V rodine máme od novoty dve Hyundaie a max spokojenost. Srovnávat mohu, po nehode jsem mel pujcenou Fabii ( 2011 ) a po druhé i octávii ( 2010 ) a v obou případech jsem byl velice rád že jsem si sedl zpátky do H1/i30 ( obojí koupe leden 2012 )
Co se týče antikorozní upravy, meli jsme na zvedáku samozřejme obe H ale když už to bylo pujcene hodil jsem na zvedák i obe šáde nic extra rozdílu sem tam nevidel, u obou zanček je to odfláklé jako prase.
Na druhou stranu nekupuji si auto na 6-10let, po 3-4 letech jde z domu a koupí se opet nové a v tu chvíli je pro mne rozhodující cena nákup vs po 5ti letech prodej a v tom je pro mne jako podnikatele H bezkonkurenční. Když si vemu že H1 jsem kupovali bez dph za 350 a i30CW za cca 145-160tis za co se prodávaj ted tři roky staré, je to pro mne z fin hlediska jendoznačný ukazatel.
Věřím tomu že i šáde se dá koupit levneji ale požadují odber jako prase, nám stačilo k našim dvema vozum sehnat kupce na dalších 7 a slevy na všech 9 aut byly bezkonkurenční ( 47%"íčka"/53%u H1 ).. šáde nabídla v případě 7mi aut 5-8%, VW dokonce jen 5% ( obepisovali jsme vetší množství salonu po čr a to byly nejlepší nabídky). oslovovla jsem VW jelikož jsme chtel Transportera ( nového ) a k H jsem se dostal víceméne náhodou při hledání "Trandáka".
RB/1+2JZ/13B/KLZE - Dovoz JDM motoru na zakázku, přestavby, swapy, renovace - info po mailu
Swapy 1/2/3UZFE takřka do čehokoliv

Transport podvalem po celé EU za příznivé ceny.