resenipokut.cz ?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
FOG

Re: resenipokut.cz ?

Příspěvek od FOG »

To jsou prosím pěkně čůráci... ale celkem na ně platí "dýchá se Vám dobře?" "proč?" "protože poběžíme..."
štyrykrátštyry tédéí

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

jajiN: bude to fungovat aji kdyz mam vraceny ridicak na podminku ? :?:
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

F.l.a.n.e.l. píše:
Globus píše:Starý - bílý se zelenym pruhem. Ty nový stříbrnožlutomodrý by měli bejt ty 1,8. Takhle mě to bylo řečeno.
Samozřejmně se bavíme o autech OHS/PMJ.

EDIT: no jo, máš vlastně pravdu dřív měli OI a teď maj OII
Přesně tak, více méně ve větších městech to tak bude všude. 1,6 OOP, ŽETka; 1,8 OHS PMJ SPJ DI ATD
Dřív tu měla žetka i 1,8T, než celý oddělení zrušili. Jinak třeba poříčáci mají Amaroka a dálniční "dojížděj" Mondeo ST. Prej se z něho stihl udělat dobrej šrot a opravy se nevyplatí.
Autoservis
Autodíly
STK + EM

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

TomasUL píše:
F.l.a.n.e.l. píše:
Globus píše:Starý - bílý se zelenym pruhem. Ty nový stříbrnožlutomodrý by měli bejt ty 1,8. Takhle mě to bylo řečeno.
Samozřejmně se bavíme o autech OHS/PMJ.

EDIT: no jo, máš vlastně pravdu dřív měli OI a teď maj OII
Přesně tak, více méně ve větších městech to tak bude všude. 1,6 OOP, ŽETka; 1,8 OHS PMJ SPJ DI ATD
Dřív tu měla žetka i 1,8T, než celý oddělení zrušili. Jinak třeba poříčáci mají Amaroka a dálniční "dojížděj" Mondeo ST. Prej se z něho stihl udělat dobrej šrot a opravy se nevyplatí.
Tady v UL mají ještě dvě Hyundai ix35, sám jsem se tomu divil kde to vyhrabali
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

jajiN

Příspěvek od jajiN »

LM: ano bude. Ti, kterým vzali řidičák byla prioritní skupina pro tento typ pojíštění. spek

LiberaleMiguel

idealka :D zacinam o tom vazne uvazovat 8) Ne ze bych chtel jezdit jako prase, ale jsem vyklepany a jezdim jak zasrany duchodce, aby se mi nestalo, ze jsem treba mimo mesto prehlidnul nejakou 80 a skoncil bez papiru :roll:
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

jajiN

Příspěvek od jajiN »

Právě :) No záleží na Tobě, kdyby jsi měl teda zájem, stačí se ozvat. Můžem to probrat co a jak a podobně 8)

LiberaleMiguel

A jeste jeden dotaz: v zahranici to asi fungovat nebude, co ? :D Jde mi hlavne o slovensko...
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

jajiN

Příspěvek od jajiN »

Nyní se rozšiřovala služba i na slovensko. Takže bez obav 8)

kentoya

Příspěvek od kentoya »

zatím si to řeším sám, nejdřív jsem z toho měl srandu, ale už mě nebaví tam furt lítat, jediný co mě zajímá, zvládají i auto v polopřevodu, já to zatím vždy uhádal, ale prostě mě to přestává bavit, a za ty kačky se to hodí, proces je mi jasnej jak to funguje, taky to tak nějak dělám, jen že bych se nemusel starat

otázka 2 u těch aut v polopřevodu, protože je mám takhle všechny a dlouho, jestli se bere pro ně okamžik zjištění, nebo okamžik kdy se mělo auto převést, protože mám auta nepřepsaný i několik let a v klidu si jezdím, takže je pro mě důležité, jestli řešenípokut zajímá, den kdy byl přestupek zjištěn, nebo den kdy jsem měl přepsat vozidlo

raději sz, nechodím sem stále, ale klidně i sem
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

jajiN

Příspěvek od jajiN »

máš SZ

Jinak jak se tady řešilo to s tím zákazu v pokračování jizdě a následném opětovném zastavení (myslím miguel to psal). Ikdyž Tě chtynou podruhé, jedná se stále o přestupek, tudíž vyřešíme bez problému.

S novým zákonem taky přisla možnost řídit na řidičak na auto také motorky do 125ccm. Tedy spíše skůtry. Pokud ale nemáte rádi ten jednotny zvuk po přidání plynu a chcete podřazovat a podobně, stači si uzavřít naše pojištění proti pokutám a můžete vesele řídit i moto s manuálem, bez potřeby řidičského oprávnění na danou skupinu motocyklu 8)

pdk88
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

s A1 na R1? :lol:
C20XE.

jajiN

Příspěvek od jajiN »

8) Po právní stránce přes nás žádný problém.

