Zoon politikon 2013
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Zoon politikon 2013
Doporučuju přetočit na Babiše...on se krutě nechytá... celý studio se mu tam směje. Hlavně ty žblebty o druhém pilíři jsou mega.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... perdebata/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... perdebata/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
nejlepší je
http://www.youtube.com/watch?v=EEOHIVai-UE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=EEOHIVai-UE" onclick="window.open(this.href);return false;
Trabant, VW Golf, MX 5
Tak co říkáte na výsledky? Lid rozhodl.
Můj názor:
1. Volilo lehce nad 50% lidí - ostuda, češi jsou nepoučitelní a pořád zabukaření svým nezájmem o aktuální dění, podle toho pak vypadají výsledky.
2. Vítezná trojka ČSSD, ANO, KSČM - je podle mého to nejhorší, co mohlo být.
3. TOP a ODS, jsou pořád ve sněmovně - ostuda opět.
Nikdy jsem nemyslel, že to někdy řeknu, ale to nejlepší co tam teď je, je Generál Okamura a Lidovci.
Tipuju, že se bude co nevidět, hlasovat o nedůvěře nastávající vlády. Strůjce bude Babiš, jelikož si myslím, že se nehorázně ztrapní a něco na sebe provalí nebo udělá opět něco o čem "nevěděl, že se nesmí".

Můj názor:
1. Volilo lehce nad 50% lidí - ostuda, češi jsou nepoučitelní a pořád zabukaření svým nezájmem o aktuální dění, podle toho pak vypadají výsledky.
2. Vítezná trojka ČSSD, ANO, KSČM - je podle mého to nejhorší, co mohlo být.
3. TOP a ODS, jsou pořád ve sněmovně - ostuda opět.
Nikdy jsem nemyslel, že to někdy řeknu, ale to nejlepší co tam teď je, je Generál Okamura a Lidovci.
Tipuju, že se bude co nevidět, hlasovat o nedůvěře nastávající vlády. Strůjce bude Babiš, jelikož si myslím, že se nehorázně ztrapní a něco na sebe provalí nebo udělá opět něco o čem "nevěděl, že se nesmí".
Naposledy upravil(a) Kein dne 26 říj 2013 17:48, celkem upraveno 1 x.
- H.o.m.i.e.
Naprosto souhlasím
. Je smutný že na to lidi serou...a ještě smutnější že už asi zapomněli co jin komunisti v minulosti dělali...Babiš druhý? Asi se nedívali na tu superdebatu
aspoň že se tam dostal Tomio kterého jsem volil.

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Víceméně se to dalo předpokládat, jen v rádiu říkali, že Sobotka je smutnej, že nemá přes 30%...
Vidím to na předčasné volby, tak za 2 roky...
S tou účastí je to v prdeli, zase budou jen všichni blbě kecat, ale že by tam šli hodit obálku, to ne
Podle mého by se volební účast měla pohybovat kolem 90% a ne, 50 

Vidím to na předčasné volby, tak za 2 roky...
S tou účastí je to v prdeli, zase budou jen všichni blbě kecat, ale že by tam šli hodit obálku, to ne

