Vařit a šedesát devítku.

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
MSG píše:No jo, vtipy na Krásnou Horku tu ještě chybí... co takhle Rytmus a "som (si) zapálil" ?
![]()
Johny_X píše:http://cdn.roumen.cz/kecy/Som_pustil.jpg
Vidíš, mě zase přišlo maximálně ubohý chování médií, publikovat soukromou korespondenci v novinách a večer ta píča naléhavym hlasem cituje poslední SMSky od dětí... tak kdo je tady kurva mimo a trapnej.kubi píše:Trapný
Johny_X píše:Vidíš, mě zase přišlo maximálně ubohý chování médií, publikovat soukromou korespondenci v novinách a večer ta píča naléhavym hlasem cituje poslední SMSky od dětí... tak kdo je tady kurva mimo a trapnej.kubi píše:Trapný
někde lžeš a vyber si kdeBreakthru píše:média a lidi, co z toho dělaj fórky.Mám rád černej humor, jsem nakloněn sarkasmu, cynismu a podobným vědám, ale tohle je i na mě příliš
Ty fórky vznikají z nějakýho důvodu. A to hlavně kvůli médiím a lidem, co z toho dělaj hroznou tragédii. Oukej, zařvalo tam pár lidí...snad se o tom jednou stačí zmínit ve zprávách. Budou kvůli tomu vejce levnější? Nebudou. Já ty lidi neznám - pokud by v tom autobuse seděl někdo, koho znám, bude mně to trápit. Takhle mi to opravdu žíly netrhá.Breakthru píše:média a lidi, co z toho dělaj fórky.Mám rád černej humor, jsem nakloněn sarkasmu, cynismu a podobným vědám, ale tohle je i na mě příliš