ntdll.dll - problem s instalací WIN XP PROF. - vyřešeno

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Georgerob
Kontaktovat uživatele:

ntdll.dll - problem s instalací WIN XP PROF. - vyřešeno

Příspěvek od Georgerob »

koukám, že už podobný téma je tady od Hanse :D

mám problém s instalací woken XP profesionálů... v pohodě začne bootování z cd, ale jakmile se načtou všechny soubory..ikdyž tam hodim disketu s ovladačema na SATA disk, napíše:

hard_error
SYSTEMROOT\SYSTEM32\NTDLL.DLL

komp je athlon 64 3200+, asus A8N - SLI deluxe základka, gigáč ramka, 120 giga western disk SATA...zkoušel sem i normální ATA disk..a stejnej problém

věděl by někdo jak to vyřešit? :zapomel:
budu kontrolovat paměť, disk..ale nic víc mě nenapadá..je to úplně nová sestava, bral sem to jako funglovku na díly
Naposledy upravil(a) Georgerob dne 11 úno 2007 13:15, celkem upraveno 1 x.
Grafický servis | www.georgerob-design.cz

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

ty se máš, tobě aspoň začne načítat soubory :lol:

jsi si jistý, že máš správné ovladače? Taky jsem řešil podobný problém s tou samou deskou. Asusy bych už nechtěl, co deska, to s něčím problém :roll: Na CD od desky jsem našel několik potencionálních ovladačů, tak jsem si udělal asi 4 diskety a jedna z nich se chytla, tak mu zkus nakopírovat na disketu kromě ovladačů i tenhle soubor ntdll.dll Možná to zabere :roll:
Audi A3 8L, 1.9TDI

HUMMER - Like nothing else

Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Vyndat HDD, hodit do jineho PC, projet Scandiskem a opravit chyby.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Jurry
Kontaktovat uživatele:

Re: ntdll.dll - problem s instalací WIN XP PROF.

Příspěvek od Jurry »

co tahle problémy s pamětí? zkus přehodit paměti (mezi sloty)a když to nepomůže, viděl bych to na nový BIOS
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D :)

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo

Alfoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfoun »

Taky bych rekl ze bude problem s pameti. Jestli mas 2 pameti tak to zkus jenom s jednou. Pokud mas cokoliv pripojeneho co zrovna nepotrebujes tak to odpoj napr.zipku atd. Muze tam byt hardwarovy konflikt. Jinak souhlas s tim co napsal Hans. Asus je shit a ten soubor na diskete by mohl pomoct. Jeste zkus jinou instalaci win.
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Beaver píše:Vyndat HDD, hodit do jineho PC, projet Scandiskem a opravit chyby.
ale aby se ta chyba neobjevila znova, nedávno se mně to stalo a bylo to na výměnu disku a pamětí...i když, když je to nová sestava...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Jurry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jurry »

tak sem tedkom po tom koukal a někde sem narazil že toto by údajně měla způsobovat starší verze Biosu, takže flash Biosu by měl problém vyřešit
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D :)

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Používám hodně desky ASUS a nikdy s nima nebyla problémy, respektive ne takové, aby se problémy kupily víc než u desek jiných výrobců. Osobně mám spíš odpor k deskám na platformě AMD, lepší zkušenosti s deskami na platformu Intel. Jinak co se problému týče, buď špatné ovladače, vadný disk nebo kabel, popřípadě i ty RAMky.
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sotomaior »

mam Asus a bezi naprosto bez problemu,platforma amd chipsat nforce 2,ale asi mam stesti na komponenty,takove veci mi to nikdy nedelalo...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Panda píše:
Beaver píše:Vyndat HDD, hodit do jineho PC, projet Scandiskem a opravit chyby.
ale aby se ta chyba neobjevila znova, nedávno se mně to stalo a bylo to na výměnu disku a pamětí...i když, když je to nová sestava...
Stane se. Zrovna se mi posral notebook - nenabootuje to, pise vadnej soubor SYSTEM, ale nemam instalacku Woken. Takze jsem si pujcil dve CD a notebook prekvapive nenabootoval ani z CD. Nasledne jsem tam ze zoufalstvi vrazil CD s Ubuntu Linuxem a z toho to nabootovalo. Normalne ty PC mam nekdy chut rozkopat. Az se vratim z prace, zkusim jeste nabootovat z diskety - Linux mi totiz byl k prdu :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Georgerob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgerob »

tak problém vyřešen...ani stažení nejnovějších ovladačů nepomohlo...takže sem nakonec nainstaloval novější verzi Xpéček a světe div se...instalace proběhla bez problémů :D

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Georgerob píše:tak problém vyřešen...ani stažení nejnovějších ovladačů nepomohlo...takže sem nakonec nainstaloval novější verzi Xpéček a světe div se...instalace proběhla bez problémů :D
právě přesně tohle se stalo mně, v pohodě to po reinstalu běželo, jenže hle, zacvhilku to tam bylo zase, takže bylo jasný, že jsou vadný paměti nebo disk
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Georgerob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgerob »

tak uvidíme....všechno to sou nový komponenty, takže nebude problém s reklamací..ikdyž doufám, že je problém už vyřešenej

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“