Popraskané Alu

Pneumatiky, elektrony, plecháče, podložky, šrouby, štefty, změna rozteče...

Moderátoři: Rudi, m.artty

Odpovědět
Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Popraskané Alu

Příspěvek od Fiesta »

Řešil někdo tento problém...???Mám možnost koupit kola, ale jsou prý popraskaná takže asi zavařit, ale nějak se mi honí hlavou, že pokud již praskají tak asi nebudou již moc pevná...Dík za rady a zkušenosti.
VW PASSAT B5

krulis
Kontaktovat uživatele:

Re: Popraskané Alu

Příspěvek od krulis »

Fiesta píše:Řešil někdo tento problém...???Mám možnost koupit kola, ale jsou prý popraskaná takže asi zavařit, ale nějak se mi honí hlavou, že pokud již praskají tak asi nebudou již moc pevná...Dík za rady a zkušenosti.
co zkusit lesteni kol ? zalezi na tom jak moc sou popraskany, ale co sem videl pipo kola, tak ty mely slusne omlaceny limce a upravili mu to fakt jedna A
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

ale ty kola jsou normálně na límci prasklý....
VW PASSAT B5

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

pokud jsou praskly od nejakeho narazu, tak bych je mozna nechal i svarit...ale pokud praskyl bez "duvodu", tak bych na nich mel strach jezdit...
R6 twin turbo + V10 + V12

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

v olomouci je oprvář na kola mněl jsem podobnej problém je dobrej ale nechá si hodně zaplatit je to v jak je ta ulice jak je tam ten servis a prodejna VW brouk tak když jedeš smněrem na kopeček tak odpočíš do prava za tou prodejnou jedeš okolo kolejí a po levé straně je ten chlap zvladne všechno uplně ale jak jsem říkal hodně penez jsem tam nechal

Odpovědět

Zpět na „Disky + Pneumatiky“