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ta účast je ohavná.. Já osobně jsem tam dotáhl celou rodinu a naše hlasy vyfasoval Tomio.. jedinej mi přijde rozumnej. A ta debata s Babišem to kdyby viděl předem.. xD
90% je asi utopie (pro srovnání v Německu byla účast, teď u posledních voleb, 75%), ale těch 70% bych u nás viděl velmi rád.
Nechci působit jako Babiš hater, ale trošku k jeho profilu (který lidem očividně nevadí):
1. Babiš vlastní jedny z největších médií, které už jednou prokazatelně ovlivňoval. Sám se k tomu i přiznal.
2. Babiš vlastní obrovský podnik, který je největší čerpatel státních dotací v ČR.
3. Babiš se bude podílet na vládě této země a chce být ministr financí.
4. Absolutně vůbec nerozumí politice a občanské společnosti.
Už jen samotné body 1, 2 a 3 mi přijdou naprosto neslučitelné (střet zájmů). Asi jsem sám, komu to ale vadí. Lidem stačí dát koblížky.
Nechci působit jako Babiš hater, ale trošku k jeho profilu (který lidem očividně nevadí):
1. Babiš vlastní jedny z největších médií, které už jednou prokazatelně ovlivňoval. Sám se k tomu i přiznal.
2. Babiš vlastní obrovský podnik, který je největší čerpatel státních dotací v ČR.
3. Babiš se bude podílet na vládě této země a chce být ministr financí.
4. Absolutně vůbec nerozumí politice a občanské společnosti.
Už jen samotné body 1, 2 a 3 mi přijdou naprosto neslučitelné (střet zájmů). Asi jsem sám, komu to ale vadí. Lidem stačí dát koblížky.
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je jasné, že je to utopie... ale kdyby to tak bylo, mohlo by se mluvit o nějakém rozhodnutí společnosti. Takhle by mělo být zvoleno jen cca 100 poslanců a zbytek lavic zůstat volný... jako zastoupení těch, kterým je to jedno
Dávám tomu tak 3 měsíce a spousta lidí bude nasraná na svého koně (Babiše)

Dávám tomu tak 3 měsíce a spousta lidí bude nasraná na svého koně (Babiše)

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
může za to jenom kvalitní reklamní kampaň, co si budeme povídat... nejlepší politická reklamní kampaň všech dob...
každopádně 4mld ročně jako dotace od státu pro babiše jsou krutá realita...
každopádně 4mld ročně jako dotace od státu pro babiše jsou krutá realita...
štyrykrátštyry tédéí
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Já nechápu, jak někdo toho Babiše mohl po těch jeho komediálních vystoupeních v TV a rádiu volit. Vim dlouho, že jsme národ z většiny dementní, ale tohle... 

Kein píše: ale to nejlepší co tam teď je, je Generál Okamura
Co si od toho saska slibujes? Ten bude akorat vystrkovat ruzky a delat potize, uz jsme tu podobny meli.
A jako volic TOPky jsem spokojen, i za udrzeni ODS a vicemene vitam comeback Lidovcu.
Hlavně koukám jak pohořela Bobo a ZemanOVCE
jinak teda z toho výsledku jsem zvědav kdo co sestaví.... to snad ani nejde...

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Nevim jak u vás ale u nás na ulici už jezdí ruský tanky a pár lidí už odvezli do uranovejch dolů. A co sem tak slyšel tak facelift Octavie III už má mít zase motor vzadu prej.
SubTera píše:Kein píše: ale to nejlepší co tam teď je, je Generál Okamura
Co si od toho saska slibujes? Ten bude akorat vystrkovat ruzky a delat potize, uz jsme tu podobny meli.
A jako volic TOPky jsem spokojen, i za udrzeni ODS a vicemene vitam comeback Lidovcu.
Doslova souhlasim.
" www.autowerks.cz "
- twingo.driver
Jako vždy jsem byl naivní blbeček a věřil jsem, že tentokrát se SSO konečně přehoupne přes pět procent. No a voni zase ne.
Příště jim to hodim znova, abych moh bejt zase smutnej.

SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
Taky sem je dával, snad to bude příště lepší, prakticky jediná normální pravice u nás.twingo.driver píše:Jako vždy jsem byl naivní blbeček a věřil jsem, že tentokrát se SSO konečně přehoupne přes pět procent. No a voni zase ne.Příště jim to hodim znova, abych moh bejt zase smutnej.
Od Okamury si neslibuji nic. Nejsem vůbec jeho fanboy. Ale zajímá mě teda, co si slibuješ od TOPky a ODS. Předvedli už víc než dost.SubTera píše:Kein píše: ale to nejlepší co tam teď je, je Generál Okamura

