plati, kolikrat i zbytecne (pokud by sli do spravka, nebyl by proti nim jediny dukaz), zajimave, ze na zapade, kam tady vetsina fora tak vzhlizi (myslim tim treba nemecko) se jen minimum pokut vyresi na miste, vsechno jde do spravka, lide jsou tam zvykli se branit... Tady porad pretrvava "ber pokutu a nemel", uz tu komousi nevladnou, tak se proberte... Uz vam za to, ze to chcete probrat ve spravnim za pritomnosti pravnika nikdo hlavu neukousne (krome lidi co tvrdi, ze to mas zapltit na miste a nechat byt, ale taci nam vsem muzou byt u zadku)...
nejde o to vysekat se ze vseho, jde o to se branit tak, jak mi dovoluje zakon - nebejt ovce, otloukanek statniho molochu

a vasimi slovy, ted do me...
už nemám hnujdaj...
Divny, ze bydlim ve stejnym meste jako ty, a za posledni 2 roky jsem je nikdy nevidel stat na jinym nez pravidelnym miste.LiberaleMiguel2 píše:Laconi má pravdu. Oni totiž policajti jsou dycky féroví, nikdy nestojí na místech, kde je nesmyslné omezení rychlosti, atd atd

Chovam se k nim slusne a to same i oni ke me a nikdy nebyl problem...
- LiberaleMiguel2
a to na těch místěch němůžou stát pravidelně ? Třeba na začátku Rudné jak je u Shellky 50 ?Lukinho píše:Divny, ze bydlim ve stejnym meste jako ty, a za posledni 2 roky jsem je nikdy nevidel stat na jinym nez pravidelnym miste.LiberaleMiguel2 píše:Laconi má pravdu. Oni totiž policajti jsou dycky féroví, nikdy nestojí na místech, kde je nesmyslné omezení rychlosti, atd atd![]()
Chovam se k nim slusne a to same i oni ke me a nikdy nebyl problem...
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
neberte tohle jako rýpání, ale vážně mě zajímá kolik asi najezdíte ročně, kolikrát vás hlídka zastaví a kolikrát z toho dostanete pokutu.
Já najedu přibližně 24tis km ročně, z toho mě někdo zastaví asi 3x ročně. Na pokutách jsem za 4 roky co řidičák mám zaplatil asi 2200kč(1000kč pásy,1000kč jizda po dalnici bez známky,200kč jizda bez dokladů). To tak málo najezdím nebo jsou u nás na zlínsku policajti co nebuzerujou?
Já najedu přibližně 24tis km ročně, z toho mě někdo zastaví asi 3x ročně. Na pokutách jsem za 4 roky co řidičák mám zaplatil asi 2200kč(1000kč pásy,1000kč jizda po dalnici bez známky,200kč jizda bez dokladů). To tak málo najezdím nebo jsou u nás na zlínsku policajti co nebuzerujou?
jezdim taky jen ais 24k rocne... Na pokutach sem nezaplatil jeste skoro nic (jednou me namerili 65 v obci a bylo to za petikilo), presto resenipokut.cz mam
Prevence... Proste nikdy nevis kdy narazis na nekoho, kdo si to potrebuje poradne vybit... Vetsinou se s policajtem jen domluvim, i kdyz vim, ze neco neni na 100% v poradku... Na druhou stranu kdyby s nim domluva nebyla, byl bych porad v klidu, nestresoval se... Dava to cloveku klid na dusi... I presto ze jezdim primerene opatrne, rozumne dodrzuji predpisy a jednam tak abych neohrozoval ani neomezoval okolni ucastniky provozu... Vyhozeny penize to podle me nejsou... Je to stejny jako mam pojisteni na blbost az nekomu nechtene neco rozbiju nebo povinny ruceni az nekoho nechtene naborim...

už nemám hnujdaj...
Mě by taky zajímalo jak to pánové děláte, vždycky když mě zastaví stáťnáci tak ať je to sebevětší vocas tak se všechno vyřeší v klidu bez pokut. Pokud máte potřebu z nasrání, jen protože vás zastavili se do nich hned opřít tak se nedivte, že vám to vrátí.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů

