tdi motor s největším potenciálem
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: tdi motor s největším potenciálem
ted mě blbce napadlo, že sem nevzal vůbec v potaz verzi 81kw 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak pro srandu - neznátE někdo pražskou jedničkovou Octavii, stříbrnou, složenou a na růžovejch kolech? Docela by mě zajímal její výkon. Dneska jsme s ní měli malý rejsinki s lehce upravenou benzínovou O2 RS na Strakonický a letělo mu to solidně. Hulilo to ale nechutně.
✠Luftwaffle✠
hattori_hanzo: ja potkal v Plzni v tydnu zelenou 1g octu na plechach (nikterak ztuzena, naopak spinava a zacouzena az nepekny) a kluk co to ridil se mi nalepil na tazny na privadeci. Inu podlaha (golf IV 150PS 350Nm) a na vetsinu beznych koncernu me to vzdy bohate stacilo. Hned jak to slo, tak jsem mu uhnul a neuveritelny jak mu to jelo. Kdyby me normalne dotahnul, tak si reknu OK, motor poladeny RS na 200PS, ale on kolem me defakto proletel a s mohutnym dymem mi skoro ujel. Jen se tedy bal v zatackach, tak jsem si ho opet dohnal, ale take by me zajimalo, co mel pod kapotou. ICcko v predu nemel, dle vyhulu nafta a pritom totalni serie te nejmene vybavene octy
Prekvapil dost 

tak nakonec bmw e46 328i win, díky 

No to si trochu vybočil od pôvodného zámeru 

Ten "mocný" záťah serioveho TDI ti chýbať nebude ?

Ten "mocný" záťah serioveho TDI ti chýbať nebude ?

pravda že jednou sem měl možnost svést se v leonu top sportu 150KW, a ten pocit když tě o neskutečně zajebalo do sedačky, to byla prostě bomba, ale benzín je benzín