Moderátor: Idaho
Právě že na volnoběh to nedělá nic ani když se šlape na plyn. Musí se zařadit a začít se rozjíždět,v tom okamžiku to začne pištět a přestane to když se sešlápne spojka. Doufám že to není vysouvací ložisko,to je docela darda. A ta práce s tím je taky na pytel.Mirek999 píše:Taky to muze bejt spatne lozisko v alternatoru je toho dost co by to mohlo bej chtelo by to poslouchat a uvidis
Heh dík.Mirek999 píše:Takže to bude to vysouvaci ložisko.Přejuti přijemnej vykend hezke prace.Bejt to favorit tak je prevodovka za chvili venku ale tohlecto bude o neco horsi takze si to uziij.
Zajedu k nám do zoo aby mi ho na chvíli podržel slon...Mirek999 píše:No to rovnou vymen celou sadu-lozisko,pritlacak a lamela.A da se to udelat i doma bez zvedaku chce to jenom mit nejakou zirafu nebo neco takoveho co ti bude drzet motor ve vzduchu.
Já vím,ale s prací se oprava může vyšplhat odhadem tak na 10k a to je docela šílený na to že to auto máme dva měsíce.Mirek999 píše:Nekupuj to stary kup to novy nebo se ti tohlecto muze stat za mesic to sami kup nove nojo no holt chcete mit tohle auto tak musite platit ja vim ze to jsou dardy ale kup to nove a mas dalsich 100 000Km vystarano.
U elitu komplet sada bez DPH vychází na 3229 až 4770Kč,to máme s daní nějakých 4000 až 5500 jen za díly. Plus práce a to bude složitý,musí se sundat převodovka a odpojit to a mít nějaký středicí přípravek - takže servis. A když si vezmu obyč. co dělá všechny vozy tak to tak 300 na hodinu... Eh.Mirek999 píše:To je strasny kolik vychazi ta cela sada??
Tak to máš to samý,tohle taky bylo jen trochu a jen chvilku. Ale co jsem včera vyjížděl od práce s otevřeným oknem a slyšel to naplno tak radši řeším opravu,takové vysypané ložisko s následným poškozením všeho okolo bych řešil nerad.LuckyR píše:Tohle mi přesně dělá Cordoba, taky ze začátku trochu píská, ale zas to neninějak moc pronikavý a za 10 sekund to skončí..
Heeej ale to by mohlo být taky ono,odfuk tam moc nedrží,zkusím to tam nečmundit pořádně. Ale kolega z práce na to dnes koukal a poslouchal a říkal že má pocit že to jde z alternátoru - ten nedávno kdosi opravoval. Zkusím někde sehnat na zapůjčení altík tak na týden nebo sehnat ložisko a uvidíme. Ale ten odfuk je dobrej tip.Fugo píše:nečetl jsem to tady všechno ale už se mě u dvou aut stalo že něco v mot. prostoru pískalo, no a nakonec to byl ucpanej nebo špatně zapojenej odfuk vzduchy od vaček a pískalo to buď přes gufero na vačce nebo víčko oleje, na vyzkoušení stačí sundat víčko oleje a hned uvidíš.