Ovšem co se týče jezdeckého umu na R1 a podobných raketkách to už je dosti individuální řekl bych :lol:

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

jajiN píše: S novým zákonem taky přisla možnost řídit na řidičak na auto také motorky do 125ccm. Tedy spíše skůtry. Pokud ale nemáte rádi ten jednotny zvuk po přidání plynu a chcete podřazovat a podobně, stači si uzavřít naše pojištění proti pokutám a můžete vesele řídit i moto s manuálem, bez potřeby řidičského oprávnění na danou skupinu motocyklu 8)
můžu ti z vlastní zkušenosti říct, že policie tohle u 125ccm absolutně neřeší jestli na to máš papiry nebo ne, stačí když máš papíry na cokoliv (klidně jen B nebo AM) a když nekacáš policajtovi, že zrovna děláš autoškolu (nebo že si to zrovna jedeš třeba nechat škrtit) a chceš se to pořádně naučit tak ti jen řeknou at s tim mažeš domů a zabalej to, popř si řeknou na ferovku o tři kila na ruku za "domluvu".
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

To je hezký, že to můžeš z vlastní zkušenosti říct, ale ještě k tomu dopiš, kolikrát jsi tuhle situaci řešil. Jednou, třikrát, desetkrát? Ono totiž vyvozovat obecný pravdy podložený "vlastní zkušeností" dost často nefunguje. :D
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

LiberaleMiguel

Nehlede na to, ze Resenipokut je tady prave na to, aby ti to dohadovani a 300kc usetrilo ;-)
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

jajiN

Příspěvek od jajiN »

LM. Tak nějak.

A všeobecně k těm motorkám, kdo jezdí nebo ví, tak prostě policajti Vás na motorce moc často nezastaví :)

pdk88
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

jajiN píše: Ovšem co se týče jezdeckého umu na R1 a podobných raketkách to už je dosti individuální řekl bych :lol:
standart. Fichtl level 2 :lol: :lol:

..mimochodem tuhle službu už mám asi dva měsíce a PČR se nějak přestala vyskytovat na silnicích, takže praktickou zkušenost zatím nemám :nono:
C20XE.

Bobek

Příspěvek od Bobek »

Přémo nebude to tím, že jezdíš moc slušně? :D
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

twingo.driver píše:To je hezký, že to můžeš z vlastní zkušenosti říct, ale ještě k tomu dopiš, kolikrát jsi tuhle situaci řešil. Jednou, třikrát, desetkrát? Ono totiž vyvozovat obecný pravdy podložený "vlastní zkušeností" dost často nefunguje. :D
Ty si žral asi vtipnou kaši co (viz ty tvoje super duchapřitomny posty předtím)?
Xkrát mě chytli když ještě v novy vyhlášce nebyla možnost řidit skutry do 125ccm a vždycky jsem tu ukecal, popř to bylo policii uplně fuk, že na to nemam papiry, vždycky si mysleli že jedu na kradenym stroji.
Jednou mě chytli s kámošem na cebru, on měl papiry jen na AMko a já jsem navíc jel bez helmy. Jediny co se řešilo bylo to že nemam helmu a mohl bych to tu vyprávět dokola, ale nebudu svůj čas mrhat kvůli nějakymu rejpalovi jako jsi ty :x
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

smazano - vsechny vas tu miluju ;) a az se jednou potkame tak dame radsi panaka...
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 17:54, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

Nevim, proč bych měl žrát vtipnou kaši, jen reaguju na bludy. Ani nevim, jaký duchapřítomný posty jsi myslel. V tomhle threadu byl ten, kterej tě tak pobouřil, muj první. Jestli narážíš na něco jinýho, tak nevim na co, sorry. Zřejmě na tu státní zprávu. :D Evidentně jsi na to vhodnej adept, ani napsat to neumíš, ale hlavně ulovit nějaký jistý místečko. Zapadneš. :D
Teď jsi zase na naprosto konkrétní dotaz "Kolikrát jsi tuhle situaci řešil?" odpověděl "Xkrát" a "jednou s kámošem". Čili místo abys uznal, že možná nemáš až tak úplnou pravdu a tvoje zkušenost může bejt omezená, radši rejpalovi posíláš fuckující smajly...

Končím s OT. Jestli máš zájem dále útočit, pošli SZ, nebudem tu Jájinovi kazit kšefty. Už dlouho se nikdo nezeptal, jestli třeba Řešení pokut zvládne něco udělat i s naměřenou dvoustovkou na dálnici...
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

pdk88
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

Bobek píše:Přémo nebude to tím, že jezdíš moc slušně? :D
:lol: jen tak z paměti: jeden večer jsem naháněl MP po městě všemi směry, aji jsem si vedle nich zaparkoval a dal cigárko (zrovna kempili na odpočívadle), druhej večer transportér bral jsem ho v 70 bez blinkru (na 50), TEJDEN jsem jezdil s prasklou H4, v místech kde stávají neblikám, přes město na vytočenej kvalt a nikoho to nezajímá :D

..asi jezdim moc slušně
C20XE.

