tdi motor s největším potenciálem

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Domas

Re: tdi motor s největším potenciálem

Příspěvek od Domas »

ted mě blbce napadlo, že sem nevzal vůbec v potaz verzi 81kw :mrgreen:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Jen tak pro srandu - neznátE někdo pražskou jedničkovou Octavii, stříbrnou, složenou a na růžovejch kolech? Docela by mě zajímal její výkon. Dneska jsme s ní měli malý rejsinki s lehce upravenou benzínovou O2 RS na Strakonický a letělo mu to solidně. Hulilo to ale nechutně.
✠Luftwaffle✠

gizmi

Příspěvek od gizmi »

hattori_hanzo: ja potkal v Plzni v tydnu zelenou 1g octu na plechach (nikterak ztuzena, naopak spinava a zacouzena az nepekny) a kluk co to ridil se mi nalepil na tazny na privadeci. Inu podlaha (golf IV 150PS 350Nm) a na vetsinu beznych koncernu me to vzdy bohate stacilo. Hned jak to slo, tak jsem mu uhnul a neuveritelny jak mu to jelo. Kdyby me normalne dotahnul, tak si reknu OK, motor poladeny RS na 200PS, ale on kolem me defakto proletel a s mohutnym dymem mi skoro ujel. Jen se tedy bal v zatackach, tak jsem si ho opet dohnal, ale take by me zajimalo, co mel pod kapotou. ICcko v predu nemel, dle vyhulu nafta a pritom totalni serie te nejmene vybavene octy :D Prekvapil dost 8)

Domas

Příspěvek od Domas »

tak nakonec bmw e46 328i win, díky :lol:

pufko

Příspěvek od pufko »

No to si trochu vybočil od pôvodného zámeru ObrázekObrázekObrázek Obrázek Obrázek
Ten "mocný" záťah serioveho TDI ti chýbať nebude ? :lol:

Domas

Příspěvek od Domas »

pravda že jednou sem měl možnost svést se v leonu top sportu 150KW, a ten pocit když tě o neskutečně zajebalo do sedačky, to byla prostě bomba, ale benzín je benzín

Odpovědět

Zpět na „Pokec“