Zájmy, koníčky - inspirace

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Bohuš
Moderátor

Re: Zájmy, koníčky - inspirace

Příspěvek od Bohuš »

Když si najdeš nějakou military jednotku tak to dokáže být docela hardcore ale potom je to docela finančně náročné.Já osobně jsem už přešel na zavářku a běhám polese s tou máš to jako zábavu a posilku zároveň :)

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

Začal jsem někdy loni na jaře sbírat hodinky a je to docela dobrá závislost... 8)
Fitness je to taky, když běháš po bazarech.... :lol:
MSG

Boči

Příspěvek od Boči »

Tolikrát zmíněný běh je fajn. Nebo třeba horská turistika (v sobotu mě čeká 35 km :D ).
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?

*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Každopádně at zvolíš cokoliv pro vyplnění volného času, vol něco,kde uděláš něco i pro sebe, zabít myšlenky je málo, u hraní her nenajdeš smysl, šel bych cestou sportu,klidně turistiky,.. časem pak zjistíš,že je ti dobře i fyzicky,ne jen psychicky.. ono to totiž spolu úzce souvisí.
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

FOG

Příspěvek od FOG »

přesně jak říká blázen 8) 8)

neznám snad lepší "únik" od momentálně zpackaný reality... řeším problémy s přítelkyní a prostě takovej klasickej fotbálek s kamarádama, dvě hodiny, za každýho počasí, každý pondělí je k nezaplacení...
štyrykrátštyry tédéí

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

jj je to k nezaplacení :lol: takhle jsem jednou v pátek šel na fotbálek a skončil jsem v motole na ortopedii :lol:

ale je to opravdu relax 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Bohuš píše:Když si najdeš nějakou military jednotku tak to dokáže být docela hardcore ale potom je to docela finančně náročné.Já osobně jsem už přešel na zavářku a běhám polese s tou máš to jako zábavu a posilku zároveň :)
Já jsem KVH dělal a když jsem skončil a vše prodal, měl jsem cca 60% financí na Octavii RS :wink: Millitary je sakra drahej koníček 8)
" www.autowerks.cz "

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

tholis píše:
Bohuš píše:Když si najdeš nějakou military jednotku tak to dokáže být docela hardcore ale potom je to docela finančně náročné.Já osobně jsem už přešel na zavářku a běhám polese s tou máš to jako zábavu a posilku zároveň :)
Já jsem KVH dělal a když jsem skončil a vše prodal, měl jsem cca 60% financí na Octavii RS :wink: Millitary je sakra drahej koníček 8)
By mě teda zajimalo s kym si AS military dělal :roll: , když počateční investice je kolem 10 tis. max a víc nepotřebuješ
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

FOG

Příspěvek od FOG »

BIGPAPA píše:jj je to k nezaplacení :lol: takhle jsem jednou v pátek šel na fotbálek a skončil jsem v motole na ortopedii :lol:

nesmíš bejt levej.
štyrykrátštyry tédéí

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

MartyCZe píše:
tholis píše:
By mě teda zajimalo s kym si AS military dělal :roll: , když počateční investice je kolem 10 tis. max a víc nepotřebuješ
Zdá se mi to, nebo nemluví o airsoftu ale o KVH - Klub Vojenské Historie? A tam to je opravdu drahé jak prase když si člověk chce vyhrát třeba s dobovou uniformou, sám pár věcí taky mám na poličce....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

Tak to je potom něco jinyho, to co jsem já a nejspíš i Bohouš mysleli byl militarysoft 8)
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Marty: Jezdil jsem za brity a dělal jsem jen pěchotu, ale jen mašinkvér aby byl dobovej mě vyšel na 35 (měl jsem m249+2bedny a 6 malej M16 šuplat) do toho vesta, střepinka, helma, letní a zimní komplet, kanady, bergen (batoh), vysílačka, baret, schemag a spoustu dalších chujovin.
Naposledy upravil(a) tholis dne 19 úno 2013 17:06, celkem upraveno 1 x.
" www.autowerks.cz "

