Strop
Moderátor: Idaho
-
Strop
Zdarec všici!mam potrhanej strop a chtel bych ho necim potahnoute nastrikat atd!!poradte zkusenosti!díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Strop
přečalounit co jiného - pokud najdeš "normálního" čalouníka a vybereš "rozumný" materiál - cca1000KčMagicMisel píše:Zdarec všici!mam potrhanej strop a chtel bych ho necim potahnoute nastrikat atd!!poradte zkusenosti!díky
Kdyby nebyl potrhaný - poflockovat: 700Kč
Sám se do toho raději nepouštěj

- krulis
- Kontaktovat uživatele:
ja na strop pouzil Vanish na koberce a musim rict ze fakt super...
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
-
- Kontaktovat uživatele:
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Víš jak, nemá smysl něco zkoušet doma, když to člověk neumí nebo nemá prostředky.MagicMisel píše:mam to na Tipo!nevim vubec jak to mam udelat!chtel bych na to neco nalepit ale nevim co!!!aby to vypadalo hezky a nepropilo se lepidlo a zaroven se to dalo tvarovat!!
Normálně bych ten tapecírunk demontoval a zašel za čalouníkem.Dá Ti vybrat ze vzorníku látek a máš to supr.Nebo myslíš, že zhruba tu tisícku nenašetříš?
Jestli za to bude chtít víc tak pryč od něj.
Můj názor je, že patlat na to nějaké lepidlo a lepit tam nějakou látku, by bylo dost neprofesionální, resp. by byl výsledek neuspokojivý.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Strop
Koupit lepidlo ve spreji (neproteka), koupit metr a pul latky (alcantra 1*1.4m 360Kc), servat tu puvodni a novu nalepit. Pokud mas strop velkej a jsi hracicka jako ja, a delas se s okolim sibru, mas to za 3 hodiny i s usychanim hotove.
Pokud se ti nechce placat prachy za lepidlo ve spreji, kup si chemopren a jemne vyrstvy delej plochym steteckem. Delala jsem tak sloupky a parada
Pokud se ti nechce placat prachy za lepidlo ve spreji, kup si chemopren a jemne vyrstvy delej plochym steteckem. Delala jsem tak sloupky a parada

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
uvedla jsem priklad, alcantra neni moc tahaci, proto jsem se s tim delala tak dlouho, ale je hromada jinych latek ( i levnejsich), co tahaci jsou. myslim, ze alcatraz je. Skoc si k calounikovi a poptej se ho a vyber si latku.futura píše:Ta Alcantara je tahaci? Jde mi o to, ze muj panel strechy je tvarovanej s ruznejma prohlubnema a vystupkama, aby to hezky kopirovalo. Ale asi to radsi necham na profikovi, kdyz o tom uvazuju.
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between