tuning modřany -- http://tuning.zvyk.com/?k=666&num=13&s=&id=79Velbloud píše:Panda: prosím Tě, nevíš odkud ta firma jde?? a jestli by to jejich "nástřikový" chromování drželo i na kličkách otvírání dveří??
chtěl bych si je nechat nachromovat... nebo poraďte někoho z Práglu či okolí kdo by mi je nachromoval... chtěl jsem si je koupit, jenže jsem nikde neviděl, že by se někde prodávali chromový na corsu B....
Vakuové chromování
Re: Vakuové chromování
děkuju moc.. zkusím se jich zeptat.. i když abych pravdu řekl, tak jak jsem koukal na ty jejich ceny tak jsou docela dost drahý... a to nejen v tom chromování... když jen potažení kapoty karbonem stojí u nich pomalu tolik jako když si jí necháš udělat celou karbonovou u jiný fimy...swedak píše: tuning modřany -- http://tuning.zvyk.com/?k=666&num=13&s=&id=79

nemáte ještě nějakej jinej odkázek??

A neni lepsi kola vylestit ???Nez to chromovat...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jasně že je kola lepší vyleštit-neb chrom se ti časem odloupne jakož to bylo u par mých znamých nebo od kaminku-ale u vyleštěných se ti uděla třeba škrabanec nebo podobné věci tak není nic jednoduchšího než místo poškozene přeleštit!Já si kola taky nechal leštit a efekt SUPER!Mikael píše:A neni lepsi kola vylestit ???Nez to chromovat...

SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............

Vim,ze sis je nechal lestit,vypadaji paradne...uz sem u par lesteni asistoval,je to prace neskutecne narocna.Jen mi neni jesny,jak ti lestil ty ohyby...jakym strojkem...Pipotuning píše:jasně že je kola lepší vyleštit-neb chrom se ti časem odloupne jakož to bylo u par mých znamých nebo od kaminku-ale u vyleštěných se ti uděla třeba škrabanec nebo podobné věci tak není nic jednoduchšího než místo poškozene přeleštit!Já si kola taky nechal leštit a efekt SUPER!Mikael píše:A neni lepsi kola vylestit ???Nez to chromovat...![]()
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jooo to nevím ani ja jak to leštil ale zeptám se ho dnes a pak napišu!Ale já osobně bych se do toho nepouštěl na to bych nervy neměl apon já tedy ne!jinak díký ,že se libí! 

SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....

jj.. s tím naprosto souhlasím.. věci co jdou vyleštit jsou lepší leštěný... ale právě plastový kličky těžko vyleštím ;o(
a na těch modřanskejch stránkách jsou ceny fakt příšerný.. abych dal za "nachromování dvou vnitřních kliček odvírání dveří a ovlačů topení dohromady 2.500,- mi přijde opravdu docela dost... ;o(
a na těch modřanskejch stránkách jsou ceny fakt příšerný.. abych dal za "nachromování dvou vnitřních kliček odvírání dveří a ovlačů topení dohromady 2.500,- mi přijde opravdu docela dost... ;o(