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

FOG píše:
BIGPAPA píše:jj je to k nezaplacení :lol: takhle jsem jednou v pátek šel na fotbálek a skončil jsem v motole na ortopedii :lol:

nesmíš bejt levej.
soupeř nesmí být praséééé :lol:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Bohuš
Moderátor

Příspěvek od Bohuš »

Si spadl z višně ne :D
Vesta 5700Kč
Batoh 30 litru 1500Kč
Velky batoh 6000-10000Kč
Boty kvalitní 2000-6000Kč
A to je základ teď kvér v tom jsem měl asi 6k+zavářka další klacek.
Teď se chystám na nůž to je další 2500Kč gps 5000Kč a teď by měly vyjít nové maskáče pro průzkum zatím je venku jenom blůza a stojí 4000 :D
Plus něco na střelnici co dáš za náboje.
Doplňky, sumkym, opaskym, rukavice, sedák na slaňování + lano, spousty drobných věcí když se sečtou tak dají taky pálku.
Ono se to nezdá ale když to chceš dělat pořádně tak je to drahé já se snažím přiblížit 102. průzkumnému i když jsem tomu na míle daleko tak je to zatraceně drahé.

Ale je to zatraceně dobré odreagování v pátek večer vyrazíš čistý do lesa a vrátíš se v neděli odpoledne smradlavý, spocený, zničený, vyčerpaný ale s úsměvem na tváři.Navíc je to docela síto na lidi aby se člověk dostal do jednotky tak musí projít výběrovým řízením spoustou fyzických cvičení a tím se protřídí zrno od plev já důvěřuju každému členovy jednotky na 100% že by mi pomohl kdyby se cokoliv stalo.

Jinak jsme hlavně militaristi airsoft už máme jenom jako doplněk já osobně už kuličkovat nechodím vůbec.

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Bohuš:Seš na podobných číslech, jen já měl v kvéru asi 35 8), vysílačka 1500(motorola), helma 2500, komplet cca 1500, bunda 600, brýle 1500...A to jsem měl hovado i poušť včetně vesty :lol:

Pokud si byl někdy na nějakých cvičeních s brity tak 5let zpět tak jsme se 100% potkali 8)
" www.autowerks.cz "

FOG

Příspěvek od FOG »

BIGPAPA píše:
FOG píše:

nesmíš bejt levej.
soupeř nesmí být praséééé :lol:
prasárny si schovávám na Hanspaulku na naborčený kretény... to se pak divěj, že ty kila ve střetu nehrajou tolik prim (jsem muší váha-s "pár" lety bojovejch umění za sebou :D takže moje holeně bez chráničů nejsou pro soupeře uplně ok...)
štyrykrátštyry tédéí

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

pěkně si hrajete :lol: já mám všechno vybavení zadarmo :) byť jsem si teda kupoval třeba nerezový ešus abych nemusel žrát z toho hnusu.
Abych nebyl OT, přihlaš se do armády aspoň k AZkám a budeš mět na měsíc a půl hlavu čistou :potlesk:

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

FOG píše:prasárny si schovávám na Hanspaulku na naborčený kretény... to se pak divěj, že ty kila ve střetu nehrajou tolik prim (jsem muší váha-s "pár" lety bojovejch umění za sebou :D takže moje holeně bez chráničů nejsou pro soupeře uplně ok...)
ja se otáčel pro balon a zezadu na mě naklouzlo jedno hovádko.... koleno mimo osu nohy a šel jsem :lol:

H.o.m.i.e.