No najezdím 40-50tis ročně, jezdím sem tam do brna, sem tam do prahy a pravidelně trasu Ostrava - Opava - (skoro) Krnov tam a zpět a kdo tudy jezdí tak ví, že mezi opavou a Ostravou je pár vesnici (nove Sedlice atd) kde prostě je dvouproudovka, vesnice má snad 500 metrů a jeden semafor kde je skoro přád zelená. PČR často stojí na konci, za posledním barákem za zdí a vždycky jen vykoukne a zastaví auto, které na začátku vesnice změřila hlídka která stoji v křoví. V obci je 50km/h. O tom ať si každý udělá obrázek sám. Vždycky jedu bez plynu a nechám auto prostě dojet nebo trošku brzdím, zastavili mě už třikrát. Ale hlavně jsem student a parkuju v centru Ostravy, kde jsou veškere parkovací místa pro držitele R karet - na kterou nemám nárok - tak abych jim nebral místa, stojím v uličce kde nikdo nechodí na chodníku. Pokutu dostanu tak jednou dvakrát za týden - ano, chodí tam pouze pčr. Nestojím tam sám, ulice je lná a pčr lístečky rozdává jako na běžícím pásu.
To je důvod, proč mám resenipokut.cz ja (jeste teda kvuli foliim na skle)

To je důvod, proč mám resenipokut.cz ja (jeste teda kvuli foliim na skle)

- LiberaleMiguel2
Já se snažil domluvit slušně a oni začali buzerovat kvůli tuningu.... Je to tu celé popsané 

to jajin.já měl zato že reseni pokut neřeší technický stav vozidla do kterého podle mě patří i zatonované okna, nebo se pletu?
jajiN píše:No najezdím 40-50tis ročně, jezdím sem tam do brna, sem tam do prahy a pravidelně trasu Ostrava - Opava - (skoro) Krnov tam a zpět a kdo tudy jezdí tak ví, že mezi opavou a Ostravou je pár vesnici (nove Sedlice atd) kde prostě je dvouproudovka, vesnice má snad 500 metrů a jeden semafor kde je skoro přád zelená. PČR často stojí na konci, za posledním barákem za zdí a vždycky jen vykoukne a zastaví auto, které na začátku vesnice změřila hlídka která stoji v křoví. V obci je 50km/h. O tom ať si každý udělá obrázek sám. Vždycky jedu bez plynu a nechám auto prostě dojet nebo trošku brzdím, zastavili mě už třikrát. Ale hlavně jsem student a parkuju v centru Ostravy, kde jsou veškere parkovací místa pro držitele R karet - na kterou nemám nárok - tak abych jim nebral místa, stojím v uličce kde nikdo nechodí na chodníku. Pokutu dostanu tak jednou dvakrát za týden - ano, chodí tam pouze pčr. Nestojím tam sám, ulice je lná a pčr lístečky rozdává jako na běžícím pásu.
To je důvod, proč mám resenipokut.cz ja (jeste teda kvuli foliim na skle)![]()
Přesně na tom úseku Opava - Ostrava dělali u Komárova überzátah s HELIKOPTÉROU. Prej se tam konal nějaký hazard, či co.
http://www.novinky.cz/krimi/318561-poli ... ovani.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jo a mimchodem, zrovna nedávno mě tam málem vytlačila policejní dodávka, který to švihala přes dvojtou plnou. Měla zapnutý majáky, ale na můj vkus si to švihala až zbytečně moc rychle. Muselo to být někde ke dvoukilu. A už vůbec nevím proč měla za potřebí předjíždět přes proti směr, když tam jsou dva pruhy a lidi se jim celkem schopně vyhýbali z cesty...to by ale nesměli valit 180km/h, aby všichni stihli uhnout.
Naposledy upravil(a) Kein dne 11 lis 2013 22:55, celkem upraveno 2 x.
Kein ano, presne v tu dobu jsem tamad taky jel
Taky jsem se divil, byl tam vrtulnik, R36 a dalsim 5 policejnich hlidek. Asi nemaji co na praci.
Dacan: I na technický stav, proto to hodně použivají Ti co mají auto nějak upravene. Tady treba Miguel

