NEmam tetovani a z 99% asi ani mit nebudu, ale v realu jsem za 10 let videl jen 2 pekna tetovani a to s myslenkou/vztahem, jinak HNUJ. Tak nejak mam spojene tetovani s necim, co mi lezi na srdicku a chci, abych to mel i na kuzi. Znamej ma od mala vasen v pavouky a ma mistnost plnou ruznych i vzacnych pavouku. Nechal si udelat 3D pavouka na rameno (ne jako vetsina - jen protoze je to coooooool) a tohle uznavam. Poprave nechapu Cinske (Vietnamske) znaky, nechapu jesterky (pokud je doma nechovam), srdicka se jmenem (sice to je od srdce, ale vzhledem jak kolotocar Dežo Dávka. Ten tlumic je dobry napad trebas (pokud mam vasen v auta a drzi se me - ale to nemuze rict nekdo pod 25 let cca dle meho). Druhe pekne tetovani (nepocitam permanentni makeup, oboci, atd - to je neco jineho) bylo od znameho a nechal si jako vyspelej chlap vytetovat wartase s logem (u srdce), protoze tema autama zil, zije a bude zit.. Zkratka za me: at si kazdy necha tetovat co chce, ale kdyz vidim hypermoderni ostnac, kung pao, runy, atd..tak se musim smat
PS: jeden priklad: bejvalka milovala Mercedesy a jezdila v octe. Pak poznala me a zjistila, ze ma vasen v Hondy ma smysl. Po rozchodu si nechala vytetovat velke Hcko na krk a po vzoru "spravneho hondare" nadava na koncernova vozidla. Tak si rikam, skoda ze jsem nemel vasen v Rencky