Předvedli toho opravdu dost, asi tolik že už čekám kdy lid prozře a "noblesní kníže" se bude houpat na oprátce společně s Kalouskem jako škůdci tohoto státu.Kein píše:Od Okamury si neslibuji nic. Nejsem vůbec jeho fanboy. Ale zajímá mě teda, co si slibuješ od TOPky a ODS. Předvedli už víc než dost.SubTera píše:Kein píše: ale to nejlepší co tam teď je, je Generál Okamura
Kein: pises, ze to je to nejlepsi - tak proc? Neni celkem hodne predcasny jasot, kdyz jeste ani nezacal pracovat?
A ohledne TOPky se nejedna o nic novyho, takze si urcite umis odpovedet sam. Mne Kalousek nic neudelal (jak jsem psal kdysi asi v tomto tematu - nic mi nechybelo), Laconimu pravdepodobne prefikl starou.
A ohledne TOPky se nejedna o nic novyho, takze si urcite umis odpovedet sam. Mne Kalousek nic neudelal (jak jsem psal kdysi asi v tomto tematu - nic mi nechybelo), Laconimu pravdepodobne prefikl starou.
Úplně to vidím napsaný na rudým transparentu někde nad fabrikou....Laconi píše: Předvedli toho opravdu dost, asi tolik že už čekám kdy lid prozře a "noblesní kníže" se bude houpat na oprátce společně s Kalouskem jako škůdci tohoto státu.

A co ti to připomíná, když jsi v době rudovlády lítal tatkovi v koulích. Já s Laconim souhlasím.
Subtera : na jednu stranu ti kalousek nic neudělal? A co ti udělal třeba babiš, filip, sobotka a nebo okamura? Napsal jsi argument jako by ti bylo 10 a chodil bys do 3tí třídy základní školy. Mě Kalousek okrad a to mu neodpustím a ani tomu ušišlanému zmrdovi. Asi si nepamatuješ , když vznikli jak slibovali že když je budou lidé volit, tak nezvednou daně.. A podívej co předvedli.. Takové zmrdy znovu volí jen ten komu je všecko jedno a nebo debil.
Subtera : na jednu stranu ti kalousek nic neudělal? A co ti udělal třeba babiš, filip, sobotka a nebo okamura? Napsal jsi argument jako by ti bylo 10 a chodil bys do 3tí třídy základní školy. Mě Kalousek okrad a to mu neodpustím a ani tomu ušišlanému zmrdovi. Asi si nepamatuješ , když vznikli jak slibovali že když je budou lidé volit, tak nezvednou daně.. A podívej co předvedli.. Takové zmrdy znovu volí jen ten komu je všecko jedno a nebo debil.
To je zvláštní, že tenhle argument vždycky vypadne z někoho, kdo si myslí, že je starší a tudíž moudřejší... jen je škoda, že podobné postoje to druhé absolutně popírají...
ale tak dává to smysl... kdo by jinak ty komanče a socany volil že?

Nevim, nevím, ted me asi ukamenujete, ale ja povazuju Kalouska za jednoho z nejlepších /ne-li nejlepšího/ ministra financí co tu byl... Ono se stačí podívat na čísla. Na druhém konci je suveréně nejhorší ministr financí Sobotka 

Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Ukamenujou tě, protože Kalousek je prostě nejhorší? Proč? No.... někdo to řekl a..... prostě proto...... 

