resenipokut.cz ?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: resenipokut.cz ?
To jsou prosím pěkně čůráci... ale celkem na ně platí "dýchá se Vám dobře?" "proč?" "protože poběžíme..."
štyrykrátštyry tédéí
- LiberaleMiguel
jajiN: bude to fungovat aji kdyz mam vraceny ridicak na podminku ? 

Dřív tu měla žetka i 1,8T, než celý oddělení zrušili. Jinak třeba poříčáci mají Amaroka a dálniční "dojížděj" Mondeo ST. Prej se z něho stihl udělat dobrej šrot a opravy se nevyplatí.F.l.a.n.e.l. píše:Přesně tak, více méně ve větších městech to tak bude všude. 1,6 OOP, ŽETka; 1,8 OHS PMJ SPJ DI ATDGlobus píše:Starý - bílý se zelenym pruhem. Ty nový stříbrnožlutomodrý by měli bejt ty 1,8. Takhle mě to bylo řečeno.
Samozřejmně se bavíme o autech OHS/PMJ.
EDIT: no jo, máš vlastně pravdu dřív měli OI a teď maj OII
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
Tady v UL mají ještě dvě Hyundai ix35, sám jsem se tomu divil kde to vyhrabaliTomasUL píše:Dřív tu měla žetka i 1,8T, než celý oddělení zrušili. Jinak třeba poříčáci mají Amaroka a dálniční "dojížděj" Mondeo ST. Prej se z něho stihl udělat dobrej šrot a opravy se nevyplatí.F.l.a.n.e.l. píše:Přesně tak, více méně ve větších městech to tak bude všude. 1,6 OOP, ŽETka; 1,8 OHS PMJ SPJ DI ATDGlobus píše:Starý - bílý se zelenym pruhem. Ty nový stříbrnožlutomodrý by měli bejt ty 1,8. Takhle mě to bylo řečeno.
Samozřejmně se bavíme o autech OHS/PMJ.
EDIT: no jo, máš vlastně pravdu dřív měli OI a teď maj OII
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/

LM: ano bude. Ti, kterým vzali řidičák byla prioritní skupina pro tento typ pojíštění. 

- LiberaleMiguel
idealka
zacinam o tom vazne uvazovat
Ne ze bych chtel jezdit jako prase, ale jsem vyklepany a jezdim jak zasrany duchodce, aby se mi nestalo, ze jsem treba mimo mesto prehlidnul nejakou 80 a skoncil bez papiru 

Právě
No záleží na Tobě, kdyby jsi měl teda zájem, stačí se ozvat. Můžem to probrat co a jak a podobně 

- LiberaleMiguel
A jeste jeden dotaz: v zahranici to asi fungovat nebude, co ?
Jde mi hlavne o slovensko...

Nyní se rozšiřovala služba i na slovensko. Takže bez obav 

zatím si to řeším sám, nejdřív jsem z toho měl srandu, ale už mě nebaví tam furt lítat, jediný co mě zajímá, zvládají i auto v polopřevodu, já to zatím vždy uhádal, ale prostě mě to přestává bavit, a za ty kačky se to hodí, proces je mi jasnej jak to funguje, taky to tak nějak dělám, jen že bych se nemusel starat
otázka 2 u těch aut v polopřevodu, protože je mám takhle všechny a dlouho, jestli se bere pro ně okamžik zjištění, nebo okamžik kdy se mělo auto převést, protože mám auta nepřepsaný i několik let a v klidu si jezdím, takže je pro mě důležité, jestli řešenípokut zajímá, den kdy byl přestupek zjištěn, nebo den kdy jsem měl přepsat vozidlo
raději sz, nechodím sem stále, ale klidně i sem
otázka 2 u těch aut v polopřevodu, protože je mám takhle všechny a dlouho, jestli se bere pro ně okamžik zjištění, nebo okamžik kdy se mělo auto převést, protože mám auta nepřepsaný i několik let a v klidu si jezdím, takže je pro mě důležité, jestli řešenípokut zajímá, den kdy byl přestupek zjištěn, nebo den kdy jsem měl přepsat vozidlo
raději sz, nechodím sem stále, ale klidně i sem
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

