oukám že s leštěním se tu teď roztrhl pytel,...super,...tak kdo má nějáký hjliník tak letos se to bude všechno bude blištit,... jo a nemáš těch kol tam nějak moooc
ArnieGT píše:oukám že s leštěním se tu teď roztrhl pytel,...super,...tak kdo má nějáký hjliník tak letos se to bude všechno bude blištit,... jo a nemáš těch kol tam nějak moooc
Jo no Futury budou na prodej, hned jak s nich "ukradnu" zadní límce a dám tam ty za hartge.Taky budou mít černé středy a leštěné pokličky
ty voe to je prostě mazec ta tvoje kára DC, a ty fotky jsou taky hodně dobrý, čím fotíš? to asi nebude nějakej compact že
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
paveld píše:Taky jsem se pustil do lesteni, ale je to nekoncici prace. Kolik to tobe zabralo hodin nez ses dostal k takovyemu vysledku?
No mně asi 20hodin jedno kolo,...ale to jsem dával dolů i tu barvu, která drží faaakt sviňsky,...
já taky dával barvu dolů a na oz je fak extra vrstva z té čelní strany. na futurach je jsou asi 4vrstvy jen čirého laku 2nebo 3 barvy a pak ještě šedý základ. na allesio kolech co leštíme s kámošem jsou jen jedna vrstva barvy
Ten odlakovač co tam máš je oničem, taky jem ho používal,ale pak jsem koupil nějaký slovenský má oranžovou barvu plechovka bílo zelená a ten je super
paveld píše:Taky jsem se pustil do lesteni, ale je to nekoncici prace. Kolik to tobe zabralo hodin nez ses dostal k takovyemu vysledku?
No mně asi 20hodin jedno kolo,...ale to jsem dával dolů i tu barvu, která drží faaakt sviňsky,...
já taky dával barvu dolů a na oz je fak extra vrstva z té čelní strany. na futurach je jsou asi 4vrstvy jen čirého laku 2nebo 3 barvy a pak ještě šedý základ. na allesio kolech co leštíme s kámošem jsou jen jedna vrstva barvy
Ten odlakovač co tam máš je oničem, taky jem ho používal,ale pak jsem koupil nějaký slovenský má oranžovou barvu plechovka bílo zelená a ten je super
Odlakovač?...no já používám ODSTRANOVAC NATERU,...ale jde to mizerrrně je tam velká vrstva základního,...a ten nějak nechce dolů,..musí se to škrábat,..jak se jmenuje to co pioužíváš,..jestli by mi to mohlo ulechčit práci tak bych to rád znal,...
ano ano,..tak nějak,..a ještě dotaz,..taky to máš pod tím lakem tak drsné jako já?...musím začínat brusným papírem 100,..je to strašně drsné a porovite,..asi aby držela dobře ta barva na tom,... ale dost z toho šílím,...
ArnieGT píše:ano ano,..tak nějak,..a ještě dotaz,..taky to máš pod tím lakem tak drsné jako já?...musím začínat brusným papírem 100,..je to strašně drsné a porovite,..asi aby držela dobře ta barva na tom,... ale dost z toho šílím,...
futury mněly takové stopy jako od soustruhu hardge myslím nic.i tak jsem začínal na 60...80 šmrglu. Ještě že mám kamarády co mi s tím pomohli
já sem začal litrem, a po půl hodině sem to vzdal, asi to vemu nejdřív něčim hrubšim, když to tu tak čtu , ale až někdy jindy zatim je mám zase na uatě, jelikož sních už je pryč
vw golf II 1.6 carb.
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>
Ilegaltuner píše:
já ti dám leštil sám se nelakuj dyt jsi to jenom přeleštil. už když jsem ti je prodával vypadali slušně. Ty moje byly totální humus hnus
popři že sem je leštil neřikam že sem musel brousit
i tak to bylo na 3 dny práce aby vypadaly v reálu líp jak na fotce
Ilegaltuner píše:
já ti dám leštil sám se nelakuj dyt jsi to jenom přeleštil. už když jsem ti je prodával vypadali slušně. Ty moje byly totální humus hnus
popři že sem je leštil neřikam že sem musel brousit
i tak to bylo na 3 dny práce aby vypadaly v reálu líp jak na fotce
PS: foťák používám Sony DSC-N1
Dobře nebrousil leštil každopádně to jsou extra kola
Tak ty vypadaj masakrozne, ale me by se libily vylesteny cely.... bez tech cernejch paprsku..... ale bohuzel je to petidira.... ja bych potreboval 4x114,3 neco ve stylu Brock B1 nebo Keskiny KS1 jak ma Ála na Tigre. Tyhle sou luxusni, ale nedal bych to tam.....