Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Mne sú výsledky Drag cupu uLiberaleMiguel2 píše:Pufko: očividně vůbec nevíšPodívej se na výsledky letošního Drag cupu, toho Leona tam najdeš. Až bude mít VR6 přes 500Nm, tak to srovnávej
A já vůl jsem si myslel, že jsme na fóru, kde se chápe, že si někdo koupí auto (jakýkoliv) a nainvestuje do něho peníze a poladí si motor, brzdy, podvozek atd., protože prostě sériovku nechce.. Asi ne, asi si teda všichni koupíme sériovky benzíny a budem velicí automobiloví fandové.. Stejně tak, jako nechápat, že se někomu může zvuk dieselu líbit a někomu ne.. Nebo, že někomu nevadí jezdit za 15l a někomu jo..pufko píše:Ano dá sa to poladiť, ale načo budem sypať groše do motora, brzd, ked si môžem kúpiť auto s motorom, ktorého výkon v serii mi dostačuje...
Držme sa radšej pekne pri zemi a rovno sa bavme o tom že rozpočet autora je skôr hlboko pod 230000Kč, čo pýtajú za tu nachipovanú Cupru TDI.Rotah píše:A já vůl jsem si myslel, že jsme na fóru, kde se chápe, že si někdo koupí auto (jakýkoliv) a nainvestuje do něho peníze a poladí si motor, brzdy, podvozek atd., protože prostě sériovku nechce.. Asi ne, asi si teda všichni koupíme sériovky benzíny a budem velicí automobiloví fandové.. Stejně tak, jako nechápat, že se někomu může zvuk dieselu líbit a někomu ne.. Nebo, že někomu nevadí jezdit za 15l a někomu jo..
Vysvětlovat ti, že né vždycky musí diesel hulit nemá cenu, jseš prostě diesel hater a já ti to neberu..Jak jsem psal, porovnávat FUNovýho Leona ve kterým je nainvestováno s vylítanou hujdou 2.8V6 za 130k z inzerce je směšný.. Nicméně stejně nechápu, proč se mu snazíš vnutit ňáký tvoje myšlenky o benzínu, když jeho otázka zněla úplně jasně..
Kde a akým spôsobom som sa navážal do toho nachipovaného Leona ? Ja neobhajujem len benzín, na začiatku dom spomenul nech si miesto chipovania kúpi 3.0TDI, respektíve také auto, ktorého výkon v sérii mu stačí, teda kľudne aj 96kW. Vždy lepšie ako tých 96kW dolovať zo 66kW, že to bude stále tupé - s tým sa moc urobiť nedá. Raz je to diesel s jedným kopancom v úzkom rozsahu otáčokLiberaleMiguel2 píše:Pufko když už máš potřebu tady půlácat nesmysly a obhajovat benzín do krve, tak se aspoň nenavážej do toho Leona, víš o něm prd
Jo..tak tahle fáma vznikla proto, protože lidi naladí naftu s turbem a porovnávají to pak s nalazeným benzínem bez turba a mají pocit jak skvěle poladili. Většina chiptunnerů totiž nedělá nic jiného, než že jen zvedne plnící tlak do turbíny...a tam je jedno jestli to žere benzín nebo naftu...Domas píše:nechci nesmysl, ale už jen proto že chip u tdi ti přidá o kotel víc jak u benzína, bohatě by mi stačilo nějakejch 150kw