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Pokud máš rád adrenalin tak zkus downhill... dneska koupíš dobrého "sjezďáka" do 10 000,-... hromada srandy... sem tam zlomená hnáta :) Bike parků je u nás poměrně dost, kopců taky :lol:. Nebo jen prostě jezdi na kole :) já jezdím od loňska skoro každej den a jsem spokojenej, tlustej jsem pořád ale ten pocit..... :lol:

F.i.s.h.men
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F.i.s.h.men »

Na kole jezdím. Mám toto.
Přílohy
599490_2865687859741_497698778_n.jpg

D´ice

Příspěvek od D´ice »

H.o.m.i.e. píše:Pokud máš rád adrenalin tak zkus downhill... dneska koupíš dobrého "sjezďáka" do 10 000,-... hromada srandy... sem tam zlomená hnáta :) Bike parků je u nás poměrně dost, kopců taky :lol:. Nebo jen prostě jezdi na kole :) já jezdím od loňska skoro každej den a jsem spokojenej, tlustej jsem pořád ale ten pocit..... :lol:
psal jsem mu to na předchozí stránce :D jinak nesouhlasím, že dobré sjezdové kolo seženeš do 10 000,-
Life is too short to drive boring cars

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

H.o.m.i.e. píše:Pokud máš rád adrenalin tak zkus downhill... dneska koupíš dobrého "sjezďáka" do 10 000,-... hromada srandy... sem tam zlomená hnáta :) Bike parků je u nás poměrně dost, kopců taky :lol:. Nebo jen prostě jezdi na kole :) já jezdím od loňska skoro každej den a jsem spokojenej, tlustej jsem pořád ale ten pocit..... :lol:
:smich2: :smich2: :smich2:
ukaž, koupím si nich pět 8)

Jinak ať nejsem OT, já třeba vysírám na TF a je to super, zažiješ všechno :lol:
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

H.o.m.i.e.

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Nepsal jsem celopéro .. ale tak budiž 13 000,- ... ne 10 000,- hluboce se všem omlouvám. Myslím že na tomhle už sjedeš ledacos. Nebavíme se o šílenostech pro magory jako je semmering apod :wink:.

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Ok, beru i hardtail, ale i tak - Monster dobrej, ale ty komponenty budou mrtvý, jak může vidle vypadat po 4 letech??
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

F.i.s.h.men
Kontaktovat uživatele:

Nj, ale mě to vysírání na TF přijde stejný jako hrát online hry. Hry. Tak raději budu hrát.

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

F.i.s.h.men píše:Nj, ale mě to vysírání na TF přijde stejný jako hrát online hry. Hry. Tak raději budu hrát.
Není to pro každýho, to je fakt :lol:
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

Bohuš
Moderátor

Příspěvek od Bohuš »

Jinak on ten airsoft se dá hrát i klidně v teplákách v podstatě ti stačí kvér nějaký obyčejný kalach kterého koupíš do 3k a brýle z železářství které mají ochranu proti rychle letícím částicím které stojí asi 20Kč :D

A kdo by to řekl že dobrý koníček jsou taky auta :)

Majky.n

Příspěvek od Majky.n »

A co takhle udělat něco hezkého a užitečného? Jestli máš dost volného času, zkus občas zajít do nějakého psího útulku (v Praze jich je dost) a půjčit si tam pejska na procházku, uděláš něco pro své zdraví a hlavně i pro ty chudinky. A nikdy nevíš, koho tam můžeš potkat, třeba budoucí přítelkyni... :wink:
BMW 530xd E60
BMW M3 e46 kabrio

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

Za mě Geocaching když chci bejt sám. Kombinuju to s kolem, autem krabky moc nelovím.
Po nocích Heroes of Newerth.
Ze sportu jsem začel koncem roku squash a už asi 4 rokem víceméně pravidelně nohejbálek.
Skoro každodenně masturbuju, to mě dost baví.
Nic nesbírám :)
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.

F.i.s.h.men
Kontaktovat uživatele:

Tak já mám psíka s bývalou přítelkyní ve střídavé péči, takže mi jeden rošťák stačí. 1.-3.3. ho můžeš potkat ve Varech :-)

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“