http://www.odtahove-sluzby.cz
máš SZ
Jinak jak se tady řešilo to s tím zákazu v pokračování jizdě a následném opětovném zastavení (myslím miguel to psal). Ikdyž Tě chtynou podruhé, jedná se stále o přestupek, tudíž vyřešíme bez problému.
S novým zákonem taky přisla možnost řídit na řidičak na auto také motorky do 125ccm. Tedy spíše skůtry. Pokud ale nemáte rádi ten jednotny zvuk po přidání plynu a chcete podřazovat a podobně, stači si uzavřít naše pojištění proti pokutám a můžete vesele řídit i moto s manuálem, bez potřeby řidičského oprávnění na danou skupinu motocyklu
Jinak jak se tady řešilo to s tím zákazu v pokračování jizdě a následném opětovném zastavení (myslím miguel to psal). Ikdyž Tě chtynou podruhé, jedná se stále o přestupek, tudíž vyřešíme bez problému.
S novým zákonem taky přisla možnost řídit na řidičak na auto také motorky do 125ccm. Tedy spíše skůtry. Pokud ale nemáte rádi ten jednotny zvuk po přidání plynu a chcete podřazovat a podobně, stači si uzavřít naše pojištění proti pokutám a můžete vesele řídit i moto s manuálem, bez potřeby řidičského oprávnění na danou skupinu motocyklu

Ovšem co se týče jezdeckého umu na R1 a podobných raketkách to už je dosti individuální řekl bych

můžu ti z vlastní zkušenosti říct, že policie tohle u 125ccm absolutně neřeší jestli na to máš papiry nebo ne, stačí když máš papíry na cokoliv (klidně jen B nebo AM) a když nekacáš policajtovi, že zrovna děláš autoškolu (nebo že si to zrovna jedeš třeba nechat škrtit) a chceš se to pořádně naučit tak ti jen řeknou at s tim mažeš domů a zabalej to, popř si řeknou na ferovku o tři kila na ruku za "domluvu".jajiN píše: S novým zákonem taky přisla možnost řídit na řidičak na auto také motorky do 125ccm. Tedy spíše skůtry. Pokud ale nemáte rádi ten jednotny zvuk po přidání plynu a chcete podřazovat a podobně, stači si uzavřít naše pojištění proti pokutám a můžete vesele řídit i moto s manuálem, bez potřeby řidičského oprávnění na danou skupinu motocyklu
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

- twingo.driver
To je hezký, že to můžeš z vlastní zkušenosti říct, ale ještě k tomu dopiš, kolikrát jsi tuhle situaci řešil. Jednou, třikrát, desetkrát? Ono totiž vyvozovat obecný pravdy podložený "vlastní zkušeností" dost často nefunguje. 

SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
- LiberaleMiguel
Nehlede na to, ze Resenipokut je tady prave na to, aby ti to dohadovani a 300kc usetrilo 

LM. Tak nějak.
A všeobecně k těm motorkám, kdo jezdí nebo ví, tak prostě policajti Vás na motorce moc často nezastaví
A všeobecně k těm motorkám, kdo jezdí nebo ví, tak prostě policajti Vás na motorce moc často nezastaví

standart. Fichtl level 2jajiN píše: Ovšem co se týče jezdeckého umu na R1 a podobných raketkách to už je dosti individuální řekl bych

..mimochodem tuhle službu už mám asi dva měsíce a PČR se nějak přestala vyskytovat na silnicích, takže praktickou zkušenost zatím nemám

C20XE.
Přémo nebude to tím, že jezdíš moc slušně? 

Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Ty si žral asi vtipnou kaši co (viz ty tvoje super duchapřitomny posty předtím)?twingo.driver píše:To je hezký, že to můžeš z vlastní zkušenosti říct, ale ještě k tomu dopiš, kolikrát jsi tuhle situaci řešil. Jednou, třikrát, desetkrát? Ono totiž vyvozovat obecný pravdy podložený "vlastní zkušeností" dost často nefunguje.
Xkrát mě chytli když ještě v novy vyhlášce nebyla možnost řidit skutry do 125ccm a vždycky jsem tu ukecal, popř to bylo policii uplně fuk, že na to nemam papiry, vždycky si mysleli že jedu na kradenym stroji.
Jednou mě chytli s kámošem na cebru, on měl papiry jen na AMko a já jsem navíc jel bez helmy. Jediny co se řešilo bylo to že nemam helmu a mohl bych to tu vyprávět dokola, ale nebudu svůj čas mrhat kvůli nějakymu rejpalovi jako jsi ty

Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

smazano - vsechny vas tu miluju
a az se jednou potkame tak dame radsi panaka...

Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 17:54, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
- twingo.driver
Nevim, proč bych měl žrát vtipnou kaši, jen reaguju na bludy. Ani nevim, jaký duchapřítomný posty jsi myslel. V tomhle threadu byl ten, kterej tě tak pobouřil, muj první. Jestli narážíš na něco jinýho, tak nevim na co, sorry. Zřejmě na tu státní zprávu.
Evidentně jsi na to vhodnej adept, ani napsat to neumíš, ale hlavně ulovit nějaký jistý místečko. Zapadneš. 
Teď jsi zase na naprosto konkrétní dotaz "Kolikrát jsi tuhle situaci řešil?" odpověděl "Xkrát" a "jednou s kámošem". Čili místo abys uznal, že možná nemáš až tak úplnou pravdu a tvoje zkušenost může bejt omezená, radši rejpalovi posíláš fuckující smajly...
Končím s OT. Jestli máš zájem dále útočit, pošli SZ, nebudem tu Jájinovi kazit kšefty. Už dlouho se nikdo nezeptal, jestli třeba Řešení pokut zvládne něco udělat i s naměřenou dvoustovkou na dálnici...

Teď jsi zase na naprosto konkrétní dotaz "Kolikrát jsi tuhle situaci řešil?" odpověděl "Xkrát" a "jednou s kámošem". Čili místo abys uznal, že možná nemáš až tak úplnou pravdu a tvoje zkušenost může bejt omezená, radši rejpalovi posíláš fuckující smajly...
Končím s OT. Jestli máš zájem dále útočit, pošli SZ, nebudem tu Jájinovi kazit kšefty. Už dlouho se nikdo nezeptal, jestli třeba Řešení pokut zvládne něco udělat i s naměřenou dvoustovkou na dálnici...
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
Bobek píše:Přémo nebude to tím, že jezdíš moc slušně?

..asi jezdim moc slušně
C20XE.
Ale kdeže. Je to produkt, dokonale kopirující mentalitu českých úředníků a policajtů. Na hrubý pytel hrubá záplata.SubTera píše:Produkt dokonale kopirujici ceskou mentalitu.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kein píše:Ale kdeže. Je to produkt, dokonale kopirující mentalitu českých úředníků a policajtů. Na hrubý pytel hrubá záplata.SubTera píše:Produkt dokonale kopirujici ceskou mentalitu.

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kein: ok, tvuj nazor. Mne neprijde normalni neblikat, jezdit na 50ce 70 a na vytocenou jednicku pres cely mesto jen proto, ze v zakone je dira, ktera to umoznuje. Tohle je pro me priklad buranstvi a absence zdravyho rozumu. Dodnes jsem byl nazoru, ze tohle ty nepostradas. Spltl jsem se, asi si na to budu muset zridit pojistku 

