Kde sehnat desku??
Kde sehnat desku??
Zdravím,
scháním desku (cca 130 / 150 cm) z materiálu jak se na něj dělaj reklamní banery... je to nějaká lisovaná pěnovka (cca 5mm vysoká).. bohužel nevím jak se to jmenuje... každopádně je to tvrdý a hodně lehký... někdo kdo dělá s reklamou to bude určitě znát.. bohužel vůbec nevím jak se to jmenuje, či kde se to dá sehnat.. ale byl bych Vám byl vděčnej za info kde v Praze či okolí by se to dalo sehnat ;o)
předem děkuji za radu ;o)
P.S. chci to do auta.. udělt s tím za sedačkama podlahu v autě do roviny (samozřejmě to budu potahovat) ;o) takže si myslím, že to patří do stylingu, kdyby jste usoudili že to patří jinam, tak to tam prosím přesuňte... ;o)
scháním desku (cca 130 / 150 cm) z materiálu jak se na něj dělaj reklamní banery... je to nějaká lisovaná pěnovka (cca 5mm vysoká).. bohužel nevím jak se to jmenuje... každopádně je to tvrdý a hodně lehký... někdo kdo dělá s reklamou to bude určitě znát.. bohužel vůbec nevím jak se to jmenuje, či kde se to dá sehnat.. ale byl bych Vám byl vděčnej za info kde v Praze či okolí by se to dalo sehnat ;o)
předem děkuji za radu ;o)
P.S. chci to do auta.. udělt s tím za sedačkama podlahu v autě do roviny (samozřejmě to budu potahovat) ;o) takže si myslím, že to patří do stylingu, kdyby jste usoudili že to patří jinam, tak to tam prosím přesuňte... ;o)

Re: Kde sehnat desku??
mno to zkusím... ale nejdřív jsem chtěl jeslti alespoň někdo z vás neví jak se to jmenuje.. ;o) a navíc když se to bude brát od reklamky tak to bude už určitě navýšený o provizi.....

tak si proste vypujcis nekde reklamni banner,nikdo nic nepozna.Velbloud píše:mno to zkusím... ale nejdřív jsem chtěl jeslti alespoň někdo z vás neví jak se to jmenuje.. ;o) a navíc když se to bude brát od reklamky tak to bude už určitě navýšený o provizi.....
Jenom v kufru budes mit reklamu na vlozky

Skejt: mno to by sice bylo určitým řešením... jenže jsem nide neviděl banner ve velikosti kterou potřebuju 

fleXa tuning v Ceske Republice je to oblibenoVelbloud píše:Skejt: mno to by sice bylo určitým řešením... jenže jsem nide neviděl banner ve velikosti kterou potřebuju

zde: http://www.rempo.net/plastove-desky/
treba tam neco vyberes
treba tam neco vyberes
-
- Kontaktovat uživatele:
Skejt: mno jak tam koukám, tak tam by to mohli mít.. ale abych pravdu řek.. tak bez fotky to nepoznám.. jediný co vím co je je mirelon.. a to není to co sháním...
Michale : mno v obi a bauhausu jsem se už díval.. zkusím ještě hornbach.. podle mě v hotovém nábitku to nebude...
nejvíc by mi pomohlo kdybych alespoň věděl jak se tomu říká.... ;o))
Michale : mno v obi a bauhausu jsem se už díval.. zkusím ještě hornbach.. podle mě v hotovém nábitku to nebude...
nejvíc by mi pomohlo kdybych alespoň věděl jak se tomu říká.... ;o))

mno já sem právě na tom úplně stejně....Flinta píše:zkus spis naky obchody kde prodavaj plexi atd...doma jeste kousek toho mame taky z reklamy kdyz sme nechvali delat ale uz je to dlouho a nazev taky nevim
a nevíte o nějakým krámě v Práglu kde teda prodávaj plexi??

- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
sem tam vozím desky z Holandska jenž se používají na dveře atd...jsou to dvě překližky z borovice či smrku a mezi něma je therm pěna...stojí to sice kolem 7tis (tabule) ale je to fajnová a velmi lehká a pevná deska. Rozměr je myslím 3x2 m...možná dělají i menší za míň kaček. Musel bych se jich optat.
VW PASSAT B5
Fiesta: jsi zlatej, ale tohle je něco jinýho .. přecijen i když je to určit lehčí než normální desky na dveře, tak ro mě je to už moc velký a "těžký" ;o) tohle o čem jsem mluvil je prostě jen nějaký druh "lastový" pěny ... opravdu hodně lehký.. a docela pevný...
uvidím, zkusím se poptat v nějakým krámě... každopádně děkuju moc ;o)
uvidím, zkusím se poptat v nějakým krámě... každopádně děkuju moc ;o)