- Jediná skutočná láska, ktorá sa dá kúpiť za peniaze je pes...
- Nič tak neobmedzuje slobodu slova, ako rozbitá huba.
- Žijem prvýkrát, tak buďte prosím tolerantní!
- Vďaka Bohu, že som neveriaci.
- V pive je málo vitamínov, preto ho musíme piť veľa !!!
- Je vedecky dokázané, že fajčenie skracuje vašu cigaretu.
- Krúžok na kľúče je starý vynález, ktorý nám umožňuje stratiť všetky kľúče naraz.
- Kto neskoro chodí, ďaleko býva...
Hodnotenie vývoja po novembri 1989: Bolo zistené že systém blbej totality bol vystriedaný systémom totálnej blbosti.
Aký je rozdiel medzi súčasným zriadením a tým, čo tu bolo pred rokom 1989?
Vtedy to brali politici vážne a ľudia si robili srandu. Teraz to ľudia berú vážne a srandu si robia politici.
Prečo sa slovenský politik najlepšie cíti na toalete?
Lebo len tam dokáže vyjadriť svoj skutočný vzťah k národu.
Aký je rozdiel medzi Japonskom a Slovenskom?
Japonsko je krajina úsmevu a my sme krajina na smiech.
Motto na dnešný deň:
Čo musí v živote urobiť muž? Zasadiť strom, postaviť dom a splodiť syna.
Čo musí v živote urobiť žena? Polievať strom, upratovať dom a starať sa o tých dvoch debilov.
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Malý cikán píše Ježíškovi. . . Milý Ježíšku, celý rok jsem byl hodný a nezlobil ..... zarazí se a říká si, že Ježíšek to ví a škrtá. Začal znovu ..... milý Ježíšku, celý rok jsem se pilně učil a chodil do školy .... zarazí se a znovu škrtá. Potřetí začne ..... milý Ježíšku, celý rok jsem nic neukradl ..... chvíle váhání znovu škrtá a papír trhá. Dochází mu, že vlastně Ježíšek ví všechno, jak celý rok zlobil, kradl a nechodil do školy a že nejspíš od něho nedostane vůbec nic. Sklopí smutně hlavu a dlouze přemýšlí. Nakonec se sebere a jde do kostela. Když se vrátí, vytáhne z pod bundy sošku Panny Marie, postaví si ji na stůl a začne psát znovu: Milý Ježíšku, chceš-li ještě někdy vidět svou maminku . . . . .
"Milé Bravo.Mám 13 rokov,som rómka a ešte nie som tehotná.Je môj brat buzerant?"
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Trhyy:"ř" ne, čoveče....správně by mělo být SOM PRESKLIL....nicméně někerý vtipy na Rytmusa jsou debilní a jiný úplně bomba...som zdbil, som zhasol, som zlobil asi vedou....už chybí jen SOM DEBIL
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
mě hip hop je úplně u prd*ele, rytmus mě nezajím, vtipy s ním mě bavijou, byť mám pocit, že je v tom dost lidský závisti..ale co, proč se nezasmát konec konců, udělat z jendý fráze tolik vtipů
Pán Novák zaparkoval auto na parkovišti a nechal za stěračem papírek kde bylo napsáno: "Peněženku v autě nemám, radio v autě taky nemám a motor mi taky ukradli!" Ráno se pán Novák vrátí a vidí auto bez kol a za stěračem je papírek a v na něm je napsáno: "Tak k čemu by ti byly kola."
Jeden policajt měl vytypované ideální místo k chytání řidičů, kteří jezdili příliš rychle. Ale jednoho krásného dne najednou všichni jeli předpisových devadesát. Policajtovi se to zdálo divné a tak se nakonec vydal na průzkum. Vyrazil naproti vzorným řidičům a za druhou zatáčkou našel příčinu: U krajnice stál malý klučina s velkou cedulí s nápisem "Pozor, měření rychlosti!". Když to policajt otočil, tak kilometr za svým místečkem našel druhého klučinu, který držel jinou velkou ceduli s nápisem: "Spropitné" a u nohou měl necky plné drobných.
Po těžké automobilové nehodě se řidiči obou vozů probudí vedle sebe v nemocnici: "Haló, pane, neviděli jsme se už někde?" "Myslím, že kdybychom se viděli, tak tady teď neležíme!"
Muž a žena se srazí v autech. Bouračka je ošklivá. Obě jejich auta jsou úplně na maděru, ale ani jednomu z nich se nic nestalo... Když se vysoukali z aut, povídá žena muži: "Tak vy jste muž, to je zajímavé. Já jsem žena. Hmm, podívejte na naše auta! Nic z nich nezbylo, ale my jsme zraněni nebyli.To musí být znamení od Boha. Měli jsme se setkat, stát se přáteli a žít spolu až do smrti." Muž přitakal: "To jo, to muselo být určitě znamení od Boha!" Žena pokračovala: "A podívejte se na tohle, další zázrak. Moje auto je totálně na mraky, ale tahle lahev vína je naprosto v pořádku. Bůh si určitě přeje, abychom toto víno vypili a oslavili tím naše štěstí. Potom podala láhev muži. Ten souhlasně přikývl, otevřel láhev a polovinu vypil. Pak ji podal zpět ženě. Ta vzala láhev, zavřela ji a vrátila muži do rukou. Ten se jí zeptal: "Vy nebudete?" Načež mu odpověděla: "Ne. Já počkám na policii."