Výjevy
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výjevy
Tak to jsem tam nikde nevyčetl,ale nejvíc se mi líbí tohle:Mikael píše:Ty sis necetl pravidla ???Na novinare se nesmis ani podivat...
Myslíš že když ho budu chtít poslat do pí.i a řeknu mi jenom "Di do vole prdele!" tak to je dostatečně kultivovaný?8. Pracovník je povinen seznámit se s informacemi o své pracovní náplni
tak, aby dokázal(a) klientům akce zodpovědět „jakýkoliv“ dotaz
kultivovaným způsobem.

✠Luftwaffle✠
Spis je to mysleny tak,ze :"Veskere otazky zodpovi muj manzaer Franta Kocourek."
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
jj....dobra prdel...nechapu jak nekdo muze byt tak zabednenenej.... a hodne me tam bavi jeden oberklassetjuuner co absolutne mele picoviny....a je tak trochu vedle....hattori_hanzo píše:Tak jsem tam odepsal a už začali rubat!
///Smazán 3x jeden a ten samej příspěvek
Hattori

R6 twin turbo + V10 + V12
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No dobry tema, od Stenlise bych to cekal, to je v poho, ale ten Cupra mi vzdycky prisel rozumnej.... Jasny ze predni znacka se mi taky nelibi, byl bych pro velikost jako maji svycari, ale abych jezdil bez ni a nahanel si adrenalin vyhybanim se policajtum to by mne nebavilo... Jen vic mr. Koudelku, bych nekterym stylerum daval palky ze by si za chvili to lamino a montazni penu sami sundali... 

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co naděláš...ARV6 píše:No dobry tema, od Stenlise bych to cekal, to je v poho, ale ten Cupra mi vzdycky prisel rozumnej.... Jasny ze predni znacka se mi taky nelibi, byl bych pro velikost jako maji svycari, ale abych jezdil bez ni a nahanel si adrenalin vyhybanim se policajtum to by mne nebavilo... Jen vic mr. Koudelku, bych nekterym stylerum daval palky ze by si za chvili to lamino a montazni penu sami sundali...

✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No mne kdysi zastavili s Unem, a ptali se "Mate povoleni od firmy Fiat na kontrukcni zmeny na vozidle?"
Samo ze ne. Pak ten mladsi ocenil ze to je turbo a pustil mne... Ale druhej delal drsnaka
Jinak at si kazdej jezdi bez ceho chce, ale pak at se nevzteka ze ho opalkovali...

Jinak at si kazdej jezdi bez ceho chce, ale pak at se nevzteka ze ho opalkovali...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A co by to jako jinak mělo bejt?Caddilac Escalade?Gajda píše:copak mr. Koudelka to je kapitola sama o sobě. Nedavno stavěl mojí mladou a hádal se sní že její auto není Hyundai Accent. A to na autě má jen masku bez znaku

Tak jsi mi měl říct že jasně,že ti líbá p.del samotnej Luca di Montezomolo!ARV6 píše:No mne kdysi zastavili s Unem, a ptali se "Mate povoleni od firmy Fiat na kontrukcni zmeny na vozidle?"Samo ze ne. Pak ten mladsi ocenil ze to je turbo a pustil mne... Ale druhej delal drsnaka
![]()

✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz uz jsme u toho jak nepoznaji auta, kdysi mi odtahli Uno, nemelo nikde zadny znaky atd, tak ty dementi Varsky napsali do protokolu Seat IbizaGajda píše:hattori: no asi jono hold ukázka kalsického policajta

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
My sme jednou dostali pokutu na T2 a na listecku stalo Transit...a nejvic me dostal Zvookyho soused.Sme jednou sli nahlasit kradez jizdniho kola.A chtel popsat nejaky zvlastnosti na tom kole...tak jsme mu nahlasili "zluta odpruzena vidlice" a ten vul si napsal "zluta kozena vidlice".... 

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no ja zrovna byl v kine (Čas), a nahore bylo parkoviste a kazdej ctvrtek to v 20:00 myli... Tak to umyli s Unem svinezvooky píše:u toho bych chtel byt a pozorovat je...

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přišlo mi to jako moc velkej výjev na to abych to dával do obrázků!
Mám tu inspiraci pro jisté člený fora,když by nevěděli jakým směrem stylingu se ubírat...
Na celou recenzi se můžete mrknout tady!

Mám tu inspiraci pro jisté člený fora,když by nevěděli jakým směrem stylingu se ubírat...

✠Luftwaffle✠
Pekny...kdyz se to majiteli libi...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hattori_hanzo píše:Přišlo mi to jako moc velkej výjev na to abych to dával do obrázků!![]()
Mám tu inspiraci pro jisté člený fora,když by nevěděli jakým směrem stylingu se ubírat...![]()
tady to auto jezdilo dřív v prostějově