Dacan: I na technický stav, proto to hodně použivají Ti co mají auto nějak upravene. Tady treba Miguel

No, radši ať nemají co na práci, než aby je zase napadlo stavět domino z civilních aut..Jak tomu říkají? "Zátaras?" 

docela vysmech, ani jeden z nich nikoho neohrozil ani neomezil, fakt desnej hazardKein píše: Přesně na tom úseku Opava - Ostrava dělali u Komárova überzátah s HELIKOPTÉROU. Prej se tam konal nějaký hazard, či co.
http://www.novinky.cz/krimi/318561-poli ... ovani.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jo a mimchodem, zrovna nedávno mě tam málem vytlačila policejní dodávka, který to švihala přes dvojtou plnou. Měla zapnutý majáky, ale na můj vkus si to švihala až zbytečně moc rychle. Muselo to být někde ke dvoukilu.

už nemám hnujdaj...
- LiberaleMiguel2
Ale todle co udělal ten v tom stříbrném na to jsem taky dost alergický. Co když to samé v ten samý okmažik napadne stejného idiota v protisměru ? Mě včera v noci po cestě z Mohelničáku v dlouhé táhle nepřehledné zatáčce předjel přes plnou nějaký ocas v pravém českém Supersportu(Octa kombi), jakmile se zařadil předemě, tak v protisměru kamion. Kdyby to udělal o 2s později, tak jsme po smrti oba 

ten stribrny prejel do druheho pruhu, jen prejel pres zebru (jinak receno do nej prejel o par metru driv)... nevidim an tom zadnej hazard, o to vic, kdyz vidis pred sebe a vidis cxo se pred tebou deje
nebyl to odbocovak, byl to regulerni druhy pruh...

už nemám hnujdaj...
- F.l.a.n.e.l.
Bych to téma přejmenoval. Z řešení pokut už tu zase aktivní český človíček řeší kdo má co na práci?jajiN píše: Asi nemaji co na praci.

