Zájmy, koníčky - inspirace
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Zájmy, koníčky - inspirace
Když si najdeš nějakou military jednotku tak to dokáže být docela hardcore ale potom je to docela finančně náročné.Já osobně jsem už přešel na zavářku a běhám polese s tou máš to jako zábavu a posilku zároveň 

Začal jsem někdy loni na jaře sbírat hodinky a je to docela dobrá závislost...
Fitness je to taky, když běháš po bazarech....

Fitness je to taky, když běháš po bazarech....

MSG
Tolikrát zmíněný běh je fajn. Nebo třeba horská turistika (v sobotu mě čeká 35 km
).

"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
Každopádně at zvolíš cokoliv pro vyplnění volného času, vol něco,kde uděláš něco i pro sebe, zabít myšlenky je málo, u hraní her nenajdeš smysl, šel bych cestou sportu,klidně turistiky,.. časem pak zjistíš,že je ti dobře i fyzicky,ne jen psychicky.. ono to totiž spolu úzce souvisí.
přesně jak říká blázen
neznám snad lepší "únik" od momentálně zpackaný reality... řeším problémy s přítelkyní a prostě takovej klasickej fotbálek s kamarádama, dvě hodiny, za každýho počasí, každý pondělí je k nezaplacení...

neznám snad lepší "únik" od momentálně zpackaný reality... řeším problémy s přítelkyní a prostě takovej klasickej fotbálek s kamarádama, dvě hodiny, za každýho počasí, každý pondělí je k nezaplacení...
štyrykrátštyry tédéí
jj je to k nezaplacení
takhle jsem jednou v pátek šel na fotbálek a skončil jsem v motole na ortopedii
ale je to opravdu relax

ale je to opravdu relax

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Já jsem KVH dělal a když jsem skončil a vše prodal, měl jsem cca 60% financí na Octavii RSBohuš píše:Když si najdeš nějakou military jednotku tak to dokáže být docela hardcore ale potom je to docela finančně náročné.Já osobně jsem už přešel na zavářku a běhám polese s tou máš to jako zábavu a posilku zároveň

" www.autowerks.cz "
By mě teda zajimalo s kym si AS military dělaltholis píše:Já jsem KVH dělal a když jsem skončil a vše prodal, měl jsem cca 60% financí na Octavii RSBohuš píše:Když si najdeš nějakou military jednotku tak to dokáže být docela hardcore ale potom je to docela finančně náročné.Já osobně jsem už přešel na zavářku a běhám polese s tou máš to jako zábavu a posilku zároveňMillitary je sakra drahej koníček

Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/

nesmíš bejt levej.BIGPAPA píše:jj je to k nezaplacenítakhle jsem jednou v pátek šel na fotbálek a skončil jsem v motole na ortopedii
![]()
ale je to opravdu relax
štyrykrátštyry tédéí
Zdá se mi to, nebo nemluví o airsoftu ale o KVH - Klub Vojenské Historie? A tam to je opravdu drahé jak prase když si člověk chce vyhrát třeba s dobovou uniformou, sám pár věcí taky mám na poličce....MartyCZe píše:By mě teda zajimalo s kym si AS military dělaltholis píše:Já jsem KVH dělal a když jsem skončil a vše prodal, měl jsem cca 60% financí na Octavii RSBohuš píše:Když si najdeš nějakou military jednotku tak to dokáže být docela hardcore ale potom je to docela finančně náročné.Já osobně jsem už přešel na zavářku a běhám polese s tou máš to jako zábavu a posilku zároveňMillitary je sakra drahej koníček
, když počateční investice je kolem 10 tis. max a víc nepotřebuješ
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Tak to je potom něco jinyho, to co jsem já a nejspíš i Bohouš mysleli byl militarysoft 

Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
- bejvávalo :/

Marty: Jezdil jsem za brity a dělal jsem jen pěchotu, ale jen mašinkvér aby byl dobovej mě vyšel na 35 (měl jsem m249+2bedny a 6 malej M16 šuplat) do toho vesta, střepinka, helma, letní a zimní komplet, kanady, bergen (batoh), vysílačka, baret, schemag a spoustu dalších chujovin.
Naposledy upravil(a) tholis dne 19 úno 2013 17:06, celkem upraveno 1 x.
" www.autowerks.cz "
soupeř nesmí být prasééééFOG píše:nesmíš bejt levej.BIGPAPA píše:jj je to k nezaplacenítakhle jsem jednou v pátek šel na fotbálek a skončil jsem v motole na ortopedii
![]()
ale je to opravdu relax

