Zájmy, koníčky - inspirace

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

posero

Re: Zájmy, koníčky - inspirace

Příspěvek od posero »

habitat3 píše:Jezdí někdo vodu? Jezdí někdo v kajaku na řece? Ptám se proto, že přemýšlím o nějakém obyč kajaku ujedu kus po řece a zpátky pojedu proti proudu. Chci to mít jako posilku na ruce.

jezdil sem kdysi dávno, doporučím najít nejbližší oddíl, nebo partu která jezdí, domluvit si svezení a pak uvidíš, plácat se na jednom místě tě moc bavit nebude ale...

kajak s posuvnou sedačkou bych chtěl vidět
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Jaj.... Nevím jak se tomu přesně říká, tak mě zase nechytejte ta slovo ;-) jestli ses někdy díval na závody ve veslování, tak určitě víš co myslím ;-)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

posero

Příspěvek od posero »

to je skif, na tom se vesluje a to je něco jinýho, neni moc řek v čr na kterých by ses svezl :lol:
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4

LiberaleMiguel2

habitat3 píše: ujedu kus po řece a zpátky pojedu proti proudu. Chci to mít jako posilku na ruce.

K.
Přijde ti, že on to chce na akrobacii nebo co ?
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

posero

Příspěvek od posero »

skif je drahej, nemůže na to vlézt každej narozdíl od necek na řeku :wink: nechápu proč máš pořád touhu psát k něčemu o čem nic nevíš
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4

kony5

Příspěvek od kony5 »

Je tu nekdo kdo je od rana do vecera v praci a ma to jako konicek ..nebo sem tak blbej jenom ja... :lol: respektive uz to konicek ani neni....

posero

Příspěvek od posero »

auta mě baví, momentálně i živý, když to jde dělám si i svoje jako koníček :-) jako relax mam kolo :lol:
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

Přesně tak, chci to jako cvičební pomůcku. Samotný kajak budu mít za 650kč :lol: . Nechci dělat nic profi, jen se dokopat ven, dělat něco pořádného. Je to jako s běháním, taky lidi běhaj většinou jen pár tras. Tzn. já těch pár tras budu jezdit :D . A vzhledem k tomu, že ujedu nějakou trasu, tak se pak prostě musím vrátit, nebude existovat něco jako že né, nechce se mi :lol: :lol: :lol:

posero

Příspěvek od posero »

zjisti kde v okolí někdo jezdí aby sis to zkusil neni to úplně sranda, pak uvidíš 8)
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4

LiberaleMiguel2

habitat3: sežeň ejště pár lidí a vystačíš si s bazénem :lol: https://www.facebook.com/video.php?v=1546843882029463" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „Pokec“