Kein

Příspěvek od Kein »

SubTera píše:Produkt dokonale kopirujici ceskou mentalitu.
Ale kdeže. Je to produkt, dokonale kopirující mentalitu českých úředníků a policajtů. Na hrubý pytel hrubá záplata.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Kein píše:
SubTera píše:Produkt dokonale kopirujici ceskou mentalitu.
Ale kdeže. Je to produkt, dokonale kopirující mentalitu českých úředníků a policajtů. Na hrubý pytel hrubá záplata.
8) asi tak... jak se do lesa vola......
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Kein: ok, tvuj nazor. Mne neprijde normalni neblikat, jezdit na 50ce 70 a na vytocenou jednicku pres cely mesto jen proto, ze v zakone je dira, ktera to umoznuje. Tohle je pro me priklad buranstvi a absence zdravyho rozumu. Dodnes jsem byl nazoru, ze tohle ty nepostradas. Spltl jsem se, asi si na to budu muset zridit pojistku :roll:

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

az policie a urady zacnou rozdavat dopravni znacky logicky a dle zdraveho rozumu, zacnou merit tam kde to je potreba a ne tam kde to nejvic sype tak se to treba zmeni.... ale kdyz smrdi zumpa tak ti nepomuze navonet okoli, musis tu zumpu vycistit. takze stat musi zacit u sebe. a dokud se budou zakony vymyslet s zadnima vratkama pro zname a lobisty tak nastesti pro nas vsechny to pujde porad timhle smerem a muzeme byt relativne v klidu
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kein

Příspěvek od Kein »

SubTera píše:Kein: ok, tvuj nazor. Mne neprijde normalni neblikat, jezdit na 50ce 70 a na vytocenou jednicku pres cely mesto jen proto, ze v zakone je dira, ktera to umoznuje. Tohle je pro me priklad buranstvi a absence zdravyho rozumu. Dodnes jsem byl nazoru, ze tohle ty nepostradas. Spltl jsem se, asi si na to budu muset zridit pojistku :roll:
Mi to také nepříjde normální. Polož si, ale otázku, proč takováto organizace vůbec vznikla - Protože zase někomu jinému nepřišlo normální pokutovat lidi za úřednické malichernosti a dávat tresty za "zločiny bez oběti". Kdyby se policie a magistrát chovaly fér a morálně, tak jak mají, tak by nic takového jako resenipokut.cz ani nevzniklo, jelikož by nebylo zkrátka potřeba.

Praktiky resenipokut.cz jsou naprosto ty samé, jako postupy úřadů a policie - chtějí aplikovat zákon doslovně, ok tak tady to mají z opačné strany. Ať se úředníci a orgány baví, když si nedokáží uvědomit svou veřejnou službu, nikoli dohled - Zákon a povinnosti totiž nejsou jen jednosměrné, i úřady tyto povinnosti mají, a vzhledem k úspěšnosti jakou resenipokut.cz má, jde vidět, jak samy úřady mají problém s dodržováním toho, co tak ostře chtějí po ostatních. Můžem jen spekulovat o tom, kolik lidí zaplatilo pokuty, které byly neoprávněné.

Z tohoto důvodu resenipokut.cz vítám, byť nepopírám, že může amorálně chránit i ty, kteří se přestupku opravdu dopustí. Nicméně, já razím názor, že je vždy menší zlo nepotrestat vinného, než potrestat nevinného. Já nevím kde se v lidech bere ta podřízenost, že úřad musíme poslouchat za každou cenu - úřady jsou podřízeny státu a stát jsme my občané.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Sam mam DASku, ale tu mam pro neuvedomele chyby nebo, jak ty rikas, malichernosti. Napr. jsem pro bazar prevazel auto z Nemecka, jenze byl problem s prevozkama - udajne uz jednou pouzity. Zadrzela me Nemecka policie, dala mi flastr 2500EUR a mel jsem dve stani u soudu (samozrejme v D) - tam mi slo o nejakych 70 dni vezeni. Nakonec jsem celkove zaplatil 100E poplatek za ukonceni rizeni a vysel jsem jako cistej clovek, diky DASu - mimochodem, pokutu 1400E dostalo i cesky auto, ktery me doprovoazelo jakozto "ten, kdo o tom vedel" a nechalo si ho stahnout uz z uzemi CR. Jelikoz nemel zpusob, jak se branit, zaplatil a hotovo.
Ale vyuzivat ten produkt na vsechno, "co se nesmi" - tzn. ze ted tu budou 18ti lety parchanti jezdit na R1kach proto, ze jim to kamarad Jajin dovoli, jezdit bez dalnicich znamek a jeste misto provokativne nalepit jinou, delat uvedomele prasarny jen proto, ze je z toho nekdo vyseka, mi prijde takovy jako kdyz mas vlivnyho fotra, budes si delat co chces a fotr te z toho vzdycky vyseka. Znam takovy lidi, stal se z nich odpad, protoze si myslej, ze ted muzou vsechno.

LiberaleMiguel

verim, ze zakladatele tedle sluzby ji urcite rozjizdeli s dobryma umyslama, bohuzel cesky clovek si dycky najde zpusob jak cokoliv nejak zneuzit, ale za to uz ani nemuzou ;-)
btw: to ze tady jajiN psal, ze clovek co si tudle sluzbu zaplati muze pak jezdit bez dalnicni znamky mi taky neprijde zrovna v poradku....
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Odpovědět

Zpět na „Pokec“