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Si spadl z višně ne
Vesta 5700Kč
Batoh 30 litru 1500Kč
Velky batoh 6000-10000Kč
Boty kvalitní 2000-6000Kč
A to je základ teď kvér v tom jsem měl asi 6k+zavářka další klacek.
Teď se chystám na nůž to je další 2500Kč gps 5000Kč a teď by měly vyjít nové maskáče pro průzkum zatím je venku jenom blůza a stojí 4000
Plus něco na střelnici co dáš za náboje.
Doplňky, sumkym, opaskym, rukavice, sedák na slaňování + lano, spousty drobných věcí když se sečtou tak dají taky pálku.
Ono se to nezdá ale když to chceš dělat pořádně tak je to drahé já se snažím přiblížit 102. průzkumnému i když jsem tomu na míle daleko tak je to zatraceně drahé.
Ale je to zatraceně dobré odreagování v pátek večer vyrazíš čistý do lesa a vrátíš se v neděli odpoledne smradlavý, spocený, zničený, vyčerpaný ale s úsměvem na tváři.Navíc je to docela síto na lidi aby se člověk dostal do jednotky tak musí projít výběrovým řízením spoustou fyzických cvičení a tím se protřídí zrno od plev já důvěřuju každému členovy jednotky na 100% že by mi pomohl kdyby se cokoliv stalo.
Jinak jsme hlavně militaristi airsoft už máme jenom jako doplněk já osobně už kuličkovat nechodím vůbec.

Vesta 5700Kč
Batoh 30 litru 1500Kč
Velky batoh 6000-10000Kč
Boty kvalitní 2000-6000Kč
A to je základ teď kvér v tom jsem měl asi 6k+zavářka další klacek.
Teď se chystám na nůž to je další 2500Kč gps 5000Kč a teď by měly vyjít nové maskáče pro průzkum zatím je venku jenom blůza a stojí 4000

Plus něco na střelnici co dáš za náboje.
Doplňky, sumkym, opaskym, rukavice, sedák na slaňování + lano, spousty drobných věcí když se sečtou tak dají taky pálku.
Ono se to nezdá ale když to chceš dělat pořádně tak je to drahé já se snažím přiblížit 102. průzkumnému i když jsem tomu na míle daleko tak je to zatraceně drahé.
Ale je to zatraceně dobré odreagování v pátek večer vyrazíš čistý do lesa a vrátíš se v neděli odpoledne smradlavý, spocený, zničený, vyčerpaný ale s úsměvem na tváři.Navíc je to docela síto na lidi aby se člověk dostal do jednotky tak musí projít výběrovým řízením spoustou fyzických cvičení a tím se protřídí zrno od plev já důvěřuju každému členovy jednotky na 100% že by mi pomohl kdyby se cokoliv stalo.
Jinak jsme hlavně militaristi airsoft už máme jenom jako doplněk já osobně už kuličkovat nechodím vůbec.
Bohuš:Seš na podobných číslech, jen já měl v kvéru asi 35
, vysílačka 1500(motorola), helma 2500, komplet cca 1500, bunda 600, brýle 1500...A to jsem měl hovado i poušť včetně vesty 
Pokud si byl někdy na nějakých cvičeních s brity tak 5let zpět tak jsme se 100% potkali

Pokud si byl někdy na nějakých cvičeních s brity tak 5let zpět tak jsme se 100% potkali

" www.autowerks.cz "
prasárny si schovávám na Hanspaulku na naborčený kretény... to se pak divěj, že ty kila ve střetu nehrajou tolik prim (jsem muší váha-s "pár" lety bojovejch umění za sebouBIGPAPA píše:soupeř nesmí být prasééééFOG píše:nesmíš bejt levej.BIGPAPA píše:jj je to k nezaplacenítakhle jsem jednou v pátek šel na fotbálek a skončil jsem v motole na ortopedii
![]()
ale je to opravdu relax

štyrykrátštyry tédéí
pěkně si hrajete
já mám všechno vybavení zadarmo
byť jsem si teda kupoval třeba nerezový ešus abych nemusel žrát z toho hnusu.
Abych nebyl OT, přihlaš se do armády aspoň k AZkám a budeš mět na měsíc a půl hlavu čistou