Myslíš to jak zvednul daně, zmrazil důchody, pozbíral mrzákům peníze, ikdyž už tak neměli skoro nic, prodal dluhopisy a nacpal církvi to co ji nepatři., ? Při tom se nadruhou stranu lobovalo, kradlo a přeplácelo.. To ti přijde jako dobré vedení země? Čísla toho totiž moc neřeknou, jsou to jen čísla.Goldies píše:Nevim, nevím, ted me asi ukamenujete, ale ja povazuju Kalouska za jednoho z nejlepších /ne-li nejlepšího/ ministra financí co tu byl... Ono se stačí podívat na čísla. Na druhém konci je suveréně nejhorší ministr financí Sobotka
Ok, já mám jen střední ekonomické vzdělání... Jsem OSVČ, takže to co udělal by mě mělo celkem hodně srát, ale já si raději utáhnu opasek pro to, aby se co nejdříve začal snižovat státní dluh.
Církvi ten majetek nepatří? A jak jsi na to přišel?
Zvýšil daně? A jaký jiný systém má vláda zvolit aby získala peníze na výdaje. Když na výdaje není, tak to má udělat jako Sobotka, který při 6% růstu HDP dokázal udělat schodek 160miliard?
Byl by si spokojenější, kdyby daně zůstaly, nikomu se nic nesebralo a zvýšili se platy ve státní sféře? A víš jak by to mělo důsledek? Za 5 let jsme Řecko...
Církvi ten majetek nepatří? A jak jsi na to přišel?
Zvýšil daně? A jaký jiný systém má vláda zvolit aby získala peníze na výdaje. Když na výdaje není, tak to má udělat jako Sobotka, který při 6% růstu HDP dokázal udělat schodek 160miliard?
Byl by si spokojenější, kdyby daně zůstaly, nikomu se nic nesebralo a zvýšili se platy ve státní sféře? A víš jak by to mělo důsledek? Za 5 let jsme Řecko...
Japonci na konci
PS: a za Komunistů bylo líp, na to prosím nezapomeňte!
Japonci na konci
Plácáš tu hovadiny. Pokud si za tím stojíš , odevzdej z každého svého výdělku polovinu do fondu pro státní dluh. A uděláš to s radosí, že si snížil zadlužení. Utáhnout opasek ti nebude vadit.
Ne majetek církvi nepatří, nebo myslíš že ty kostely postavili faráři za své? Asi ne co?
Zvýšení daní je poslední způsob jak získat peníze. První způsob, který měla vláda volit je nepřeplácet zakázky, nerozdávat dotace a šetřit. Porušit nesmyslné úřady a funkce.
Já tedy doufám, když tak rád utahuješ opasky, že zrovna tvoje daně skončí na účte Agrofertu..Co by dotace.
Ne majetek církvi nepatří, nebo myslíš že ty kostely postavili faráři za své? Asi ne co?
Zvýšení daní je poslední způsob jak získat peníze. První způsob, který měla vláda volit je nepřeplácet zakázky, nerozdávat dotace a šetřit. Porušit nesmyslné úřady a funkce.
Já tedy doufám, když tak rád utahuješ opasky, že zrovna tvoje daně skončí na účte Agrofertu..Co by dotace.
Kdybych vedel ze da kazdej pulku sveho vydelku na zaplaceni statniho dluhu, tak to rad udelam.blázen píše:Plácáš tu hovadiny. Pokud si za tím stojíš , odevzdej z každého svého výdělku polovinu do fondu pro státní dluh. A uděláš to s radosí, že si snížil zadlužení. Utáhnout opasek ti nebude vadit.
Kostely si sami nepostavili, cirkev obecne moc nemusim. Ale paklize byl jeji majetek neopravnene za komunistu zabaven, mel ji byt vracen
Zvyseni dani je zakladni a hlavni cast prijmu statniho rozpoctu. Co me osobne vadi je hlavne dodovani statnich firem (viz. Ceske drahy ktere jsou dlohodobe ztratove). Dotace jdou vetsinou z evropskych penez (osobne mi take vadi nase neschopnost dostat z unie vice dotaci jen diky spatne napsanym projektum a neduslednem naslednem dozorovani).
Babises sem nevolil, to je hroznej populista, takze toho sem netahej, navic mam opet dojem, ze to jsou dotace na zemedelství ktere reguluje EU. To ze on je nejvetsi prijemce dotaci v zemedelstvi je asi tim ze je nejvetsi "zemedelec"
Japonci na konci