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Já jezdím velmi často opavu směr jeseníky a vživotě jsem tam policii nepotkal. K tomu hazardu z videa. z vrtulníku kde je rozhled na kilometr cesty to jistě jako hazard nevypadá ale kdo ty místa zná a zná tamní podmínky ví, že to co je na videu třikrát normální není.
A stotožnuji se s ostatními. Vlastním řidičský průkaz asi 17let a na pokutách sem za tu dobu nezaplatil víc než 4000kč a z toho bylo 2500kč za nehodu. Já myslím, že kdo nemá v hlavě nasráno nemá problémy. Můj roční nájezd je cca 15000km
Nemyslím, že si tu může někdo stěžovat, podle předpisů nejezdí nikdo a kdo tvrdí že ano tak mu nevěřím. Takže když za něco někdo zaplatí, což se občas stane, považuju to za smůlu. A kdo platí pravidelně jako za to stání na chodníku, je vůl a může si za to sám. Místa v ostravě je většinou dost, jen nesmí být člověk zhnilý zajít něco pěšky.
A stotožnuji se s ostatními. Vlastním řidičský průkaz asi 17let a na pokutách sem za tu dobu nezaplatil víc než 4000kč a z toho bylo 2500kč za nehodu. Já myslím, že kdo nemá v hlavě nasráno nemá problémy. Můj roční nájezd je cca 15000km
Nemyslím, že si tu může někdo stěžovat, podle předpisů nejezdí nikdo a kdo tvrdí že ano tak mu nevěřím. Takže když za něco někdo zaplatí, což se občas stane, považuju to za smůlu. A kdo platí pravidelně jako za to stání na chodníku, je vůl a může si za to sám. Místa v ostravě je většinou dost, jen nesmí být člověk zhnilý zajít něco pěšky.
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řekl, že sis popletl úseky. Úsek o kterém je řeč, je OV-Poruba - Hrabyň - Komárov - Opava. Speciálně od Hrabyně na Komárov, až do Opavy, je to po přejetí jednoho kopce dokonale rovná čtyřproudovka, kde vidíš až do Opavy. Já bych ještě pochopil kdyby měřili v kopcích před a v Hrabyni (ovšem vrtulník nepochopím pro tyto účely nikdy), ale podle videa si vybrali právě ten nejpřehlednější úsek co tam je (domnívám se, že asi proto, že víc "nese").blázen píše:Já jezdím velmi často opavu směr jeseníky a vživotě jsem tam policii nepotkal. K tomu hazardu z videa. z vrtulníku kde je rozhled na kilometr cesty to jistě jako hazard nevypadá ale kdo ty místa zná a zná tamní podmínky ví, že to co je na videu třikrát normální není.
Pro ukázku - zde úsek, který si vybrali k měření "hazardu":
http://www.mapy.cz/#!q=opava%2520ostrav ... nghydpT5ON" onclick="window.open(this.href);return false;
Je náhoda to, že si vybrali k potírání "hazardu" ten nejrovnější, čtyř proudový, úsek z celé trasy Ostrava - Opava? Přitom pár kilometrů dále, je Velká Polom, s kurva nebezpečnou zatáčkou. Ta je kupříkladu vůbec nezajímala...
Jinak nevím jak ostatní, já vidím v tom, že policajti na cestách nejsou negativum. Podle toho co tady někteří píšete tak vám nevadí, že policajti na cestách fyzicky nejsou a chcete aby pokutovali cokoliv. Nu, já chci přesný opak - policajty na cestách fyzicky (ne kadiboudy s foťákem) a aby pokutovali jen přestupky, které někoho ohrožují. Co je pro bezpečnost dopravy přínosnější si rozeberte sami. Snad jen dodám, že kadibouda vám na pomoc v případě nehody nepřijde.
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Tady souhlas s bláznem...jezdím nějakých 10 let aktivně, ročně najedu kolem 30tis km a dostal jsem pouze 1x pokutu za rychlost (a to jezdim spíš pocitově než podle značek) a párkrát nějaký parkování apod., dohromady se vlezu do 5tis Kč i s velkou rezervou. Pokud jedu někde rychleji než se má (většinou tam, kde je fakt třeba nesmyslná 50ka, ale prostě tam je), tak jsem si vědomej rizika, že za to můžu dostat pokutu...to samý s parkováním. Jednu dobu jsem neřešil kde parkuju, tak jsem taky stával různě po chodnících, trávnících apod...ale prostě když jsem dostal pokutu, tak jsem jí zaplatil, protože jsem s tím počítal...
Některý mi tu přijdete prostě jak malý děti, nedospělí, stěžovači,...mámo, von mi rozbil bábovičku
Některý mi tu přijdete prostě jak malý děti, nedospělí, stěžovači,...mámo, von mi rozbil bábovičku

Až budeš denně jezdit několikrát Strahovskym tunelem a Mrázovkou a budeš platit nesmyslnejch 600kč za to že tam jedeš 60-65 na 50ce, tak tě to taky poněkolikátý přestane bavitLaconi píše:Řešení pokut je určitě bezva věc, ale možná by stačilo kdyby jeden nejezdil jak pičus a nemuset by se bát pokuty. A pokud někdo nějakou pokutu schytá, tak by jí měl přijmout a ne se z toho snažit vykrouti, to pak jen nahrává tvrzení že vychcánkové se pomocí peněz dostanou ze všeho, jako na balkáně. A teď do mě

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
a co ti brání jet 55 ? nevím jak je ten tunel dlouhý ale kdyby měl kilometr budeš na konci při 55 místo 65 později tak o půl minuty? stojí ti to za 600kč ? pro mě je to debilismus,když víš, že tam měří rychlost.
Spíš jde o to že se tam dost často mění rychlost, někdy je tam 70, někdy 50 a když tam jedeš několikrát za den, do toho telefonuješ, nebo vo něčem přemejšlíš apod., tak se ti dost často staně že na to prostě zapomeneš
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !