Škoda vs. hyundai II

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

LiberaleMiguel2

Re: Škoda vs. hyundai II

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Bolo1: to jsou předsudky, nic jiného.

Mě osobně se třeba nelíbí lakování koncernů, je na tom taková vrstva laku, že ta struktura je viditelná aji bez bližšího zkoumání. Na Hyundaích sice lak nemá tloušťku 17cm, ale vypadá mnohem líp. A o životnosti mi nic neříkejte, jezdím v 11 let starém Hyundaii a všechno funguje perfektně, nehnije to a díky nakupuju za naprosto směšné ceny i když to není běžný model 8)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

Bolo1 tak třeba mě i při výběru auta zajímá bezpečnost a neber mě špetně, ale auto z trsátek tě neochrání ani při nárazu v malý rychlosti, nehledě na to, že se do tebe někdo opře při parkování a můžeš celej ten plech vyměnit. Neřikam že korejský auta sou špatný, ale nadruhou stranu mi přijde nesmysl to srovnávat s koncernem.

Liberal: Aby ses nedivil že máš takovej super lak když si tomu dával 3x novej celolak. Jen si počkej až ti to za pár let u seriovyho laku vybledne a bude to vypadat jak špinava pastelína 8)
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

LiberaleMiguel2

Ale já mluvil o laku na nových autech, ne na mojem ;-)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

hmm zajimave.. vzdy kdyz vidim 11let stare rejze, tak vetsina z nich je sezrana :(..... lak v pici atd...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Hovno tomu asi rozumim narozdíl od zdejších odborníků na kvalitu a bezpečnost aut, nicméně se domnívám, že dle crash testů maj oba 5hvězd a to bude svědčit, že to nebude žádná čínská krabička...
http://life.ihned.cz/c1-55924950-nove-c ... hranu-deti" onclick="window.open(this.href);return false;
http://auto.idnes.cz/skoda-octavia-iii- ... tomoto_vok" onclick="window.open(this.href);return false;

Mě se i30 líbí, strejc to měl, přišlo mi to skoro včetně klíčů jak kopie koncernu, ale proč ne, když to funguje, ať to použijou taky.

Sám bych si Hjundé mrdku nekoupil, protože je na to drahá pojistka oproti Škodovce, horší zůstatková hodnota, drahý díly, nekrade se to a hlavně když mám óčko, tak budu všude za krále a nemusim vysvětlovat, proč sem si místo toho radši koupil korejce :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

LiberaleMiguel2

To, že se to nekrade je nevýhoda ? :lol:

Mickael

Příspěvek od Mickael »

Skury: Protoze rceni ,,Zlaty cesky rucicky,, je nejvetsi mytus na svete.Proto korejsky auto montovany temahle rucickama,uz z principu nemuze byt dobry.
R33 GTST Mspec2 '97

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín »

V rodine máme od novoty dve Hyundaie a max spokojenost. Srovnávat mohu, po nehode jsem mel pujcenou Fabii ( 2011 ) a po druhé i octávii ( 2010 ) a v obou případech jsem byl velice rád že jsem si sedl zpátky do H1/i30 ( obojí koupe leden 2012 ) :)

Co se týče antikorozní upravy, meli jsme na zvedáku samozřejme obe H ale když už to bylo pujcene hodil jsem na zvedák i obe šáde nic extra rozdílu sem tam nevidel, u obou zanček je to odfláklé jako prase.
Na druhou stranu nekupuji si auto na 6-10let, po 3-4 letech jde z domu a koupí se opet nové a v tu chvíli je pro mne rozhodující cena nákup vs po 5ti letech prodej a v tom je pro mne jako podnikatele H bezkonkurenční. Když si vemu že H1 jsem kupovali bez dph za 350 a i30CW za cca 145-160tis za co se prodávaj ted tři roky staré, je to pro mne z fin hlediska jendoznačný ukazatel.
Věřím tomu že i šáde se dá koupit levneji ale požadují odber jako prase, nám stačilo k našim dvema vozum sehnat kupce na dalších 7 a slevy na všech 9 aut byly bezkonkurenční ( 47%"íčka"/53%u H1 ).. šáde nabídla v případě 7mi aut 5-8%, VW dokonce jen 5% ( obepisovali jsme vetší množství salonu po čr a to byly nejlepší nabídky). oslovovla jsem VW jelikož jsme chtel Transportera ( nového ) a k H jsem se dostal víceméne náhodou při hledání "Trandáka".
RB/1+2JZ/13B/KLZE - Dovoz JDM motoru na zakázku, přestavby, swapy, renovace - info po mailu
Swapy 1/2/3UZFE takřka do čehokoliv :)
Transport podvalem po celé EU za příznivé ceny.

SubTera

Příspěvek od SubTera »

MartyCZe: vazne? :lol:
Přílohy
marty.jpg

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Jeste tady chybi Ritchma, jak jel asi pred deseti lety Atosem, to melo taky velkou vahu informaci :lol:

btw, napr. Octavia ziskava prodeje predevsim diky fleetu, nikoliv do soukromyho vlastnictvi, kam putuje az jako ojeta bo i jako domaci produkt je jaksi financne cesky rodinam nedostupna...

Idaho von Věšín

SubTera píše:Jeste tady chybi Ritchma, jak jel asi pred deseti lety Atosem, to melo taky velkou vahu informaci :lol:

btw, napr. Octavia ziskava prodeje predevsim diky fleetu, nikoliv do soukromyho vlastnictvi, kam putuje az jako ojeta bo i jako domaci produkt je jaksi financne cesky rodinam nedostupna...
No práve na fleet sem se snažil hrát, bohužel počty co jsme psal výše nejsou pro skodovku zajímavé, Hyundai je ráda i za malou firmu..
RB/1+2JZ/13B/KLZE - Dovoz JDM motoru na zakázku, přestavby, swapy, renovace - info po mailu

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Idaho: Hyundai ma fleet uz od dvou aut + programy pro jednotlivce (doktor, autoskola, ZTP atp., kde je sleva 8-x%). Ostatne, to jsme myslim tenkrat resili kdyz jsi H1 koupil a zjistoval ty kilowatty 8)
Fleetovy ceny zverejnovat nebudu, ale i30 a i40 se kupovali jednotlive jako skladovky dle predstav, i30 -44%, i40 -37%. Uznavam, ten pohled na ceny jinde zahreje a podvozek jsem si nechal nastrikat Wurthem :lol:
Nicmene, Renault, Citroen a tusim jeste nekdo taky umi nabidnout vic nez zajimavy ceny, oficialni ceniky jsou spis pro pobaveni.

Idaho von Věšín

SubTera píše:Idaho: Hyundai ma fleet uz od dvou aut + programy pro jednotlivce (doktor, autoskola, ZTP atp., kde je sleva 8-x%). Ostatne, to jsme myslim tenkrat resili kdyz jsi H1 koupil a zjistoval ty kilowatty 8)
Fleetovy ceny zverejnovat nebudu, ale i30 a i40 se kupovali jednotlive jako skladovky dle predstav, i30 -44%, i40 -37%. Uznavam, ten pohled na ceny jinde zahreje a podvozek jsem si nechal nastrikat Wurthem :lol:
Nicmene, Renault, Citroen a tusim jeste nekdo taky umi nabidnout vic nez zajimavy ceny, oficialni ceniky jsou spis pro pobaveni.
Ano byl jsem i v Peugeotu , bohužel nikdo z techle zminovanejch značek mi nebyl schopen nabídnout auto, kvuli kterému jsem delal nákup hlavne - MPV/Dodávka, nafta 2,5L +, 6-8lidí a 2,5t tažné s cenou do 550tis b DPH.. Ostatní byl jen "přívesek" aby to auto bylo co nejlevnejší .)

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

a co z toho plyne ? ze vw jako koncern proste nedava slevu protoze vi ze si jejich zbozi kupce najde a to auto vyrobit hold stoji nejaky ten peniz.... kdezto hyundai ti da slevu 50% ? takze auto vyrobit stoji 5 korun, a jen prodejce dela z lidi dementy, kdyz si tak krasne dokaze nastrelit ceny ? krasnej pristup... :hlazeni
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Idaho von Věšín

maRkus píše:a co z toho plyne ? ze vw jako koncern proste nedava slevu protoze vi ze si jejich zbozi kupce najde a to auto vyrobit hold stoji nejaky ten peniz.... kdezto hyundai ti da slevu 50% ? takze auto vyrobit stoji 5 korun, a jen prodejce dela z lidi dementy, kdyz si tak krasne dokaze nastrelit ceny ? krasnej pristup... :hlazeni

promin ale nechápu, ceny má přestřelené jak VW tak kdokoliv jinej, ja jsme jen řekl že to pro mne byl taky určitej díl rozhodnutí, protože sem si řekl že auto prodám o rok dva dříve a s malým příplatkem koupím opet nové. Chápu že ty máš tolik penez že u tebe nákupní a imho prodejní cena nehraje roli.

Tupci nejsou prodejci, ale zákazníci, že to za ty prachy kupují, at již nové nebo ojeté..

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

ja tvuj pristup chapu.... nechapu postoj automobilky ktera bezproblemove priznava ze ma zbozi jen tak predrazene o 50 procent, ktere neni problem slevit..... tim padem bych se jako obycejny zakaznik citil spatne, protoze na me automobilka spachala podraz
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

LiberaleMiguel2

maRkus píše:ja tvuj pristup chapu.... nechapu postoj automobilky ktera bezproblemove priznava ze ma zbozi jen tak predrazene o 50 procent, ktere neni problem slevit..... tim padem bych se jako obycejny zakaznik citil spatne, protoze na me automobilka spachala podraz
a proto hájíš koncern, který má stejnou marži jako všichni ostatní a neslevní ti ani když jim to tam chceš vystřílet ? :lol:

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Markusi, nekdo svoje uspory da za korejce, kterej jezdi, nekdo za Lupo, ktery je prakticky celou dobu v klinicky smrti. Kazdych svych penez vladcem, ja nelituju zadny koruny, vzdy jsem za ni dostal maximum.

Tead

Příspěvek od Tead »

Vyserte se na to a choďte pěšky 8) doporučuju přesunout do plaček.... :lol: nebo možná založit téma honění pindíků a tam se chvástat kolik centimetrů laku a plechu má Váš koncern nebo kolik století jezdí váš korejec bez poruchy :lol:
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

pokud si tvoje hlavicka nestacila vsimnout ze nehajim barvy niceho, protoze koncern zacal vyrabet stejny hovna jako ostatni automobilky a poctivy auto uz 10 let nikdo nevyrobil tak je mi te lito....

koncern mam rad, ale starsi veci, stejne jako stare fordy, oply a podobny auta...

SUBTERA: lupo by jezdilo denne bezproblemove kdybych se nepustil do uprav citajicich vymenu motoru za vetsi atd atd...

SubTera

Příspěvek od SubTera »

jo a vyrobni cena Passata je o 10% nizsi nez cena prodejni. Tak jo, bez uz spat, srandy bylo pro dnesek az moc, nech nam neco na zejtra :smich2:

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

tobe prijde fer ze bys koupil vuz za 450t kc a soused to same auto od toho samyho prodejce za 225t kc ? tim padem si me jako zakaznika automobilka nevazi a dela ze me kokota.... to mne neprijde uplne normalni

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

realna prodejni cena passata je dle idnes cca 13000e http://auto.idnes.cz/historie-vozu-vw-p ... jetiny_hig" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Idaho von Věšín

maRkus píše:tobe prijde fer ze bys koupil vuz za 450t kc a soused to same auto od toho samyho prodejce za 225t kc ? tim padem si me jako zakaznika automobilka nevazi a dela ze me kokota.... to mne neprijde uplne normalni

Když je soused blbej a neumí otevřít hubu a říct "proč jste mi ho nedali za 50% jako jemu" , tak je kokot sám o sobe, a nikdo ho uz nej delat nemusí... Stačilo se zeptat jak velkou slevu dají při jak velkém odberu a sehnat lidi na ten odber jako já a domluvit se s dealerem, tomu je jedno kdo to koupí, jestli firma nebo soukromník..

LiberaleMiguel2

maRkus píše:tobe prijde fer ze bys koupil vuz za 450t kc a soused to same auto od toho samyho prodejce za 225t kc ? tim padem si me jako zakaznika automobilka nevazi a dela ze me kokota.... to mne neprijde uplne normalni
Každý svého štěstí strůjcem :-)

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Hele, muj soused koupil spojku za 20 litru a na netu se da koupit do 8, boze, nechces mi rict, ze je na ni takova marze? :lol:
Markusi, jsi fakt tak prostej nebo to myslis smrtelne vazne?

LiberaleMiguel2

Já musel kamošovi od spojky ukázat fakturu, bo "Můj mechanik mi říkal, že pod 5k jí neseženu" a já mu jí vykutil za 2400 :lol: Holt jsou lidi a lidi....

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

LiberaleMiguel2 píše:Já musel kamošovi od spojky ukázat fakturu, bo "Můj mechanik mi říkal, že pod 5k jí neseženu" a já mu jí vykutil za 2400 :lol: Holt jsou lidi a lidi....
předpokládám, že byla z Polska a kvalita byla na úrovni ekonomickýho hospodářství Keni
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

proc se nepere hjundaj s chevroletem :( ... mel sem koupit Rapida, jen proto ze uz bych ho mel prodanyho. Chevroleta asi nikdo nechce.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

LiberaleMiguel2

Nevím odkud je Valeo....ale origo spojka je Valeo Standart a já kupoval Valeo Premium :-)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“