Abych nebyl OT, přihlaš se do armády aspoň k AZkám a budeš mět na měsíc a půl hlavu čistou

ja se otáčel pro balon a zezadu na mě naklouzlo jedno hovádko.... koleno mimo osu nohy a šel jsemFOG píše:prasárny si schovávám na Hanspaulku na naborčený kretény... to se pak divěj, že ty kila ve střetu nehrajou tolik prim (jsem muší váha-s "pár" lety bojovejch umění za seboutakže moje holeně bez chráničů nejsou pro soupeře uplně ok...)

- H.o.m.i.e.
Pokud máš rád adrenalin tak zkus downhill... dneska koupíš dobrého "sjezďáka" do 10 000,-... hromada srandy... sem tam zlomená hnáta
Bike parků je u nás poměrně dost, kopců taky
. Nebo jen prostě jezdi na kole
já jezdím od loňska skoro každej den a jsem spokojenej, tlustej jsem pořád ale ten pocit..... 

-
- Kontaktovat uživatele:
psal jsem mu to na předchozí stránceH.o.m.i.e. píše:Pokud máš rád adrenalin tak zkus downhill... dneska koupíš dobrého "sjezďáka" do 10 000,-... hromada srandy... sem tam zlomená hnátaBike parků je u nás poměrně dost, kopců taky
já jezdím od loňska skoro každej den a jsem spokojenej, tlustej jsem pořád ale ten pocit.....

Life is too short to drive boring cars
H.o.m.i.e. píše:Pokud máš rád adrenalin tak zkus downhill... dneska koupíš dobrého "sjezďáka" do 10 000,-... hromada srandy... sem tam zlomená hnátaBike parků je u nás poměrně dost, kopců taky

ukaž, koupím si nich pět

Jinak ať nejsem OT, já třeba vysírám na TF a je to super, zažiješ všechno

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
- H.o.m.i.e.
Nepsal jsem celopéro .. ale tak budiž 13 000,- ... ne 10 000,- hluboce se všem omlouvám. Myslím že na tomhle už sjedeš ledacos. Nebavíme se o šílenostech pro magory jako je semmering apod
.

Ok, beru i hardtail, ale i tak - Monster dobrej, ale ty komponenty budou mrtvý, jak může vidle vypadat po 4 letech??
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Nj, ale mě to vysírání na TF přijde stejný jako hrát online hry. Hry. Tak raději budu hrát.
Není to pro každýho, to je faktF.i.s.h.men píše:Nj, ale mě to vysírání na TF přijde stejný jako hrát online hry. Hry. Tak raději budu hrát.

www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Jinak on ten airsoft se dá hrát i klidně v teplákách v podstatě ti stačí kvér nějaký obyčejný kalach kterého koupíš do 3k a brýle z železářství které mají ochranu proti rychle letícím částicím které stojí asi 20Kč
A kdo by to řekl že dobrý koníček jsou taky auta

A kdo by to řekl že dobrý koníček jsou taky auta

A co takhle udělat něco hezkého a užitečného? Jestli máš dost volného času, zkus občas zajít do nějakého psího útulku (v Praze jich je dost) a půjčit si tam pejska na procházku, uděláš něco pro své zdraví a hlavně i pro ty chudinky. A nikdy nevíš, koho tam můžeš potkat, třeba budoucí přítelkyni... 

BMW 530xd E60
BMW M3 e46 kabrio
BMW M3 e46 kabrio
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Za mě Geocaching když chci bejt sám. Kombinuju to s kolem, autem krabky moc nelovím.
Po nocích Heroes of Newerth.
Ze sportu jsem začel koncem roku squash a už asi 4 rokem víceméně pravidelně nohejbálek.
Skoro každodenně masturbuju, to mě dost baví.
Nic nesbírám
Po nocích Heroes of Newerth.
Ze sportu jsem začel koncem roku squash a už asi 4 rokem víceméně pravidelně nohejbálek.
Skoro každodenně masturbuju, to mě dost baví.
Nic nesbírám

Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak já mám psíka s bývalou přítelkyní ve střídavé péči, takže mi jeden rošťák stačí. 1.-3.3. ho můžeš potkat ve Varech