Vařit a šedesát devítku.

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

MSG píše:No jo, vtipy na Krásnou Horku tu ještě chybí... co takhle Rytmus a "som (si) zapálil" ?

Johny_X píše:http://cdn.roumen.cz/kecy/Som_pustil.jpg

Vidíš, mě zase přišlo maximálně ubohý chování médií, publikovat soukromou korespondenci v novinách a večer ta píča naléhavym hlasem cituje poslední SMSky od dětí... tak kdo je tady kurva mimo a trapnej.kubi píše:Trapný
Johny_X píše:Vidíš, mě zase přišlo maximálně ubohý chování médií, publikovat soukromou korespondenci v novinách a večer ta píča naléhavym hlasem cituje poslední SMSky od dětí... tak kdo je tady kurva mimo a trapnej.kubi píše:Trapný

někde lžeš a vyber si kdeBreakthru píše:média a lidi, co z toho dělaj fórky.Mám rád černej humor, jsem nakloněn sarkasmu, cynismu a podobným vědám, ale tohle je i na mě příliš
 todle je hodně černej humor, dalo by se říct, že se sem ani nehodí, ale hald tak to bejvá
 todle je hodně černej humor, dalo by se říct, že se sem ani nehodí, ale hald tak to bejváTy fórky vznikají z nějakýho důvodu. A to hlavně kvůli médiím a lidem, co z toho dělaj hroznou tragédii. Oukej, zařvalo tam pár lidí...snad se o tom jednou stačí zmínit ve zprávách. Budou kvůli tomu vejce levnější? Nebudou. Já ty lidi neznám - pokud by v tom autobuse seděl někdo, koho znám, bude mně to trápit. Takhle mi to opravdu žíly netrhá.Breakthru píše:média a lidi, co z toho dělaj fórky.Mám rád černej humor, jsem nakloněn sarkasmu, cynismu a podobným vědám, ale tohle je i na mě příliš