az policie a urady zacnou rozdavat dopravni znacky logicky a dle zdraveho rozumu, zacnou merit tam kde to je potreba a ne tam kde to nejvic sype tak se to treba zmeni.... ale kdyz smrdi zumpa tak ti nepomuze navonet okoli, musis tu zumpu vycistit. takze stat musi zacit u sebe. a dokud se budou zakony vymyslet s zadnima vratkama pro zname a lobisty tak nastesti pro nas vsechny to pujde porad timhle smerem a muzeme byt relativne v klidu
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi to také nepříjde normální. Polož si, ale otázku, proč takováto organizace vůbec vznikla - Protože zase někomu jinému nepřišlo normální pokutovat lidi za úřednické malichernosti a dávat tresty za "zločiny bez oběti". Kdyby se policie a magistrát chovaly fér a morálně, tak jak mají, tak by nic takového jako resenipokut.cz ani nevzniklo, jelikož by nebylo zkrátka potřeba.SubTera píše:Kein: ok, tvuj nazor. Mne neprijde normalni neblikat, jezdit na 50ce 70 a na vytocenou jednicku pres cely mesto jen proto, ze v zakone je dira, ktera to umoznuje. Tohle je pro me priklad buranstvi a absence zdravyho rozumu. Dodnes jsem byl nazoru, ze tohle ty nepostradas. Spltl jsem se, asi si na to budu muset zridit pojistku
Praktiky resenipokut.cz jsou naprosto ty samé, jako postupy úřadů a policie - chtějí aplikovat zákon doslovně, ok tak tady to mají z opačné strany. Ať se úředníci a orgány baví, když si nedokáží uvědomit svou veřejnou službu, nikoli dohled - Zákon a povinnosti totiž nejsou jen jednosměrné, i úřady tyto povinnosti mají, a vzhledem k úspěšnosti jakou resenipokut.cz má, jde vidět, jak samy úřady mají problém s dodržováním toho, co tak ostře chtějí po ostatních. Můžem jen spekulovat o tom, kolik lidí zaplatilo pokuty, které byly neoprávněné.
Z tohoto důvodu resenipokut.cz vítám, byť nepopírám, že může amorálně chránit i ty, kteří se přestupku opravdu dopustí. Nicméně, já razím názor, že je vždy menší zlo nepotrestat vinného, než potrestat nevinného. Já nevím kde se v lidech bere ta podřízenost, že úřad musíme poslouchat za každou cenu - úřady jsou podřízeny státu a stát jsme my občané.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Sam mam DASku, ale tu mam pro neuvedomele chyby nebo, jak ty rikas, malichernosti. Napr. jsem pro bazar prevazel auto z Nemecka, jenze byl problem s prevozkama - udajne uz jednou pouzity. Zadrzela me Nemecka policie, dala mi flastr 2500EUR a mel jsem dve stani u soudu (samozrejme v D) - tam mi slo o nejakych 70 dni vezeni. Nakonec jsem celkove zaplatil 100E poplatek za ukonceni rizeni a vysel jsem jako cistej clovek, diky DASu - mimochodem, pokutu 1400E dostalo i cesky auto, ktery me doprovoazelo jakozto "ten, kdo o tom vedel" a nechalo si ho stahnout uz z uzemi CR. Jelikoz nemel zpusob, jak se branit, zaplatil a hotovo.
Ale vyuzivat ten produkt na vsechno, "co se nesmi" - tzn. ze ted tu budou 18ti lety parchanti jezdit na R1kach proto, ze jim to kamarad Jajin dovoli, jezdit bez dalnicich znamek a jeste misto provokativne nalepit jinou, delat uvedomele prasarny jen proto, ze je z toho nekdo vyseka, mi prijde takovy jako kdyz mas vlivnyho fotra, budes si delat co chces a fotr te z toho vzdycky vyseka. Znam takovy lidi, stal se z nich odpad, protoze si myslej, ze ted muzou vsechno.
Ale vyuzivat ten produkt na vsechno, "co se nesmi" - tzn. ze ted tu budou 18ti lety parchanti jezdit na R1kach proto, ze jim to kamarad Jajin dovoli, jezdit bez dalnicich znamek a jeste misto provokativne nalepit jinou, delat uvedomele prasarny jen proto, ze je z toho nekdo vyseka, mi prijde takovy jako kdyz mas vlivnyho fotra, budes si delat co chces a fotr te z toho vzdycky vyseka. Znam takovy lidi, stal se z nich odpad, protoze si myslej, ze ted muzou vsechno.
- LiberaleMiguel
verim, ze zakladatele tedle sluzby ji urcite rozjizdeli s dobryma umyslama, bohuzel cesky clovek si dycky najde zpusob jak cokoliv nejak zneuzit, ale za to uz ani nemuzou 
btw: to ze tady jajiN psal, ze clovek co si tudle sluzbu zaplati muze pak jezdit bez dalnicni znamky mi taky neprijde zrovna v poradku....

btw: to ze tady jajiN psal, ze clovek co si tudle sluzbu zaplati muze pak jezdit bez dalnicni znamky mi taky neprijde zrovna v poradku....